Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Ενδιαφερομαι αμεσα για την αγορα ενος υπολογιστη με τα παρακατω χαρακτηριστικα.

Ποσό που διαθέτουμε :
700-800 E

Χρήση υπολογιστή :

Μονταζ, επεξεργασια εικονας. Κυριως για μεχρι 1080 αλλα και για 4Κ ευπροσδεκτο. 

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Adobe premiere, after effects, photoshop
Μελλοντικα ισως και καποιο 3d.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Δεν χρειαζομαι οθονη, θα χρησιμοποιω την τιβι.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?
Οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αθηνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? 
Προτιμω απο ενα.

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Προτιμω να συναρμολογηθει απο το καταστημα.

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και ποιο .

Οχι, θα βαλω τα 7 που εχω ηδη.

Περαν των παραπανω αυτo που με ενδιαφερει κυριως ειναι  το hardware να μπορει να συνεργαστει ιδανικα με το software που θα χρησιμοποιω (adobe κυριως).

Επισης σημαντικο να υπαρχει δυνατοτα αναβαθμισης.

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Προϊόν Περιγραφή Τιμή τεμ. Ποσότητα Σύνολο  

30519 amd-fx-8320-350ghz-8-core-socket-am3-fd8
163,01 €

33134 toshiba-tsh-dt01aca200-2tb-hdd-35-sata-i
79,18 €

44203 cougar-archon-5mm5-midi-atx-black.jpg
35,13 €
44903 coolermaster-hyper-212-evo-cpu-cooler-rr
36,10 €

45082 kingston-hyperx-fury-red-series-16gb-2x-
94,07 €

46572 aerocool-kcas-600w-kcas-600.jpg
62,94 €

48627 gigabyte-ga-970a-ud3p-sam3-4xddr3-6xsata
86,95 €

50059 crucial-mx200-250gb-25-inch-sata3-ssd-ct
107,83 €

Σύνολο προϊόντων (με ΦΠΑ) 665,21 €

Ενώ για κάρτα γραφικών θα έβαζα μια XFX R7 265 2GB DDR5 ώστε να έχω δυνατό OPEN CL με φτηνή σχετικά καρτούλα.

Ακόμα καλύτερη είναι η R9 270/ 270X αλλά θα ξεφύγει σε κόστος.

XFX R7 265 2GB DDR5

https://www.skroutz.gr/s/4904216/XFX-Radeon-R7-265-2GB-Core-Edition-R7-265A-CNF4.html

Βάλε και 1 ή 2 ανεμιστήρια εμπρός σαν και τα πατακάτω

https://www.skroutz.gr/s/2274318/Xilence-Red-Wing-120.html

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σύνολο = 800€

Το κουτί αν και σχετικά φτηνό έχει αρκετα καλό σχεδιασμό και αερισμό.

3_31.png

140-08-CC5MM5_5.jpg

Εν τέλη και για περισσότερη ανάλυση

Το σετάκι έχει

1) 16GB DDR3 μνήμες που είναι απολύτως απαραίτητες για την δουλειά που θες να κάνεις !

2) 250GB SSD δίσκο για το λειτουργικό και τις εφαρμογές που τρέχεις. Θα σε βοηθήσει αρκετά και πάνω στις εργασίες σου. Στην θέση σου μελλοντικά θα έβαζα και άλλον ένα.

3) 2ΤΒ  σκληρό δίσκο για αποθήκευση αρχείων, εργασιών σου. Είναι σε αρκετά καλή τιμή για τα GB . Εχω τον αντίστοιχο στα 3TB (Α300) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος έως τώρα.

4) Εχεις ποιοτικό κουτί με καλό αερισμό σε καλή τιμή ώστε να πάρεις πληρότητα στα υπόλοιπα parts.

5) Εχει 8-πύρηνο cpu με καλό VFM για να ρεντάρεις καλά .

6) Η μητρική είναι ποιοτική με 8-φασική τροφοδοσία και όλα τα καλούδια που θα σου χρειαστούν .

7) Το τροφοδοτικό είναι από τις νέες VFM επιλογές που κυκλοφορούν αρκετά καλό και με καλό αμπεράζ στα 12v .

8) Ψύκτρα για το CPU ώστε να έχεις χαμηλές θερμοκρασιες και χαμηλό θόρυβο σε καταστάσεις υψηλού CPU load.

Εδώ αν ενδιαφέρεσαι θα βρεις και φτηνότερες σχετικά λύσεις στην αγορά. (RAIJINTEK THEMIS κ.λ.π.) αρκεί να μπορείς να τις  τοποθετήσεις μόνος σου.

https://www.skroutz.gr/s/4314723/Raijintek-Themis.html

9) Η κάρτα είναι καλή για OPENCL. Αν οι εκδόσεις των εφαρμογών που τρέχεις στηρίζονται σε Cuda αντί για Open CL που στηρίζονται πολλές από τις τελευταίες , τότε κοίταξε προς την GTX 750TI

https://www.skroutz.gr/s/4682189/Gainward-GeForce-GTX750-Ti-2GB-Golden-Sample-3071.html

• Like 2
Δημοσ.

Μπορείς φίλε kohiba9 να μου πεις τι ακριβώς θα κάνεις στο after effects;Γιατί βλέπω αρκετούς που θέλουν να editing με χαμηλό bugdet και να αναφέρουν το after effects.

Τι ακριβώς δουλεύετε στο after effects,που μπορείτε να το κάνετε άνετα στα 8 gb ή στα 16 gb ram και εγώ απεναντίας για να κάνω αξιοπρεπώς μια δουλειά στο after effects έχω πάει σε 32 gb ram;

Δεν το ρωτάω με ειρωνική απόχρωση,αλλά καλοπροαίρετα γιατί από την εμπειρία μου γνωρίζω ο,τι after effects= ram με το τσουβάλι

Δημοσ.

Εν τέλη και για περισσότερη ανάλυση

Το σετάκι έχει

1) 16GB DDR3 μνήμες που είναι απολύτως απαραίτητες για την δουλειά που θες να κάνεις !

2) 250GB SSD δίσκο για το λειτουργικό και τις εφαρμογές που τρέχεις. Θα σε βοηθήσει αρκετά και πάνω στις εργασίες σου. Στην θέση σου μελλοντικά θα έβαζα και άλλον ένα.

3) 2ΤΒ  σκληρό δίσκο για αποθήκευση αρχείων, εργασιών σου. Είναι σε αρκετά καλή τιμή για τα GB . Εχω τον αντίστοιχο στα 3TB (Α300) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος έως τώρα.

4) Εχεις ποιοτικό κουτί με καλό αερισμό σε καλή τιμή ώστε να πάρεις πληρότητα στα υπόλοιπα parts.

5) Εχει 8-πύρηνο cpu με καλό VFM για να ρεντάρεις καλά .

6) Η μητρική είναι ποιοτική με 8-φασική τροφοδοσία και όλα τα καλούδια που θα σου χρειαστούν .

7) Το τροφοδοτικό είναι από τις νέες VFM επιλογές που κυκλοφορούν αρκετά καλό και με καλό αμπεράζ στα 12v .

8) Ψύκτρα για το CPU ώστε να έχεις χαμηλές θερμοκρασιες και χαμηλό θόρυβο σε καταστάσεις υψηλού CPU load.

Εδώ αν ενδιαφέρεσαι θα βρεις και φτηνότερες σχετικά λύσεις στην αγορά. (RAIJINTEK THEMIS κ.λ.π.) αρκεί να μπορείς να τις  τοποθετήσεις μόνος σου.

https://www.skroutz.gr/s/4314723/Raijintek-Themis.html

9) Η κάρτα είναι καλή για OPENCL. Αν οι εκδόσεις των εφαρμογών που τρέχεις στηρίζονται σε Cuda αντί για Open CL που στηρίζονται πολλές από τις τελευταίες , τότε κοίταξε προς την GTX 750TI

https://www.skroutz.gr/s/4682189/Gainward-GeForce-GTX750-Ti-2GB-Golden-Sample-3071.html

Αγαπητε adtakh σ'ευχαριστω παρα πολυ για τις αναλυτικες προτασεις σου!

21cm το after θα ειναι σε δευτερη προταιραιοτητα για πιο καλα αποτελσματα σε κολορ, για ελαφρια εφε σε βιντεο εκδηλωσεων κ μικρου μηκους κλπ. Σιγουρα δε μιλαμε δλδ οχι για κινηματογραφικου επιπεδου προτζεκτ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...