sofi_lou Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Λογικα οχι. Ξερεις αν υπαρχουν οικονομικες οφειλες του προηγουμενου κατοχου; δεν γνωριζω αν υπαρχουν οφειλες γιατι το κινητο αγοραστηκε ως καινουργιο , συσκευασμενο δεν ηξερα οτι μπορει να συμβαινει κατι τετοιο. θα το ρισκαρω. Ειλικρινά, έδωσες 200€ για κινητό 5ετίας το οποίο θα σέρνεται, έχει σταματήσει να παίρνει αναβαθμίσεις, δεν έχεις εγγύηση και είναι και κλειδωμένο σε ξένο πάροχο?? ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΓΟΡΑ!!!! Βάλε επίσης ότι είναι 8GB τα οποία δεν φτάνουν ούτε για ζήτω πλέον (διαθέσιμα θα έχεις 6,4GB), συν του ότι μπορεί να αναγκαστείς να πληρώσεις από 70€ - 140€ ακόμη, αν χρειαστείς Premium Unlock... Τέτοια θύματα βλέπουν κάποιοι και μετά βγαίνει το όνομα στους κατόχους iPhone, ότι είναι πρόβατα και fashion victims... συγνωμη κυριε, ποιος ειστε? αφιερωμενο!!!!! μπεεεεεεεε, μπεεεεεεε !!!!!! ευχαριστω που ασχοληθηκατε εστω και με αυτον τον τροπο!!!! θυμα παντως δεν ειμαι!!!ακομα!!!! γιατι εγω θα το ξεκλειδωσω λογω της βοηθειας των κυριων παραπανω που ασχοληθηκαν μαζι μου! ευχαριστω! θα προτιμησω ξανα το ωραιο σαιτ σας!!! μπεεε
sofi_lou Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 συγνωμη κυριε, ποιος ειστε? αφιερωμενο!!!!! μπεεεεεεεε, μπεεεεεεε !!!!!! ευχαριστω που ασχοληθηκατε εστω και με αυτον τον τροπο!!!! θυμα παντως δεν ειμαι!!!ακομα!!!! γιατι εγω θα το ξεκλειδωσω λογω της βοηθειας των κυριων παραπανω που ασχοληθηκαν μαζι μου! ευχαριστω! θα προτιμησω ξανα το ωραιο σαιτ σας!!! μπεεε φιλεεεεεε master εγινα στο ξεκλειδωμαααα τα καταφερααααα αν θες και εσυ να παρεις στο ξεκλειδωνω με 5 ευρω Λογικα οχι. Ξερεις αν υπαρχουν οικονομικες οφειλες του προηγουμενου κατοχου; κυριε Κωστα χιλια ευχαριστω!!!! με 5 ευρω συνολο καταφερα να το ξεκλειδωσω!!!! χιλια ευχαριστω που ασχοληθηκατε και δεν με ειρωνευτηκατε! ευχαριστω για τον χρονο σας!!!!!!! Σε ποιο πάροχο είναι κλειδωμένο ξέρεις? κυριε Κωστα χιλια ευχαριστω!!!! με 5 ευρω συνολο καταφερα να το ξεκλειδωσω!!!! χιλια ευχαριστω που ασχοληθηκατε και δεν με ειρωνευτηκατε! ευχαριστω για τον χρονο σας!!!!!!!
SaFiS Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 συγνωμη κυριε, ποιος ειστε? αφιερωμενο!!!!! μπεεεεεεεε, μπεεεεεεε !!!!!! ευχαριστω που ασχοληθηκατε εστω και με αυτον τον τροπο!!!! θυμα παντως δεν ειμαι!!!ακομα!!!! γιατι εγω θα το ξεκλειδωσω λογω της βοηθειας των κυριων παραπανω που ασχοληθηκαν μαζι μου! ευχαριστω! θα προτιμησω ξανα το ωραιο σαιτ σας!!! μπεεε Καλά, μάθε πρώτα να γράφεις στο forum (τα ξέσκισες τα quote) και μετά τα ξαναλέμε. Τυχερός / ή ήσουν που δεν ήταν Blacklisted. Το γεγονός όμως ότι πήρες κινητό 5ετίας με όλα τα μειονεκτήματα που έγραψα πριν, στα 200€ δεν αλλάζει το ότι είσαι fashion victim και θες απλά να λες ότι έχεις iPhone... Άντε και καλό σου βράδυ... 1
sofi_lou Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Καλά, μάθε πρώτα να γράφεις στο forum (τα ξέσκισες τα quote) και μετά τα ξαναλέμε. Τυχερός / ή ήσουν που δεν ήταν Blacklisted. Το γεγονός όμως ότι πήρες κινητό 5ετίας με όλα τα μειονεκτήματα που έγραψα πριν, στα 200€ δεν αλλάζει το ότι είσαι fashion victim και θες απλά να λες ότι έχεις iPhone... Άντε και καλό σου βράδυ... το κινητο με την μεταφορα και τον εκτελωνισμο μου κοστισε 129 ευρω + 5 για ξεκλειδωμα! οχι 200 ευρω οπως ειπατε! και οσον αφορα επισης τους ακομψους σχολιασμους σας οι οποιοι οπως θα καταλαβατε με ενοχλησαν , να ξερετε οτι εσεις οι γνησιοι <<iphonakides>> τραβατε ενα τρελο ζορι με τους κατα τυχη κολωφαρδους αιφονακιδες για τον λογο οτι δεν ρισκαρετε στην ζωη σας και ειστε διατεθημενοι να σκασετε μια περιουσια για να σελφιαζεστε με αιφον! και για να ολοκληρωσω αγαπητε φιλε, αν τα ξεσκισα τα quote αποψε δεν ξερω, οι γνωσεις μου σταματαν πριν τα quote για τα quote και δεν θα θελα να ανοιξω topic για quote! ρισκαρα και δεν ημουν απλα τυχερη για το blacklisted το οποιο το τσεκαρα με Checkmend( να το κανεις και εσυ αυτο 1 ευρω κοστιζει) ημουν και πολυ κ@λ@φαρδη!!! καλο βραδυ και σε σενα!!! ΥΓ. (μαζι σου εμαθα να χρησιμοποιω τα forum, θα μου μεινεις αξεχαστος)
SaFiS Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 το κινητο με την μεταφορα και τον εκτελωνισμο μου κοστισε 129 ευρω + 5 για ξεκλειδωμα! οχι 200 ευρω οπως ειπατε! και οσον αφορα επισης τους ακομψους σχολιασμους σας οι οποιοι οπως θα καταλαβατε με ενοχλησαν , να ξερετε οτι εσεις οι γνησιοι <<iphonakides>> τραβατε ενα τρελο ζορι με τους κατα τυχη κολωφαρδους αιφονακιδες για τον λογο οτι δεν ρισκαρετε στην ζωη σας και ειστε διατεθημενοι να σκασετε μια περιουσια για να σελφιαζεστε με αιφον! και για να ολοκληρωσω αγαπητε φιλε, αν τα ξεσκισα τα quote αποψε δεν ξερω, οι γνωσεις μου σταματαν πριν τα quote για τα quote και δεν θα θελα να ανοιξω topic για quote! ρισκαρα και δεν ημουν απλα τυχερη για το blacklisted το οποιο το τσεκαρα με Checkmend( να το κανεις και εσυ αυτο 1 ευρω κοστιζει) ημουν και πολυ κ@λ@φαρδη!!! καλο βραδυ και σε σενα!!! ΥΓ. (μαζι σου εμαθα να χρησιμοποιω τα forum, θα μου μεινεις αξεχαστος) Το