psychogamer Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα , ξέρει κανείς πότε θα γίνει shipped? κ αν γίνει γτ ενδιαφέρομαι πολύ να το αγοράσω * ξέχασα να αναφέρω στη χώρα μας
aceman Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Γενικά βλέπω στην Ελλάδα δεν πέφτει πολλή συζήτηση για το θέμα. Εγώ ανυπομονώ πάντως. Δεν έχουν βγάλει ημερομηνίες για πουθενά. Απλά ότι θα βγει το πρώτο τρίμηνο του 2016. Ούτε τιμή έχουν πει οριστικά αλλά φαίνεται 350 δολάρια συν. Πριν λίγο καιρό βγάλανε και τα χαρακτηριστικά για να παίξει ομαλά. Video Card NVIDIA GTX 970 / AMD 290 equivalent or greaterCPU Intel i5-4590 equivalent or greaterMemory 8GB+ RAMVideo Output Compatible HDMI 1.3 video outputUSB Ports 2x USB 3.0 portsOS Windows 7 SP1 or newer Δε μαζεύω χρήματα μόνο για το oculus αλλά και για πισί απ' ότι φαίνεται..
zvarthangalos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δεν βλέπω να παίρνει φωτιά το θέμα για το Oculus Rift αν και στην χώρα μας θα κυκλοφορήσει τον Μάϊο
Fulgore Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δεν βλέπω να παίρνει φωτιά το θέμα για το Oculus Rift αν και στην χώρα μας θα κυκλοφορήσει τον Μάϊο Για ποιο λογο να παιρνει φωτια θεμα για το Rift???Ποιος Ελληνας εν καιρω κρισης/capital control και με τις απαιτησεις που θα εχει μπορει να δωσει ΕΥΚΟΛΑ 800ευρω για το Rift?Χωρις να υπολογισουμε και φυσικα το pc που χρειαζεται. Για πολυ λιγους προοριζεται.
arrows Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Γιατι δεν καίγομαι προσωπικά, αφ' ενός η ιδέα της πλήρους απομόνωσης απο το περιβάλλον δεν μου ταιριάζει και το βρίσκω κάπως the walking dead κατάσταση Και ο δεύτερος λόγος που είναι και ο πιο σημαντικός, (Οση υποστήριξει και να γράφεται στο νετ, οτι θα έχει η τεχολογία αυτή) και λόγω εμπειρίας (blue ray, 3d τηλεοράσεις) και το πιό σημαντικό, κάποτε βγήκε μια καρτούλα γύρω στο 2006 αυτή Κοστιζε 350€, όσο μια high end gpu ( Δεν κόστιζαν οι κάρτες γραφικών όσο σήμερα που πλησιάζουν το χιλιάρικο οι high end) Aυτή λοιπόν η φανταστική και καταπληκτική pci καρτούλα ΘΑ εφερνε επανάσταση ο κατασκευαστής τους υποστήριζε οτι δεν θα χρειαζότανα αντικατάσταση στο μέλλον, αφού οι όποιες βετιώσεις θα γίνονταν στον physx οδηγό, (Θα εξεσφάλιζε αληθοφανή physx, θα μπορουσε να ανταποκριθει στον ρόλο αυτό 100αδες φορες καλύτερο απο τον X64 cpu κλπ), Να αναφέρω οτι ήθελε κορυφαίο σύστημα για να παίξει το οποίο και είχα core 2 duo X6800, ge force 7900GTX kai 4 gb ram, και δυο raptor 36gb σε raid 0, Η φοβερή αυτή καρτούλα λοιπόν, έτρεχε σε 1 demo και μόνο ονόματι cellfactor combat soldier, όπου παρήγαγε πολύ καπνό και εκρήξεις, Τώρα σε όσα παιχνίδια υποτίθεται οτι την υποστήριξαν αν θυμάμαι το GRAW δεν μπορούσες να καταλάβεις διαφορά είτε με την κάρτα ή χωρίς, εχουν περάσει χρόνια την έχω ακόμη σε ενα συρτάρι αλλά θυμάμαι οτι δεν είχε κάποιο οπτικό αποτέλεσμα άξιο λόγου, (δεν είμαι , ήμουν ποτέ τύπος που επειδή αγόρασα κάτι προσπαθούσα να με πείσω οτι έκανα καλή αγορά για να τονώσω το ψυχολογικό, ανέκαθεν έκρινα εντελώς ψυχρα όσα χρήματα και να ξόδευά όπως κάνω ακόμη και σήμερα), Κάποια στιγμή μετά απο 1 χρόνο ανακοινώθηκε ότι η ageia αγοράστηκε απο την nvidia και τελείωσε το πανηγύρι, όσοι πέταξαν τα λ7 τους αντε γειά. Θέλω να καταλήξω οτι και το πολλά υποσχόμενο oculus ζητάει ένα σωρό χρήματα, και δεν μπορώ να προβλέψω την πορεία του σε 1- 3 χρόνια όπου θα έχει δείξει αν αυτή η τεχνολογία θα προχωρήσει κερδίσει αν θέλετε το ενδιαφέρον του κόσμου ώστε να ασχοληθούν οι κατασκευαστές μαζί της και τί άλλες εναλακτικές απο άλλους κατασκευαστες προκύψουν, Κατα τι γνώμη μου είναι πάρα πολλά λ7 για κάτι που μπορεί σε 1 χρόνο να έχεις δυνατότητες ανάλογες με πολύ λιγότερα χρήματα, ή να βγεί νέα βελτιωμένη του έκδοση και το αρχικό oculus να χρειάζεται αντικατάσταση ή να βρεθείς με άνα μουλάρι που απλά να πιάνει χώρο στο ράφι ή οτιδήποτε, δεν είναι κάρτα γραφικών να πείς τα σκάω και με βγάζει δύο χρόνια 3, ή την δίνω μτχ βάζω κάτι ακόμα και παίρνω κάτι καλύτερο για παράδειγμα 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα