zmok Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 χαιρεται θελω να με ενημερωσει καποιος που εχει αγορασει απο amazon.com, δηλαδη αμερικη. ως παιδι και εγω περιμενω το black friday και θελω να ειμαι ετοιμος. 1 τροπος πληρωμης 2 εγγυηση 3 τελωνειο 4 αξιζει ?
makfil Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Πρέπει να γνωρίζεις ότι το Amazon και φυσικά και το αμερικάνικο που αναφέρεσαι θέλει κάρτα και όχι paypal και με τα CC τα πράγματα έχουν γίνει πολύ δύσκολα. Εάν η αξία των αντικειμένων είναι στα όρια μέχρι 150 ευρώ, σου ζητάει να προκαταβάλεις και τον ΦΠΑ, εκτός από τα μεταφορικά που είναι ακριβά. Τελικά, οι αγορές από το αμερικάνικο έχουν περιοριστεί πάρα πολύ επειδή δεν είναι συμφέρουσες ακόμη και σε προσφορές όπως στη Black Friday.
zmok Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 χμμμμ ωραια. υπαρχουν αλλα συμφερουσα site εξωτερικου ? εφοσον αποκλειουμε το amazon ?
makfil Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Πρέπει να ψάξεις στα ευρωπαικά μαγαζιά που δεν έχει τελωνείο αλλά εξακολουθεί να υπάρχει το θέμα των CC.
zmok Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 κανενα καλο γνωστο με καλυτερες τιμες απο Ελλαδα ΜΠΑΣ και αξιζει ?
makfil Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Ξεκίνησες ρωτώντας για αγορές από Αμερική, χωρίς να συγκεκριμενοποίησεις τι θέλεις να αγοράσεις, και ρωτάς τώρα για κάποιο ελληνικό μαγαζί. Υπάρχει το Google και το skroutz και φαντάζομαι ότι έχεις χρόνο ...
zmok Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 ξεκινησα απο amazon, και ρωτησα καποιες πληροφοριες. μου ειπες δυσκολα τα πραγματα σου λεω οκ. σε ρωτησα ΑΝ ξερεις καποιο αλλο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ μαγαζι (ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ) που να εχει καλυτερες τιμες απο Ελλαδα. με μια γρηγορη ερευνα που εκανα δεν βρηκα κατι. το corsair k95 θελω να παρω :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα