Glikos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Thulogur είπε Gal gadot Ομορφιά! Απορώ πως μου διέφυγε.
lazkalai Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 μικρός είχα ερωτευτεί την kagney linn karter
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 41 λεπτά πριν, Iris_89 είπε Εγω ειμαι στη φωτο 😛 απίστευτο χαχαχα μου φάνηκε αστείο τι θα δούμε ακόμα 18 λεπτά πριν, huawei2019 είπε απίστευτο χαχαχα μου φάνηκε αστείο τι θα δούμε ακόμα πες μου ότι είσαι και από Καστοριά
Iris_89 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 42 λεπτά πριν, huawei2019 είπε απίστευτο χαχαχα μου φάνηκε αστείο τι θα δούμε ακόμα πες μου ότι είσαι και από Καστοριά Nope!
kolumvitis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Εγώ είχα σκεφτεί το άλλο. Είχα πάει σε μια επίσημη περιμιέρα επειδή είχα κερδίσει μια πρόσκληση από έναν διαγωνισμό. Από κοντά είδα τους πιο πολλούς διάσημους (για τα δεδομένα της Ελλάδας ηθοποιοούς). Και σκέφτηκα το εξής. Έστω ότι σου αρέσει κάποιος από αυτούς.. ακόμα και κουκλάκι ζωγραφιστό να είσαι. Αν δεν είσαι φραγκάτος και κάποιος πολύ ξεχωριστός υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί μαζί σου; Αν είσαι υπάλληλος σε μαγαζί με ρούχα η Χ διάσημη θα σηκώσει το βλέμμα της να σε κοιτάξει; Και ακόμα και να σε κοιτάξει μπορεί αυτός ο έρωτας να προχωρήσει; Ποτέ δεν είχα φάει σκάλωμα με διάσημο άνθρωπο γιατί σκεφτόμουν αυτά + ότι στην εποχή του ινστα θα του στέλνουν ασταμάτητα μηνύματα και απλά μια κούραση όλο αυτό. 3
tommybertsen Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μην είστε μίρλες. Για "crushes" μιλάμε, όχι για έρωτες που μπορεί να προχωρήσουν. Elizabeth Hurley εδώ. Spoiler 53. Εδώ να είναι 3-4 χρόνια πριν. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2019 από tommybertsen 3 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 37 λεπτά πριν, Iris_89 είπε Nope! enyway να σαι καλά χάρηκα
Iris_89 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, huawei2019 είπε enyway να σαι καλά χάρηκα Κι εγω mate, ελπιζω η ομοιοτητα να μην ειναι υπερβολικη 😂
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, Iris_89 είπε Κι εγω mate, ελπιζω η ομοιοτητα να μην ειναι υπερβολικη 😂 σαν δύο σταγόνες βότκα όχι ψέματα νερό 😋😋😋😋😋
Alexandros7474 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Με την Τζούλια Αλεξανδράτου για την κομψότητα της και γιατί μου αρέσει η σαμπάνια . 1
Iris_89 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 22 λεπτά πριν, The_Judas είπε get a room guys Don't worry we're both taken 😂 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα