Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα iphone 5 κλειδωμένο στη sim κ δεν ξερό πως να το ξεκλειδωσο ξέρει κανείς καπιο τρόπο βεβαι έχω χρησιμοποίηση κ την r-sim 10 alla δεν εβγαλα κάποια άκρη ξέρει καπιος τη πρέπει να κανό ??

Δημοσ.

http://iphoneimei.info ανοίγεις το τηλέφωνο και βάζεις το ΕΙΜΙ του στη ιστοσελίδα που σου έδωσα . Θα σου εμφανίσει όλες τις πληροφορίες σχετικά με το τηλ. καθώς επίσης και το ποσό που χρειάζεται για να ξεκλειδώσει ανάλογα με τη χώρα και το πάροχο που είναι κλειδωμένο .  

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

για σας παιδιά έχω ένα iPhone 5 που είναι κλειδωμένο στο iCloud και σαι φορεα ειναι μαύρη λίστα αν αλαξω τα chip στη μητρική ή βάλω τα chip σε καινούρια μητρική θα άνοιξη κανονικά γτ κάτι παρόμοιο είδα στο fix youtube me kati iphone ??

Δημοσ.

για σας παιδιά έχω ένα iPhone 5 που είναι κλειδωμένο στο iCloud και σαι φορεα ειναι μαύρη λίστα αν αλαξω τα chip στη μητρική ή βάλω τα chip σε καινούρια μητρική θα άνοιξη κανονικά γτ κάτι παρόμοιο είδα στο fix youtube me kati iphone ??

Πήγαινε σε ένα κατάστημα vodafone/wind/cosmote να στο φτιάξουν.

Δημοσ.

Πήγαινε σε ένα κατάστημα vodafone/wind/cosmote να στο φτιάξουν.

Tιποτα δεν μπορουν να κανουν η εσχατη λυση πας σε apple store στην αγγλια με αποδειξη αγορας και ταυτοτητα και στο ενεργοποιουν αλλα μαλλον κλεμμενο θα ειναι...

Δημοσ.

Tιποτα δεν μπορουν να κανουν η εσχατη λυση πας σε apple store στην αγγλια με αποδειξη αγορας και ταυτοτητα και στο ενεργοποιουν αλλα μαλλον κλεμμενο θα ειναι...

E ας πάει και θα του πούνε...

Δημοσ.

Παιδιά ή αγορά έγινε από ebay to κινητό θεωρικά φενεται σαν κλεμενο να κανό αυτό με τα τσιπακια πάνω στη μητρική λεται να πετύχει άλλη λύση δεν μπορώ να βρω τι λεται ??

Δημοσ.

Παιδες μια βοηθεια και εγω σε 5s us tmobile προσπαθησα με rsim 10 με wind και τιποτα γνωριζει καποιος τι διαδικασια θελει ? Σε μια αλλη συζητηση μου ειπαν οτι για cosmote χρειαζεται ενα patch , αυτο σημαινει και jailbreak ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...