gdriver Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Άννα Μπουσδουκου <3 <3 http://www.protothema.gr/files/1/2014/05/08/bousd3.jpg αυτή και μία παρουσιάστρια ειδήσεων του mega. δε θυμάμαι το όνομα της. 1
phanispal Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Carice van Houten όπως παρουσιάζεται στο GoT, που δεν έχει και πολλή σχέση με real life. 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Όπως παρουσιάζεται στο GoT, δλδ γριά?
phanispal Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Χεχ, ήμουν σίγουρος ότι κάποιος θα το πετούσε :Ρ Πάντως δεν ξέρω τι έχουν κάνει, αν είναι CGI, makeup ή οτιδήποτε άλλο, αλλά έχουν κάνει τρομερή δουλειά. Όχι ότι δε βλέπεται in real life, αλλά είναι άλλος άνθρωπος.
Moderators Kercyn Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 αυτή και μία παρουσιάστρια ειδήσεων του mega. δε θυμάμαι το όνομα της. Όλγα Τρέμη; 4 1
vchristod84 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Όλγα Τρέμη;Λογικά τη Μαρία Σαραφογλου εννοεί, πήγε στον Αντ1 τώρα 2
rus Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Με την Sylvia Saint από δημοτικό μέχρι γυμνάσιο! Ακόμα και τώρα που είναι MILF τής βάζω 10/10 Eχει αποσυρθεί απ το 2011. Εχεις προσφατη φωτο της λοιπον να δουμε πως είναι? (απ το δημοτικο εβλεπες τσοντες?)
KilliK Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 @ΟP o αλληθωρος; Eχει αποσυρθεί απ το 2011. Εχεις προσφατη φωτο της λοιπον να δουμε πως είναι?(απ το δημοτικο εβλεπες τσοντες?) ειχε βγαλει η Private πριν χρονια ενα dvd με τα job interviews τους, αναμεσα τους ηταν και αυτη. και ειχαν κανει intercut τις συνεντευξεις τους με τις πορνο σκηνες τους. και εβλεπες την πιτσιρικα Saint να λεει οτι δεν ειχε κανει ποτε anal, και μετα κοβανε σε σκηνη της οπου εκανε DP anal. ειναι απιστευτη η μεταμορφωση τους που γινεται, απο κυριολεκτικα ντροπαλες μυξοπαρθενες σε αχαλινωτες μηχανες του σεξ που κανουν οτι προστυχο υπαρχει. φανταζομαι η κοκα θα παιζει σημαντικο ρολο σε αυτο.
rus Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 ειχε βγαλει η Private πριν χρονια ενα dvd με τα job interviews τους, αναμεσα τους ηταν και αυτη. και ειχαν κανει intercut τις συνεντευξεις τους με τις πορνο σκηνες τους. και εβλεπες την πιτσιρικα Saint να λεει οτι δεν ειχε κανει ποτε anal, και μετα κοβανε σε σκηνη της οπου εκανε DP anal. Απ ότι θυμαμαι η συγκεκριμενη ειχε μια δυσμορφια στο στηθος. Κι εμενα μου αρεσε, ιδια κατηγορια με τη Jill Kelly ειναι απιστευτη η μεταμορφωση τους που γινεται, απο κυριολεκτικα ντροπαλες μυξοπαρθενες σε αχαλινωτες μηχανες του σεξ που κανουν οτι προστυχο υπαρχει. φανταζομαι η κοκα θα παιζει σημαντικο ρολο σε αυτό. Τι σε κανει να πιστευεις ότι μια ντροπαλη μυξοπαρθενα επιδιωκει να γινει πορνοσταρ? Επισης, δεν παιρνουν ολοι κοκα, ουτε κανουν ολοι τα παντα. Και κατι άλλο, τα ιντερβιους αυτά είναι στημενα! τους λενε τι θα πουν
SoFGR Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 μπουσδουκου και τα φρυδια μου κουνιουνται http://imgur.com/a/ijB4i http://imgur.com/a/SlhjK αναμενουμε και κοσιωνη σε κανα χρονο απο τωρα πισω στο κεντρικο δελτιο ειδησεων, προβλεπεται επικο cum back
kargo130 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Ποια ειναι η κορασιδα; Εγω ψηφιζω ariana grande
AlienTechGR Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Ποια ειναι η κορασιδα; Εγω ψηφιζω ariana grande Nina Dobrev. 1
SoFGR Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 pure mature https://www.youtube.com/watch?v=jgkP863hgc0 49:01 (μπουμπουκος warning !!)
Ypatia Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 ...και είναι τόσοι πολλοί..! Number 1 Jared Leto, ότι και να κάνει είναι φοβερός! και αμέσως μετά ο Ashton Kutcher <3 και από females η Kristen Stewart <3 και η timeless Julia με το υπέροχο χαμόγελο! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα