Προς το περιεχόμενο

Pros Paredwse gia to proigoumeno mou post...

SAVSTOK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Isws i apofasi na kleiseis to post na itan swsti. Mou ekane entypwsi pantws pws allaxes apofasi hwris na mesolavisei kati.Episis pws ginetai na allaxes apofasi 3meres!! meta to teleutaio mou post, sth stigmi pou to thema eihe teleiwsei. Anyway gia tin istoria meta to kleisimo tou post pira 2 emails....profanws epeidi epaneferes to post stin epikairotita....Pantws den nomizw na ekana kati paranomo...Exallou to mono pou katafera pros to paron einai na poulisw 3 original seasons twn x-files kai 2 tou southpark.TEΛΟΣ

Δημοσ.

Ήσουνα τυχερός που μονάχα κλειδώθηκε το post σου. Εγώ έκανα το λάθος να γράψω την λέξη "αντιγραμμένο" και μου δώσαν πόδι. Και ξέρεις ποιά είναι η ειρωνία? Κατάλαβω οτι με εξοστρακίσαν όταν μετανοιωμένος για ότι έγραψα, προσπάθησα να διορθωσω το Post mou. Τώρα πια είμαι μέσα με νέο όνομα αλλά το e-mail pou έδωσα δεν ειναι αυτό που χρησιμοποιώ με αποτέλεσμα να μή μπορώ να λάβω ειδοποίηση όταν κάποιος μου απαντήσει. Παλακαλώ τουλάχιστον τους επικεφαλής του φορουμ αυτού να διαγράψουν το παλιό μου λογαριασμό όντας σίγουροι οτι δεν πρόκειται να πημοσιεύσω τέτοιου είδους μηνύματα, έτσι ώστε να μπορέσω να δημιουργήσω νέο λογαριασμό με το πραγματικό μου mail.

Δημοσ.

ne alla o savstock den eine idia periptwsh! o nomos leei oti an exeis kai ta ay8entika, (o sav TA EXEI), mporeis na kaneis copy gia backup...

kai den kseroune an h timi gia ta antigrammena eine MONO an pareis kai ta aythentika h oxi... anyway o savstock htan swstos, kai malakia pou klidwthike to topic... apopsi mou kai den ton kserw kiolas oute 8a agoraza...

Δημοσ.

lammeros... uparxoune kai ta PM you know..

spiros kai na ta exeis original den simainei oti exeis dikaioma na poulas copies .

Genikotera to na poulas antegramena cd einai lameria.

Kai akoma pio lameria einai na xrisimopoieis to forum gia na briskeis pelatia.

• Super Moderators
Δημοσ.

Λυπάμαι που θα στεναχωρήσω τον SAVSTOK και τον spiros, αλλά μερικά πράγματα καλύτερα να μην λέγονται αν δεν είμαστε σίγουροι. Όπως πολύ ορθά λέει ο HexStatic, το ότι έχεις κάποιο αυθεντικό πνευματικό έργο (ταινία, τραγούδι, software) δεν σημαίνει ότι μπορείς και να το διανέμεις όπου θέλεις και να το πουλάς. Πού ακούστηκε αυτό;

Με τον _fanaras_, τα λέμε αλλού.

ΥΓ: Το topic μεταφέρεται στο ορθό forum και κλειδώνεται καθώς δεν υπάρχει νόημα για περαιτέρω συνέχισή του. Η θέση του forum όσον αφορά τα αντίγραφα είναι γνωστή, χιλιοειπωμένη και φαίνεται καθαρά και στους Όρους Χρήσης του forum, αν μπαίναμε στον κόπο να τους διαβάσουμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...