Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi Note 2 32Gb 2,2GHz (Prime)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Έπεσε πρόσφατα ένα Xiaomi Redmi Note 2 στα χέρια μου και μου άρεσε ιδιαίτερα - δεν το περίμενα τόσο καλό. Θεωρώ πως είναι σημαντικά καλύτερο σε πολούς τομείς (κάμερα, ταχύτητα, κατασκευή, λειτουργικό) από το Meizu Note 2 που έχω πάρει στην κόρη μου το οποίο δεν έχει από την μαμά του Ελληνικά σε αντίθεση με το Xiaomi. Σκέφτομαι να χτυπήσω το μεγάλο το Prime με τα 32Gb και ψάχνομαι. Η καλύτερη τιμή που το έχω βρεί είναι στο Everbuying στα €153 - φανταστική τιμή νομίζω συγκριτικά με τα 160 που πλήρωσε ο φίλος μου για το απλό, λιγότερο από μήνα πριν... Έψαξα παντού και τέτοια τιμή δεν βρήκα πουθενά, τι λέτε; :D

Από ότι είδα τρέχει ένα γενικό promotion με την Xiaomi στο Everbuying με σούπερ τιμές και σε άλλες συσκευές τους...

Μερικά με εντυπωσίασαν ιδιαίτερα και δεν ήξερα ότι υπήρχαν, όπως το bluetooth ακουστικό ας πούμε το οποίο είναι πανέμορφο σε σούπερ τιμή και λένε ότι πήρε και red dot design award - αλλά βγαίνω off topic... sorry... :(
Επεξ/σία από karasardelis
Δημοσ.

Έπεσε πρόσφατα ένα Xiaomi Redmi Note 2 στα χέρια μου και μου άρεσε ιδιαίτερα - δεν το περίμενα τόσο καλό. Θεωρώ πως είναι σημαντικά καλύτερο σε πολούς τομείς (κάμερα, ταχύτητα, κατασκευή, λειτουργικό) από το Meizu Note 2 που έχω πάρει στην κόρη μου το οποίο δεν έχει από την μαμά του Ελληνικά σε αντίθεση με το Xiaomi. Σκέφτομαι να χτυπήσω το μεγάλο το Prime με τα 32Gb και ψάχνομαι. Η καλύτερη τιμή που το έχω βρεί είναι στο Everbuying στα €154 - φανταστική τιμή νομίζω συγκριτικά με τα 160 που πλήρωσε ο φίλος μου για το απλό, λιγότερο από μήνα πριν... Έψαξα παντού και τέτοια τιμή δεν βρήκα πουθενά, τι λέτε; :D

Από ότι είδα τρέχει ένα γενικό promotion με την Xiaomi στο Everbuying με σούπερ τιμές και σε άλλες συσκευές τους...

Μερικά με εντυπωσίασαν ιδιαίτερα και δεν ήξερα ότι υπήρχαν, όπως το bluetooth ακουστικό ας πούμε το οποίο είναι πανέμορφο σε σούπερ τιμή και λένε ότι πήρε και red dot design award - αλλά βγαίνω off topic... sorry... :(

Εάν ρίξεις μια ματιά στο kimovil, που έχει τιμες απ' ολα τα μαγαζια, στην ίδια τιμή λέει ότι το έχει και το Coolicοοl (μάλιστα το μαγαζί το εχει πρώτο στην λίστα, σαν πιο φθηνό, αν και η τιμή ειναι ίδια). Το κινητό πάντως είναι πολύ καλό διαβάζω και η Xiaomi εγγύηση.

Δημοσ.

Από το cool i cool δεν έχω αγοράσει ποτέ τίποτα και γενικά δεν είναι στα "μαγαζιά" που ψάχω, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερο λόγος γι' αυτό από την πλευρά μου. Από το Everbuying από την άλλη έχω πάρει πολλές φορές διάφορα πραγματάκια χωρίς κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής, οπότε το προτιμώ από τα δύο (προσωπική άποψη πάντα).... το έχω πετύχει το cool i cool και σε κάποια αρνητικά ποστ από εδώ κι από εκεί όπως αυτό -> http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showpost.php?p=522533&postcount=32το οποίο πιθανώς και να είναι μεμονωμένη περίπτωση (όλα τα καταστήματα έχουν τέτοια).

Δημοσ.

Το Cooicool και το Vickmall είναι τα πλέον αξιόπιστα καταστήματα για αγορές κινέζικων. Από το reportspam έχω αγοράσει 16 συσκευές μέχρι τώρα και από το Vickmall 14 και μέχρι στιγμής δεν έχω να λέω κάτι κακό για οποιοδήποτε από αυτά. Οι πιο πρόσφατες αγορές μου είναι επίσης πακέτο 2 Redmi note 2 prime και σύνολο είναι τέσσερα που έχω πάρει ως τώρα. 

Για εμένα μην το σκέφτεσαι καν αλλά κοίταξε λίγο και αυτό αν δεν χρειάζεσαι ορισμένα πράγματα από τη συσκευή σου. 

http://www.vickmall.com/original-letv-one-le-1-x600-4g-fdd-lte-android-5-0-mtk6795-64-bit-octa-core-2-0ghz-5-5inch-3gb-ram-16gb-rom-13-0mp-smart-cell-phone.html

Δημοσ.

παρηγγειλα το redmi note 2 απο vickmall τεταρτη μεσημερι και που ηρθε σημερα το πρωι στις 8 !!!
τελικη τιμη 182 ευρω , πληρωμενο με moneysafe μεσω paypal για παρακαμψη των CC.
το κινητακι ειναι τουμπανακι...

μονο προβλημα μου ειναι η τοποθετηση των εφαρμογων σε διαδοχικες οθονες και οχι σε μενου εφαρμογων...
επισης με ενοχλει που δεν μπορω να αφαιρεσω τις εφαρμογες απο την αρχικη οθονη και να βαλω δικες μου.

ξερει καποιος να μου πει πως γινεται αυτο?
πρεπει να αλλαξω launcher και αν ναι ποιον προτεινετε ως πιο ελαφρυ και λειτουργικο ?
(προηγουμενη εμπειρια μου και συνηθεια χρησης ειναι με samsung galaxy s advance)

• Like 1
Δημοσ.

παρηγγειλα το redmi note 2 απο vickmall τεταρτη μεσημερι και που ηρθε σημερα το πρωι στις 8 !!!

μονο προβλημα μου ειναι η τοποθετηση των εφαρμογων σε διαδοχικες οθονες και οχι σε μενου εφαρμογων...

επισης με ενοχλει που δεν μπορω να αφαιρεσω τις εφαρμογες απο την αρχικη οθονη και να βαλω δικες μου.

πρεπει να αλλαξω launcher και αν ναι ποιον προτεινετε ως πιο ελαφρυ και λειτουργικο ?

(προηγουμενη εμπειρια μου και συνηθεια χρησης ειναι με samsung galaxy s advance)

Το miui δεν εχει "συρταράκι", οπως τα κινητά με καθαρό android. Τις εφαρμογές τις πας όπου θέλεις, τις ομαδοποιείς τύπου iphone και εννοείται μπορείς να ορίσεις εσύ ποια θα είναι η πρώτη σελίδα του κινητού.
  • Like 1
Δημοσ.

Βάλε Nova Launcher για αν ησυχάσεις.

• Like 1
Δημοσ.

το πηρα απο vickmall . δεν πηρα το prime αλλα το απλο αφου το prime αν και κοστιζε μολις 20 δολλαρια παραπανω , ηταν εκτος στοκ και εγω ψιλοβιαζομουν για καινουριο...
η τιμη ειναι 182.71€ δλδ η ισοτιμια των 199.99$ στην paypal.

θα το ψαξω λιγο ακομη αν μπορω να εξοικειωθω με το miui και αν οχι θα αλλαξω launcher.

μονος ενδοιασμος ειναι αν θα εχει προβληματα στη συμπεριφορα του κινητου αφου διαβαζω αναφορες για κολληματα σε διαφορους launhers.
ο cm λεει ?
διαβαζω οτι ειναι ελαφρυς ....

βασικη μου αναγκη για αλλαγη κινητου ηταν η αυξημενη χρηση ιντερνετ και skype για τουλαχιστον 5-6 συνεχομενες ωρες.

το προηγουμενο κινητο μου δεν ανταποκρινοταν καλα και κολλαγε συνεχως.

σημερα , πρωτη μερα χρηση του  xiaomi, εντυπωσιαστηκα με την ταχυτητα του, την ανταποκριση του και την απορσκοπτη λειτουργια του !!!!

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα το δούλεψα αρκετή ώρα (το απλό που πήρε ο φίλος μου) και σε γενικές γραμμές μου άφησε καλές εντυπώσεις. Το MIUI είναι ωραίο γενικά αλλά οι πολλές κινέζικες εφαρμογές που έχει προεγκατεστημένες δεν μου άρεσαν. Μέσα από τις ρυθμίσεις κατάφερα να παγώσω πολλές από αυτές αλλά όχι όλες - δυστυχώς οι περισσότερες δεν υποστηρίζουν uninstall και το πάγωμα είναι η μόνη επιλογή.

Ο φίλος μου έκανε παράπονα για την μπαταρία - αργεί πολύ λέει να φορτίσει και τελειώνει γρήγορα. Θα δούμε τώρα αν βελτιώθηκε η κατανάλωση της μπαταρίας μετά το πάγωμα των εφαρμογών και αύριο θα πάω με τον μετρητή να δω με πόσα Mah φορτίζει η μπαταρία. Αν έχει θέματα με την μπαταρία δεν με βλέπω να το παίρνω...

Δημοσ.

Σήμερα το δούλεψα αρκετή ώρα (το απλό που πήρε ο φίλος μου) και σε γενικές γραμμές μου άφησε καλές εντυπώσεις. Το MIUI είναι ωραίο γενικά αλλά οι πολλές κινέζικες εφαρμογές που έχει προεγκατεστημένες δεν μου άρεσαν. Μέσα από τις ρυθμίσεις κατάφερα να παγώσω πολλές από αυτές αλλά όχι όλες - δυστυχώς οι περισσότερες δεν υποστηρίζουν uninstall και το πάγωμα είναι η μόνη επιλογή.

Ο φίλος μου έκανε παράπονα για την μπαταρία - αργεί πολύ λέει να φορτίσει και τελειώνει γρήγορα. Θα δούμε τώρα αν βελτιώθηκε η κατανάλωση της μπαταρίας μετά το πάγωμα των εφαρμογών και αύριο θα πάω με τον μετρητή να δω με πόσα Mah φορτίζει η μπαταρία. Αν έχει θέματα με την μπαταρία δεν με βλέπω να το παίρνω...

Μιλάμε για το Redmi note 2!? Εάν εχει την αγγλοκινεζικη, λογικό να εχει κινεζικες εφαρμογες. Να βάλεις την ελληνική. Σημερα βγηκε νεα. Για την μπαταρία ας του κάνει 2-3 φορτίσεις/αποφορτίσεις να στρώσει. Επίσης μετά το περασμα της ρομ, και ενα calibration στην μπαταρία βοηθάει.
Δημοσ.

Μιλάμε για το Redmi note 2!? Εάν εχει την αγγλοκινεζικη, λογικό να εχει κινεζικες εφαρμογες. Να βάλεις την ελληνική. Σημερα βγηκε νεα. Για την μπαταρία ας του κάνει 2-3 φορτίσεις/αποφορτίσεις να στρώσει. Επίσης μετά το περασμα της ρομ, και ενα calibration στην μπαταρία βοηθάει.

Δεν είναι δικό μου οπότε δεν θέλω να το πειράξω να του βάλω άλλη ROM... αυτή που έχει επάνω από την μαμά όπως ήρθε έχει κανονικά Ελληνικά μενού και πλήρη υποστήριξη της Ελληνικής γλώσσας, οπότε στον τομέα Ελληνικών τον καλύπτει απόλυτα, μόνο θεματάκι είναι η μπαταρία, την οποία θα την δούμε στην πορεία....

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...