whodatinsomniaK Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Ρέα Τουτουτζή.- κι ας τη γράφω ανορθόγραφα. 1
Bspus Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Mέρες, breakfast at Tiffany's Η Valerie Μια χαρα κρατιεται ακομα απ'οτι βλεπω 1
Δημοφιλής ανάρτηση g_alkis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Το θρεντ θα μπορούσε να μετονομαστεί σε "Με ποιον/ποια φαπάρατε όταν ήσασταν έφηβοι" 32 1
φραμπάλα Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Οχι δε μ'αρεσει κανενας διασημος.Και αυτος ο γκιλενχαλ πως λεγεται, ειναι ασχημος. Τους πιο ωραιους αντρες τους εχω πετυχει στους δρομους της Θεσσαλονικης και της Αθηνας να περνανε απο διπλα μου. (Μα σοβαρα τωρα Βινα Ασικη;;;
Flaoutistas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Εγώ δε μπορώ να καταλάβω αυτούς που βλέπουν ταινίες ή σειρές επειδή κάποιος τους αρέσει (όχι λόγω ερμηνείας κτλ, λόγω εμφάνισης). 1
Sellers Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 H σταθερη σχέση: Olivia (καψοπούτσα) Wilde Και η εξωσυζυγική: Margot Robbie 12
lifeowner771 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Παραδοξως μου αρεσουν οι μελαχρινες πιο πολυ. 6
Basilhs23___ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Κοριτσι για PC, εσυ ?? OT: Δε καταλαβαινω πως γινεται να φαει κανεις κολλημα με καποιον/καποια που κατα 99% δε προκειται να δει ποτε απο κοντα, ουτε καν στο δρομο. Εφηβικά κολλήματα.
Dinos_12345 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Imogen Poots Emma Stone Keira Knightley Julianne Moore.
sadako-san Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Ρε γκάις εντ γκαλς, μη μου βάζετε περσινές από game of thrones και τέτοια. Εκτός αν είστε τώρα 15, οπότε δικαιολογείται. Οσοι ποστάρατε 80'ς και 90'ς καταλάβατε το θέμα. Μιλάμε για τα τρίσβαθα του μυαλού στις τρυφερες ηλικίες που διαμορφώνονταν ασυναίσθητα οι προτιμήσεις και οι γκάβλες. Η φραμπάλα μας λέει ψάχνει τον έρωτα στη θεσ/νίκη, όχι στην τιβί. Άλλοι γράφουν για σχέσεις, WTF? Άντε παίξτε το φλάουτο να συνέλθετε, ή ανοίξτε δικό σας νήμα (oh wait....) Και για κινηματογραφική κριτική -εγώ δεν έχω δει πάνω από 3-4 ταινίες του "δικού μου", αλλά who cares. Οχι δε μ'αρεσει κανενας διασημος.Και αυτος ο γκιλενχαλ πως λεγεται, ειναι ασχημος.Τους πιο ωραιους αντρες τους εχω πετυχει στους δρομους της Θεσσαλονικης και της Αθηνας να περνανε απο διπλα μου. lel Eδώ μιλάμε για φροϊδικές καταστάσεις, όχι για κουλτούρα, ούτε για παντρειές. 1
vrwmiaris Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 girls-at-the-geneva-motor-show-201510.jpg https://dl.pushbulletusercontent.com/a0VdiYPi3idrIRJLxCeJUOF0P8AGBD0k/girls-at-the-geneva-motor-show-201510.jpg Την είδα πέρυσι, αλλά δεν μπόρεσα να την κλέψω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα