Zein Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Αυτο τον καιρο κανω αναβαθμιση στο πορτφολιο μου και ειμαι στη φαση που μαζευω 5-10 ωραια Projects να τα κανω showcase. Βλεπω ομως πως στα περισσοτερα ,επειδη εχει περασει λιγος καιρος (Πανω απο χρονος) ο πελατης ειτε εχει αλλαξει ιστοσελιδα, ειτε εχει κλεισει η επιχειρηση του, ειτε ..της εχει αλλαξει τα ματια προς το χειροτερο και εχει κανει αγνωριστη την δουλεια μου. Ειδικα το τελευταιο ειναι πολυ εκνευριστικο οταν συμβαινει, αλλα δε μπορεις να κανεις κατι. Πως δειχνουμε στο portfolio μας ζωντανα παραδειαγματα? Σκεφτηκα να διημιουργησω εναν φακελο /projects/ και μεσα να εχω τις σελιδες οπως τις διημιουργησα ο ιδιος και να απενεργοποιησω φορμες, καλαθια αγορων κτλ, αλλα αυτο ειναι νομιμο και πρακτικο? Τι κανουμε σε αυτες τις περιπτωσεις που προσπαθουμε να δειξουμε τι δουλεια εχουμε αλλα δεν..μπορουμε?
exarhis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα, Εγώ ,όπως οι περισσότεροι, έχω μια σελίδα σε δικό μου domain που παρουσιάζω το portofolio μου. Όχι με εξωτερικούς συνδέσμους αλλά μέσα στο site μου. σε διαφορετικά subdomain
Zein Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Γεια σου φιλε! Και εγω αυτο σκεφτομαι να κανω να τα χωσω σε subdomain/subfolders αλλα αν το μυριστει ο πελατης οτι πχ καπου τρεχει το logo του κτλ κτλ..? Δεν υπαρχει NDA βεβαια στα συμβολαια μου αλλα οσο να ναι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα