Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν από λίγο καιρό έδωσα το κινητό σε έναν τεχνικό για καθαρισμό που μου τον είχε συστήσει φίλος, το οποτέλεσμα ήταν αφού το καθάρισε μετά να μην αναγνωρίζει την οθόνη (η αφή δουλέβει κανονικά ανταποκρίνετε με δονήσεις όταν πατάς πάνω στην οθόνη). Εκεί που καταλήξαμε είναι ότι το connector που ενώνει την οθόνη με την mainboard έχει πρόβλημα καθώς του λείπει ένα από τις πολλές χρυσές επαφές. Από ότι έχω καταλάβει κάποιος ο οποίος μπορεί να κάνει επισκευές σε μητρικές κινητών μπορεί να αλλάξει αυτο το connector με πολύ μικρό κόστος. Η απορία είναι που βρίσκεις έναν τέτοιον τεχνικό. Βρίσκομαι κέντρο Αθήνα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

γιατι δεν πας στον τεχνικο που στο καθαρισε και μαλλον αυτο σου εκανε την ζημεια να τους πεις να σου το φιαξει;;;;

εκτοσ αν το κινητο ειχε προβλημα απο πριν.

Δημοσ.

Όσο περίεργο και να σου φαίνεται μια φορά δεν έβγαλα άκρη με τον συγκεκριμένο άνθρωπο και από ότι κατάλαβα το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να αλλάζει ολόκληρα κομμάτια χωρίς να κάνει επισκευές και επεμβάσεις. Τώρα θα μου πεις γιατί δεν έκανα θέμα να μου το αγοράσει ή να μου δώσει ένα καινούργιο και θα έχεις δίκιο απλά την περίοδο που συνέβει δεν είχα ούτε τον χρόνο ούτε την διάθεση οπότε το κατάπια και τώρα ψάχνω κάποια άλλη λύση.

Δημοσ.

Το 535 έχει μακράν το χειρότερο digitizer από άποψη ποσοστού επιτυχημένων επισκευών που έχουν περάσει από τα χέρια μου. Χτες έφτιαξα ένα και αναγκάστηκα μετα την αλλαγή του να του κάνωhard reset για να δουλεύει σωστά. Αν είναι εφικτό θα δοκίμαζα πρώτα ένα άλλο digitiser πριν του κονεκτορα στην μητρική.

Δημοσ.

Σε πρώτη φάση το κινητό είχε ποτιστεί αρκετά καλά με νερό και δεν είχε ανοιχτεί όταν έπρεπε με αποτέλεσμα να κάνει επανακινησεις όταν έκλεινες την οθόνη από το πλαγιανό κουμπί οπότε δόθηκε σε " ειδικό " να το επαναφέρει. Επειδή ένιωσα ότι καλό θα ήταν να είχατε μια εικόνα για το connector ανεβάζω μερικές φωτογραφίες. Όπως θα δείτε φαίνεται σαν να λείπει ένα σημείο της επαφής για αυτό έλεγα ότι φτέει το connector και όχι κάτι άλλο. Αν προτείνεται να δοκιμάσω κάτι άλλο όπως είπε παραπάνω ο φίλος πείτε τι και το παραγγέλνω αν γίνεται απ ξω να το κάνω μόνος μου.

post-288972-0-77645700-1445040610_thumb.jpg

post-288972-0-23026000-1445040622_thumb.jpg

post-288972-0-65160700-1445040635_thumb.jpg

post-288972-0-88780200-1445040643_thumb.jpg

post-288972-0-38766700-1445040656_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...