Link του Listing που έβαλες παραπάνω φίλτατη συμφορουμίτισσα άλλες τιμές έγραφε. Προφανώς κάνοντας την σούμα έβγαινε 200€. Για το θέμα ρίσκου κλπ, μάθε πως ότι iPhone έχω πάρει μέχρι τώρα, το έπαιρνα πάντοτε στα 100€ λόγω εταιρικών συνδέσεων. Προφανώς και δεν αξίζει να μπω καν στην διαδικασία, να ψάξω για φθηνό iPhone, όταν παίρνω πάντα 64GB iPhone στα 100€. Για το σχόλιο περί selfies απλά γελάω, διότι οι φωτογραφίες είναι το μόνο πράγμα που δεν με απασχολεί στο τηλέφωνο. Για μένα είναι εργαλείο δουλειάς και είναι το μόνο που πληρεί τα πρωτόκολλα ασφαλείας της εταιρίας στην οποία δουλεύω. Το Checkmend δεν περίμενα να το μάθω απο 'σένα, το έχω δουλέψει πάρα πολλές φορές όταν χρειάστηκε να τσεκάρω κινητά για φίλους... Πάντως σου ξαναλέω ότι το κινητό δεν αξίζει για τα χρήματα που έδωσες, όσα και αν ήταν αυτά. Λίγη μνήμη και το κυριότερο, ότι μετά από λίγους μήνες χρήσης, θα αρχίσει να ζορίζεται. Είχα 4άρι στην 7.1.2 και σερνόταν... I rest my case... P.S. Καλορίζικο το καινούριο σου 4άρι...
sofi_lou Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Το Link του Listing που έβαλες παραπάνω φίλτατη συμφορουμίτισσα άλλες τιμές έγραφε. Προφανώς κάνοντας την σούμα έβγαινε 200€. Για το θέμα ρίσκου κλπ, μάθε πως ότι iPhone έχω πάρει μέχρι τώρα, το έπαιρνα πάντοτε στα 100€ λόγω εταιρικών συνδέσεων. Προφανώς και δεν αξίζει να μπω καν στην διαδικασία, να ψάξω για φθηνό iPhone, όταν παίρνω πάντα 64GB iPhone στα 100€. Για το σχόλιο περί selfies απλά γελάω, διότι οι φωτογραφίες είναι το μόνο πράγμα που δεν με απασχολεί στο τηλέφωνο. Για μένα είναι εργαλείο δουλειάς και είναι το μόνο που πληρεί τα πρωτόκολλα ασφαλείας της εταιρίας στην οποία δουλεύω. Το Checkmend δεν περίμενα να το μάθω απο 'σένα, το έχω δουλέψει πάρα πολλές φορές όταν χρειάστηκε να τσεκάρω κινητά για φίλους... Πάντως σου ξαναλέω ότι το κινητό δεν αξίζει για τα χρήματα που έδωσες, όσα και αν ήταν αυτά. Λίγη μνήμη και το κυριότερο, ότι μετά από λίγους μήνες χρήσης, θα αρχίσει να ζορίζεται. Είχα 4άρι στην 7.1.2 και σερνόταν... I rest my case... P.S. Καλορίζικο το καινούριο σου 4άρι... δεν σου λεω ψεματα αγορι μου 129 το πηρα λεμε ειναι η τελικη τιμη με dhl και εκτελωνισμο! σταματαω εδω! Το room εγινε για delete!
Kostasspil Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 κυριε Κωστα χιλια ευχαριστω!!!! με 5 ευρω συνολο καταφερα να το ξεκλειδωσω!!!! χιλια ευχαριστω που ασχοληθηκατε και δεν με ειρωνευτηκατε! ευχαριστω για τον χρονο σας!!!!!!! Σε καλή μεριά
billycob Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Χαίρεται, έστω ότι ένα iphone 5s είναι κλειδωμένο σε vod Γερμανίας. Το συμβόλαιο και θεωρητικά το sim-lock λήγει 5 Ιανουαρίου. Γνωρίζετε αν το κινητό θα ξεκλειδωθεί αυτόματα; Ευχαριστώ, ΒΑ
gogos47 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 καλο site το http://iphoneimei.info/δειχνει τα παντα.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα