SpirosLouis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Πολύ καλησπέρα,Θα ήθελα να ρωτήσω, αξίζει η αγορά του OnePlus One - μεταχειρισμένου ή μη δεν έχει σημασία - σήμερα; Ξέρω ότι όταν πρωτοβγήκε άξιζε. Τώρα;
overpower Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μεταχειρισμερο ναι, καινουργιο οχι. Υπαρχουν πολλες επιλογες στα ιδια χρηματα πλεον.
SpirosLouis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μεταχειρισμερο ναι, καινουργιο οχι. Υπαρχουν πολλες επιλογες στα ιδια χρηματα πλεον. Γιατί τιμές δηλαδή προτείνεις το μεταχειρισμένο;
overpower Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Ναι, στα 250 δεν βρισκεις κατι τοσο καλο. Σε γενικα χαρακτηριστικα μπορει να βρεις, αλλα εχει αρκετα καλη καμερα και μπαταρια και 3gb ram.
SpirosLouis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Στα 300€ που έχει όπως το βλέπω τι μπορείς να πάρεις;
overpower Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Εσύ τι θα επέλεγες; Asus με βαση χαρακτηριστικων, εχει και 4gb ram(!). Εχει 2 asus, για την εκδοση με τον επεξεργαστη στα 2300 μιλαω, το προηγουμενο μοντελο ειναι μονο 6 ευρω φθηνοτερο. Δεν εχω ψαξει ομως τι παιζει με το θεμα καμερας, και απο αποδοση απο οτι εψαξα λιγακι ειναι στα ιδια επιπεδα του 1+1 Οποτε θα επελεγα τελικα ενα μεταχειρισμενο 1+1.
overpower Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/586333-asus-zenfone-2-ze551ml-194-eur-gearbest/
2.1Ohm Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Και επδ εχει 4 ram τι θα τα κανεις δλδ?ενα ατομο πες μου που θελει να τρεχει 5 βαριες εφαρμογες και 3 παιχνιδια και να μν κλεινουν να μενουν στο παρασκηνιο..4 ραμ το πσ μ δν εχει καλα καλα κινητο ειναι μν τρελενομαστε με τα νουμερα!Το g3 εχει μετρια οθονη κακη μπαταρια και λιγο "ζοριζεται" με τετοια αναλυση οποτε εχει υπερθερμαση και laggakia!Το One plus απο την αλλη αμα πεσεις σε καλη παρτιδα (χωρις touch issues κ κιτρινιλες στν οθονη) τοτε ειναι ΠΑΡΑ πολυ καλη συσκευη!Πολυ καλη οθονη πολυ πολυ γρηγορο μπαταρια τερας και ενταξη καμερα μετρια!
Fulgore Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Η απλα κανεις την υπερβαση χρηματικα και πας σε g4 και εισαι αρχοντας. Και ασε το Zenfone να εχει και 10gb ram. Και το Huawei P8 πολυ καλη επιλογη. Τιμιο κινητο στα 300ευρω απο Ελληνικη αλυσιδα κιολας ειναι και το Alcatel https://www.skroutz.gr/s/7050290/Alcatel-OneTouch-Idol-3-16GB.html Γιαυτο και λενε εν μερη οτι πλέον υπαρχουν επιλογες απο Android στα χρηματα του One Plus. Οσο για το g3 καλο ειναι σιγα σιγα να ξεχαστει το κινητο αυτο.
Voodooman Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Ως πρώην κάτοχος Oneplus One, έχω να πω ότι το κινητό είναι εξαιρετικό,ο μοναδικός λόγος που το έδωσα ήταν επειδή ήθελα το S-pen του Note 4. To OPO είναι πολύ ποιοτικό, πολύ γρήγορο και με την Cyanogen που φοράει κάνει τα πάντα out of the box, χρειάστηκα αρκετή δουλειά στο Note 4 για να αποκτήσω πράγματα που με την CM είναι αυτονόητα, πχ themes, double tap to wake και διαφορετικό χρώμα notification LED ανάλογα με την εφαρμογή. H κάμερα του OPO είναι μια χαρά. Αν το βρεις μεταχειρισμένο στα €250 με αρκετή προίκα (θήκες, tempered glass κτλ), παρ'το με κλειστά μάτια.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Πηρα το 64ρι opo το ευρωπαικο απο μελος του ινσομνια με 1.5 χρονο εγγυηση ακομα,το εχω μια βδομαδα πολυ καλη επιλογη δεν εχω βρει κατι αρνητικο για τα δικα μου στανταρ.Παντως δε κολλαει πουθενα. 46.000+ στο antutu για τους benchmarkακιδες.
freedoom Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Ξέρετε αν υπάρχει αντιπροσωπεία OnePlus στην Ελλάδα; Πώς δηλαδή αναγνωρίζεται η εγγύηση του προϊόντος και πού απευθυνόμαστε, ω μη γένοιτο, και πάθει τίποτα;
marios elsa Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Για εμενα το p8 με κατι παραπανω είναι πολυ καλη επιλογή Κατασκευή υπέροχη επεξεργαστή καμερα ραμ κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα