arisfilitsis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 καλησπερα αγορα εναν φορητο asus g551 και του εκανα αναβαθμηση κατευθειαν στα 10 και εχω προβλημα με το αριθμητικο πληκτρολογιο ενω δουλευει για 2-3 μερες μετα σταματησε να λειτουργει, το περιεργο ειναι οτι στην αρχη που ζηταει κωδικο pin δουλευει κανονικα. Υπαρχει πιθανοτητα να εχει στις ρυθμισεις κατι που να εκανα την μ........ και να το απενεργοποιησα???
Paulostge Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 To ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ και είναι και της microsoft και απλά βγάζω και βάζω το usb (είναι ασύρματο). Δεν έχω δώσει σημασία ακόμα..
Pseudonumo Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 μήπως όταν τα πατάς κουνάνε τον κέρσορα?
arisfilitsis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 παει την σελιδα πανω κατω ή δεξια αριστερα
Rage_unseen Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 το num lock ειναι ενεργο? ρυθμιση στο bios ειναι
arisfilitsis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 ναι το ενεργοποιω, επειδη ειμαι και λιγο ασχετος πωσ μπορω να το ελεξω απο BIOS
Rage_unseen Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 αν δεν κατεχεις μην μπλεξεις με bios ,απλα υπαρχει σε ολα τα board επιλογη για num lock on μεσα στο bios δοκιμασες να αλλαξεις θυρα στο πληκτρολογιο? η να δοκιμασεις αλλο πληκτρολογιο για να βεβαιωθεις οτι δεν ειναι προβληματικο?
arisfilitsis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 ειναι το πληκτρολογιο του φορητου οχι εξτρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα