Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

i) Το ποσό που διαθέτουμε: 850Ε

ii) Tη χρήση του υπολογιστή (αναφέρετε επίσης αν θα ασχοληθείτε με το mining ή όχι :Το σύστημα το θέλω μόνο για Gaming 

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: Μονο κατι προγραμματα για το ΤΕΙ οπως Netbeans,Matlab

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? Οχι ευχαριστω

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?; Όχι

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση)  Θα προτιμούσα να είναι από το eshop.gr 

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα μου το συναρμολογίσουν στο κατάστημα.

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? Όχι

ΥΣ:Θα προτιμουσα AMD αντι για Intel αν πραγματικα δεν εχουν καμια διαφορα

Δημοσ.

Προϊόν Περιγραφή Τιμή τεμ. Ποσότητα Σύνολο  

29588 western-digital-caviar-blue-1tb-35-sata3
55,74 €

30519 amd-fx-8320-350ghz-8-core-socket-am3-fd8
163,01 €

44203 cougar-archon-5mm5-midi-atx-black.jpg
35,13 €

45082 kingston-hyperx-fury-red-series-16gb-2x-
94,07 €

46572 aerocool-kcas-600w-kcas-600.jpg
62,94 €

48627 gigabyte-ga-970a-ud3p-sam3-4xddr3-6xsata
86,95 €

50059 crucial-mx200-250gb-25-inch-sata3-ssd-ct
107,83 €

51145 gigabyte-radeon-r9-380-gaming-4gb-gddr-d
254,09 €

Σύνολο προϊόντων (με ΦΠΑ) 859,76 €

-Επίσης θα σου πρότεινα να βάλεις και μια AFTER MARKET Ψύκτρα  για χαμηλό θόρυβο και θερμοκρασίες.

-Επισης θα σου έλεγα να κοιτάξεις και ίσως σε ένα καλύτερο κουτί αν μπορείς να ανέβεις οικονομικά.

Αν θες να μειώσεις λίγο το κόστος , μπορείς αντί για 16GB RAM να βαλεις 8GB .
Δημοσ.

Οθόνη αυτήν την στιγμη εχω μια LG FLATRON W1946 αλλα θα την αλλαξω μολις βρω τα λεφτα.

Πιο πολυ με ενδιαφερει να κατασταλαξω στο κουτι γιατι εδω και μια εβδομαδα εχω πνιγει στην θαλασσα των επιλογων

Δημοσ.

Μάλιστα.Θα σε κρατήσει πολύ πίσω η οθόνη για κάποιο διάστημα μάλλον από οτι φαίνεται αλλα τι να κάνεις αν δεν μπορείς διαφορετικά.Κοίταξε τουλάχιστον τι κυκλοφορεί να χεις μια ιδέα και για να κινηθείς ανάλογα και σε κάρτα κλπ για το κουτί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...