Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά,

Αγορασα ενα iphone 6 απο ebay φορτιστη κουτί ακουστικα κλπ

Το τσεκαρα με το imei πρωτα πριν την αγορα δεν φαινοταν ουτε για blacklist δεν ειναι cloud locked

Κλπ

Το περασα στο my account μου ειναι εντος εγγυησης και εκανα restore απο το προηγουμενο back up απο το πενταρι που εχω.

Δυστηχώς μου λεει η καρτα σιμ

Δεν ειναι εγκυρη.

Υπαρχει περιπτωση ξερεται με rsim αν θα ανοιξει ειναι στην 9.1 το τηλ.

Κατα αλλα σαν ipod δουλευει αψογα

Απο αυτό γραφω και σερφαρω.

δοκιμασα για unlock εναντι 5-6 δολαριων μεσω ebay των διαφόρων πωλητων

και μου απαντησε οτι ειναι report lost.

Τώρα με r-sim??

Δημοσ.

Παιδια εχει ενας φιλος μ ενα iphone που ειναι Δυλομενο χαμένο σε δυκτιο ποσό είναι το κόστος για να ξεκλειδώσει του έχω δοσει κ μια ρ-σιμ 10

Δημοσ.

Ευχαριστω αλλα δεν μπορουμε να αγορασουμε απο απο εξω δεν αφηνουν τιποτα οι τραπεζες

Ελεγχουν ακόμα και τί πας να αγοράσεις και το μπλοκάρουν

Μετα την ληξη της εγγυησης 1 χρονο μετα το blacklist or lost μπορει να ξεκλειδωθει;;

Δημοσ.

καλησπερα παιδια! πηρα απο ebay ενα  iphone4 καινουργιο εχω αποδειξη και εκτελωνισμο ολα οκ! το προβλημα ειναι οτι δεν δεχεται την sim. Ειναι κλειδωμενο στον παροχο? τι μπορω να κανω απο Ελλαδα για να μην το στειλω για επιστροφη? υπαρχει λυση? μπηκα στην σελιδα iphone imei και ζηταει 20$ για normal η 60$ για premium? γνωριζετε κατι? ευχαριστω

Δημοσ.

καλησπερα παιδια! πηρα απο ebay ενα  iphone4 καινουργιο εχω αποδειξη και εκτελωνισμο ολα οκ! το προβλημα ειναι οτι δεν δεχεται την sim. Ειναι κλειδωμενο στον παροχο? τι μπορω να κανω απο Ελλαδα για να μην το στειλω για επιστροφη? υπαρχει λυση? μπηκα στην σελιδα iphone imei και ζηταει 20$ για normal η 60$ για premium? γνωριζετε κατι? ευχαριστω

Σε ποιο πάροχο είναι κλειδωμένο ξέρεις?

Δημοσ.

Σε ποιο πάροχο είναι κλειδωμένο ξέρεις?

θελετε να μου πειτε που μπορω να το δω και να σας πω? ευχαριστω πολυ !

New in SEALED Box - Apple iPhone 4 8GB White (AT&T)   βοηθαει αυτο?

Δημοσ.

Για τσέκαρε εδώ

AT&T Wireless Inc.

AT&T Wireless Inc.

Find My iPhone: Off
Telephone Technical Support: Expired
Repairs & Service Coverage: Expired
Last SIM Country: United States
Last SIM Carrier: AT&T Wireless Inc.
Carrier: AT&T US
Blacklisted: Check
SIM Lock: locked
Δημοσ.

New in SEALED Box - Apple iPhone 4 8GB White (AT&T)   βοηθαει αυτο?

Ειλικρινά, έδωσες 200€ για κινητό 5ετίας το οποίο θα σέρνεται, έχει σταματήσει να παίρνει αναβαθμίσεις, δεν έχεις εγγύηση και είναι και κλειδωμένο σε ξένο πάροχο??

ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΓΟΡΑ!!!!

Βάλε επίσης ότι είναι 8GB τα οποία δεν φτάνουν ούτε για ζήτω πλέον (διαθέσιμα θα έχεις 6,4GB), συν του ότι μπορεί να αναγκαστείς να πληρώσεις από 70€ - 140€ ακόμη, αν χρειαστείς Premium Unlock...

Τέτοια θύματα βλέπουν κάποιοι και μετά βγαίνει το όνομα στους κατόχους iPhone, ότι είναι πρόβατα και fashion victims...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...