Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας,

εχω το απαραιτητο badget  που μου καλυπτει τις επιλογες iPhone 6s ή to s6 edge+ 

το θεμα μου ειναι το εξης, τι επιλεγω??

ειμαι χρηστης iphone 4s(16gb) εδω και 3μισι χρονια περιπου, μπορω να πω πως ειμαι υπερευχαριστημενος, εκτος του τελευταιου 6μηνου βεβαια που μετα την αναβαθμιση που εκανα σε ios8 το κινητο λειτουργικα καταστραφηκε!! 

Wifi μια πιανει μια δεν πιανει, κολλαει απιστευτα, με ανοιχτο 3g θελει καθε λιγο κ λιγακι επανακινηση για να ερθει στα ισια του και τηγανιζεις κανα αυγο αμα λαχει.

Η χρηση που κανω ειναι κυριως serfing στο internet, πολλες εφαρμογες του τυπου fb-messenger-instagram-Live στοιχημα-αθλητικα- youtube και συναφη.

Θα χαρω να μου πειτε την αποψη σας, προσωπικα λογω εμπειριας κλεινω λιγο προς το iphone6s, λoγω εμπειριας απο το 4s.

ευχαριστω για το χρονο σας  :)

Δημοσ.

δεν ξερω σκεφτομουν και να μεταπηδησω στην samsung για 2-3 μικροπραγματα που μου αρεσαν, τωρα ζηταω την γνωμη καποιων που ισως ξερουν 5 πραγματα παραπανω. δεν ειμαι funboy της apple και ας επιασαν τα λεφτα μου στο 4s  ουτε hater της samsung, ερευνα αγορας κανω και αποφασιζω για κατι που θα κρατησει καιρο εννοειται.

• Like 1
Δημοσ.

Οσο και να υπαρχει το hate απεναντη στν apple εχουν κανει τρομερη δουλεια εκει περα και βγαζει πολυ καλα κινητα που κραταν και δουλευουν απροβληματιστα τουλαχιστον 2 χρονια!
Ναι η τιμολογιακη πολιτικη ειναι τραγικη και ειναι παρα παρα πολυ υπερεκτιμημενα!
Εγω προσωπικα δν θα επερνα και αν ειχα τα λεφτα γιατι θελω να κανω το κινητο δικο μου και η apple δν αφηνει ουτε τν μιση παραμετροποιηση τωρα εσυ αφου ησουν ευχαριστημενος πιστευω δν εχεις αυτες τις αναγκες και το iphone 6s θα σε αφηνε 110% ευχαριστημενο!
Σαν πακετο ομως το galaxy s6+ ειναι κλτρη επιλογη πιστευω κλτρη οθονη καμερα μπαταρια ιδιες επιδοσεις πανω κατω!
Εγω θα επερνα lg g4 Και θα μ εμεναν και τα μισα λεφτα να σου πω την αληθεια! Αλλα το 6s+ και το s6 edge + ειναι σαφος κλτρα! ( βσκα εγω θα περιμενα για το Meizu mx5 pro αλλα αστο εγω ειμαι "καμμενος") μν παρεις το "απλο" σ6 γιατι τα memory problems που εχει ειναι πολυ πιο εμφανης!
Οποτε δες τα καλα και παρε η iphones 6s+ (για να εχει ois στην καμερα πιστεψε με εχει ΜΕΓΑΛΗ διαφορα) η s6 edge + η note 5 οταν ερθει με το καλο!

Δημοσ.

Προτεινω s6 edge+ και γω. Ειναι πληρης προταση σε (σχετικα με τα ελληνικα δεδομενα) καλη τιμη. Παντως εγω απο το g4 ανετα θα πηγαινα σε s6 αν ειχα το budget. Πηγαινε για το s6 edge+ χωρις φοβο!

Δημοσ.

Το s6 edge plus το είδα από κοντά σε ένα κατάστημα και ειλικρινά σου λέω μου άρεσε πολύ περισσότερο από το iphone. Αφού δίνεις τόοοοσα πολλά λεφτά το μόνο κριτήριο που υπάρχει για την αγορά σου είναι πιο λογισμικό σε βολεύει και ποιο σου αρέσει εμφανισιακά. Αλλιώς δεν έχουν καμία διαφορά σε ταχύτητες, κάμερες και γενικά στην συνολική επίδοση του κινητού. 

Δημοσ.

Καλά σε δύναμη δεν υπάρχει κάτι πιο δυνατό από Τ s6 edge+

Σε δυναμη cpu ναι δν υπαρχει πιο δυνατο αλλα παει αχρηστο με το memory leak!

Σε gpu το ip6s ειναι κλτρο!

Γνκα ξεχνα τα νουμερα και πανε σε μαγαζι και δες τα και τα 2 και αποφασισε!

Τα νουμερα δν μετρανε και τα 2 ειναι κορυφαια σε ταχυτητες και παρα τα νουμερα το iph6s ειναι πιο γρηγορο αλλα υπαρχει και η διαφορα λογισμικου που κανει τν διαφορα!

Δημοσ.

Ρε παιδια γιατι καθεστε και μιλατε τσαμπα για specs και λοιπες αηδιες απο την στιγμη που δεν τον ενδιαφερουν αυτα τον ts???Ο ανθρωπος λεει οτι ειναι 3.5χρονια με κινητο 3.5ιντσων λετε να τον ενδιαφερουν τα Specs??

Προφανως και θα παει σε Iphone για τους παρακατω  λογους

1)Εχει μεινει ικανοποιημενος και τον βολευει το Ios

2)Για το 6s plus τον βολευει που πλεον βγαινει με καλυτερη κατασκευη και με 2gb ram οπως και το γεγονος οτι εχει καλη μπαταρια/αυτονομια κατι το οποιο πασχουν τα Iphone 

3)Απολυτο respect στην Apple απο πλευρας αναβαθμισεων και υποστηριξης,ενω βλεπω στα αλλα θεματα το κλαμα που πεφτει για το Android 6 ειτε τι επιπτωσεις θα εχει στην λειτουργια του κινητου(ειδικα για το G3)αλλα και ποσες συσκευες τρωνε ακυρο απο αναβαθμιση ακομα και συσκευες του 2014 αλλα και με 2gb ram.

Ουτε εγω ειμαι οπαδος αυτων των ιντσων και των phablet,αν και γουσταρω την μπαταρια των Plus αλλα στην περιπτωση αυτη δαγκωτο 6s plus που πλεον ειναι και με 2gb ram,δηλαδη ακομα περισσοτερο Future Proof

Καλά σε δύναμη και Android δεν υπάρχει κάτι πιο δυνατό από Τ s6 edge+

Fixed.

Απλα στο Insomnia δυστηχως εχει καλλιεργηθει ενα κλιμα μισους/κραξιματος/ζηλειας και πολλων αλλων για τα iphone(και εν μερη και για τα Windows Phone)και κλασσικα οι περισσοτεροι προτεινουν μονο Android,που ολως τυχαιως επειδη αυτο εχουν(μιλαω γενικα).

Και για την τιμολιακη πολιτικη της Apple πχ,το εχω ξαναψει και πιο παλια. Επεφτε κραξιμο για το Iphone 6 plus στην τιμη που ειχε,αλλα για το S6 edge οταν πρωτοκοστιζε στα ιδια χρηματα οι περισσοτεροι λεγανε(παρε S6 edge που ειναι ομορφο),τι να λεμε τωρα δηλαδη απλα οτι να ναι.

Καλησπερα σας,

εχω το απαραιτητο badget  που μου καλυπτει τις επιλογες iPhone 6s ή to s6 edge+ 

το θεμα μου ειναι το εξης, τι επιλεγω??

ειμαι χρηστης iphone 4s(16gb) εδω και 3μισι χρονια περιπου, μπορω να πω πως ειμαι υπερευχαριστημενος, εκτος του τελευταιου 6μηνου βεβαια που μετα την αναβαθμιση που εκανα σε ios8 το κινητο λειτουργικα καταστραφηκε!! 

Wifi μια πιανει μια δεν πιανει, κολλαει απιστευτα, με ανοιχτο 3g θελει καθε λιγο κ λιγακι επανακινηση για να ερθει στα ισια του και τηγανιζεις κανα αυγο αμα λαχει.

Η χρηση που κανω ειναι κυριως serfing στο internet, πολλες εφαρμογες του τυπου fb-messenger-instagram-Live στοιχημα-αθλητικα- youtube και συναφη.

Θα χαρω να μου πειτε την αποψη σας, προσωπικα λογω εμπειριας κλεινω λιγο προς το iphone6s, λoγω εμπειριας απο το 4s.

ευχαριστω για το χρονο σας  :)

Επεισης οταν μιλαμε για χρηση ο ts εχει αναφερει τι κοιταζει και ειναι συγκεκριμενος.Ουτε βλεπετε να κοιταζει την οθονη(που καποιοι βαφτιζουν καλυτερη αυτη των S6 λες και εχουν δει αυτη του 6s plus ή λες και ειναι για τα σκουπιδια αλλα και η καμερα ναι μεν ειναι καλυτερη του S6 edge αλλα κυριως για αυτους που τους ενδιαφερει σημαντικα τι φωτογραφιες βγαζουν,δηλαδη την μειοψηφια του κοσμου).

Η μονη μου ενσταση για το Iphone 6s plus ειναι μονο ο χωρος που ο ts θα κρινει ποιο μοντελο θα αγορασει. Αν πχ με το Iphone 4 που εχει τωρα ειναι ικανοποιημενος απο μεριας χωρου και δεν θελει πολυ χωρο παει στο 16ρι μοντελο,αλλιως στο 64ρι.

Ολα τα αλλα που γραφονται ειναι να ειχαμε να λεγαμε.

Αλλωστε το περιεργο με το S6 edge plus που δεν καταλαβαινω εγω στην Samsung ειναι για το λογο να το προτιμησει καποιος αυτο και οχι το Note και το αντιστροφο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...