Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Γεια σας παιδια, εδω και καιρο ειχα παρατημενο ενα pc το οποιο το ειχα αφησει καθως οταν κανω εκκινηση μου βγαζει πως υπαρχει σφαλμα στην φορτωση των windows και με ρωταει αν θελω να συνεχισω ή αν θελω να κανω αποκατασταση των σφαλματων. Δοκιμασα και τις 2 επιλογες αλλα στην πρωτη παει μεχρι την μπαρα που δεινχει πως φορτωνουν τα windows και μετα κολαει και κλεινει. Δοκιμασα και την δευτερη επιλογη αλλα και εκει τιποτα. Προσπαθησα πολλες φορες να κανω format αλλα δεν κανει boot με τιποτα ( προβλημα που το ειχε απο παλια, λογικα ειναι θεμα της μητρικης). Δοκιμασα και με CD, και με USB Stick και με εξωτερικο δισκο αλλα με κανεναν τροπο δεν εγινε το format. Επειδη ειχα απογοητευτει το ειχα παρατησει και ξαναασχοληθηκα σημερα. Κανοντας εκκινηση μπηκα στο bios της μητρικης και επεσε τυχαια στο ματι μου η θερμοκρασια του επεξεργαστη η οποιο ηταν 108!! βαθμους.Θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει καποια ιδεα για το πρωτο σκελος οτι δεν φορτωνει τα windows και δεν κανει boot απο καμια συσκευη (CD, USB, HDD) καθως και γιατι ειναι τοσο υψηλη η θερμοκρασια του επεξεργαστη κατα την εκκινηση.O επεξεργαστης ειναι αυτος εδω: http://ark.intel.com/products/29765/Intel-Core2-Quad-Processor-Q6600-8M-Cache-2_40-GHz-1066-MHz-FSB Η ψυκτρα ειναι αυτη: http://www.adverts.ie/processors/intel-copper-core-heat-sink-fan-socket-775-d34052-002/4428321 Μητρική: http://www.gigabyte.com.gr/products/mb/specs/ga-946gmx-s2.html
TheELF Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μήπως βλέπεις της θερμοκρασίες σε fahrenheit; Γιατί τότε είναι ~42°C και είναι οκ. Αφού σου βγάζει της επιλογές που λες άρα ξεκινάει από σκληρό δίσκο τουλάχιστον οπότε πιθανόν να μην γράφεις σωστά τα δισκάκια/Usb για την εγκατάσταση και να μην έχουν boot για παλιά συστήματα. 1
trujillo2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 εχεις καθαρισει καλα την ψυκτρα?εχεις προσθεσει λιγο θερμοαγωγιμη παστα και να επανατοποθετησεις προσεκτικα την ψυκτρα?
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μήπως βλέπεις της θερμοκρασίες σε fahrenheit; Γιατί τότε είναι ~42°C και είναι οκ. Αφού σου βγάζει της επιλογές που λες άρα ξεκινάει από σκληρό δίσκο τουλάχιστον οπότε πιθανόν να μην γράφεις σωστά τα δισκάκια/Usb για την εγκατάσταση και να μην έχουν boot για παλιά συστήματα. Οχι οι βαθμοι δεν ειναι fahreneit ειμαι σιγουρος γιατι ακομα και οταν κλεινει το pc μετα ο επεξεργαστης πεταει φωτιες. Το pc ξεκιναει αλλα μετα κλεινει απο μονο του (πιθανον απο την υψηλη θερμοκρασια το οποιο το αντιληφθηκα τωρα και δεν το ειχα καταλαβει οταν πριν καιρο ειχε χαλασει το PC), οποια επιλογη να πατησω ειτε συνεχεια ειτε επιδιορθωση. Επισης εχω δοκιμασει να bootαρω και με το original CD των windows και παλι τιποτα. εχεις καθαρισει καλα την ψυκτρα?εχεις προσθεσει λιγο θερμοαγωγιμη παστα και να επανατοποθετησεις προσεκτικα την ψυκτρα? Την καθαρισα πολυ προσεκτικα, και την επανατοποθετησα πολυ καλα και προσεξα να κουμπωσει καλα για να μην εχει καθολει κενα και παλατζαρει εστω και ελαχιστα. Θερμοαγωγιμη παστα δεν εβαλα γιατι δεν ειχα. Ωστωσο παιζει τοσο σημαντικο ρολο ωστε να ανεβαινει τοσο πολυ η θερμοκρασια?? Στο site της Ιntel αναφερει για τον επεξεργαστη πολυ χαμηλοτερες θερμοκρασιες απο τους 108°C.
iron man 29 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Φιλε μου φυσικα και παιζει ρολο η παστα αμα θες ψαξε στο eshop της βρίσκεις 2-3ε
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Φιλε μου φυσικα και παιζει ρολο η παστα αμα θες ψαξε στο eshop της βρίσκεις 2-3ε Σ ευχαριστω φιλε μου θα το ψαξω, Παιζει ομως τοσο σημαντικο ρολο ωστε να ανεβαινει η θερμοκρασια τοσο ψηλα αμεσως μολις πατησω το κουμπι να ανοιξει?
iron man 29 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Οπως σε ειπα παίζει ρολο η παστα. Αυτο με το εχει κανει και σε μενα βαλε παστα και κουμπωσε καλα την ψυχτρα
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Οπως σε ειπα παίζει ρολο η παστα. Αυτο με το εχει κανει και σε μενα βαλε παστα και κουμπωσε καλα την ψυχτρα Εχεις να μου προτεινεις καποια?
babisflou7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 http://www.e-shop.gr/prolimatech-pk-2-nano-aluminium-thermal-compound-15g-p-PER.811240
Bender83 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Χωρις την παστα η ψυκτρα ειναι σαν να μην κανει επαφη ουσιαστικα.Η παστα δημιουργει ενα ενδιαμεσο στρωμα αναμεσα στο Επεξ. και την ψυκτρα και ετσι 'επικοινωνειται' η θερμοτητα. 1
iron man 29 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 κοιτα αυτην εδω ειναι παρα πολ καλη Site: παστα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Εχει κανεις καμια ιδεα γιατι δεν (Bootάρει) ? Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2015 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα