Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι δε μ'αρεσει κανενας διασημος.Και αυτος ο γκιλενχαλ πως λεγεται, ειναι ασχημος.

Τους πιο ωραιους αντρες τους εχω πετυχει στους δρομους της Θεσσαλονικης και της Αθηνας να περνανε απο διπλα μου.

(Μα σοβαρα τωρα Βινα Ασικη;;;;)

Δημοσ.

Εγώ δε μπορώ να καταλάβω αυτούς που βλέπουν ταινίες ή σειρές επειδή κάποιος τους αρέσει (όχι λόγω ερμηνείας κτλ, λόγω εμφάνισης).

• Like 1
Δημοσ.

Κοριτσι για PC, εσυ ??

OT: Δε καταλαβαινω πως γινεται να φαει κανεις κολλημα με καποιον/καποια που κατα 99% δε προκειται να δει ποτε απο κοντα, ουτε καν στο δρομο.

Εφηβικά κολλήματα.

Δημοσ.

Ρε γκάις εντ γκαλς, μη μου βάζετε περσινές από game of thrones και τέτοια. Εκτός αν είστε τώρα 15, οπότε δικαιολογείται.

Οσοι ποστάρατε 80'ς και 90'ς καταλάβατε το θέμα.

Μιλάμε για τα τρίσβαθα του μυαλού στις τρυφερες ηλικίες που διαμορφώνονταν ασυναίσθητα οι προτιμήσεις και οι γκάβλες.

Η φραμπάλα μας λέει ψάχνει τον έρωτα στη θεσ/νίκη, όχι στην τιβί.

Άλλοι γράφουν για σχέσεις, WTF? Άντε παίξτε το φλάουτο να συνέλθετε, ή ανοίξτε δικό σας νήμα (oh wait....)

Και για κινηματογραφική κριτική -εγώ δεν έχω δει πάνω από 3-4 ταινίες του "δικού μου", αλλά who cares.

Οχι δε μ'αρεσει κανενας διασημος.Και αυτος ο γκιλενχαλ πως λεγεται, ειναι ασχημος.
Τους πιο ωραιους αντρες τους εχω πετυχει στους δρομους της Θεσσαλονικης και της Αθηνας να περνανε απο διπλα μου.

lel

Eδώ μιλάμε για φροϊδικές καταστάσεις, όχι για κουλτούρα, ούτε για παντρειές.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...