Perambulator Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Η Yahoo κυκλοφόρησε την καινούρια της εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για smartphones και tablets η οποία επιτρέπει στον χρήστη να χρησιμοποιεί παραπάνω από έναν λογαριασμό και παράλληλα, τον αποδεσμεύει από τη χρήση κωδικού πρόσβασης. Συγκεκριμένα, υποστηρίζει λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των περισσότερων εταιριών με εξαίρεση το Gmail καθώς και τους λογαριασμούς Outlook που είναι επαγγελματικής χρήσης (οι προσωπικοί λογαριασμοί Outlook υποστηρίζονται κανονικά). Η εφαρμογή έχει τη δυνατότητα να αντλεί δεδομένα από το Facebook, το Twitter και το LinkedIn ώστε να παρέχει στο χρήστη περαιτέρω πληροφορίες για τα άτομα με τα τα οποία ανταλλάσσει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Κυκλοφορεί για Android και iOS και ενσωματώνει τα βασικά gestures που είναι ήδη γνωστά στους χρήστες από άλλες εφαρμογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επιπλέον, όσον αφορά τις επισυνάψεις, η Yahoo φρόντισε να εμφανίζονται στον χώρο του γραπτού κειμένου και όχι στην κάτω μεριά όπως συμβαίνει με άλλες εφαρμογές. Επιπλέον έχει βελτιωθεί η διαδικασία αναζήτησης, ώστε ο χρήστης να λαμβάνει τα πιο σχετικά αποτελέσματα όταν πραγματοποιεί αναζήτηση μιας συγκεκριμένης συνομιλίας. Μέσα από την εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι χρήστες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Yahoo News. Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, η εφαρμογή μπορεί να αποδεσμεύσει τον χρήστη από τη χρήση κωδικού πρόσβασης χάρη στο Account Key, όπως το αποκαλεί η ίδια η Yahοο. Συγκεκριμένα, κάθε φορά που ο χρήστης επιχειρεί να πραγματοποιήσει είσοδο στον λογαριασμό του, λαμβάνει ειδοποίηση στο κινητό του η οποία του ζητάει να επιβεβαιώσει αν όντως επιθυμεί να πραγματοποιήσει είσοδο. Μετά από τη διαδικασία ταυτοποίησης, ο λογαριασμός του χρήστη ανοίγει αυτόματα στον browser (είτε πρόκειται για υπολογιστή είτε για φορητή συσκευή). Το Account Key προς το παρόν είναι διαθέσιμο μόνο για λογαριασμούς Yahoo και η εταιρία έχει προνοήσει για περιπτώσεις απώλειας του κινητού τηλεφώνου. Site: TechCrunch
Neg Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Ένα ακόμη σκουπίδι του Yahoo για τα κινητά.. και όπως πάντα με την τραγική υποστήριξη πελατών. Χίλιες φορές Gmail, Outlook, iCloud αντί για Yahoo. Άσε που η Native Mail App στα κινητά κάνει σχεδόν το ίδιο πράγμα, αν εξαιρέσεις το Facebook. Το Gmail υποστηρίζει ταυτόχρονους λογαριασμούς εδώ και καιρό στην εφαρμογή του. 4
damoclesword Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά εγώ έχω το εξής προβλημα. Έχω προσθέσει στο Gmail app - σε κινητό και τάμπλετ - Yahoo & outlook accounts για συγχρονισμό. Και πολύ συχνά κρασαρει η εφαρμογή,μη καταφέρνοντας να φορτώσει τα μέιλ. Αυτά και με Yahoo και με outlook,ενώ το ίδιο το Gmail δουλεύει μια χαρά. Έχει κανείς παρόμοιο θέμα;
yilarakos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 @damoclesword Πριν 3 βδομαδες περίπου μου κόλλαγε ο συγχρονισμός σε yahoo και hotmail και τον ειχα κλείσει για 2-3 μερες, μετα εστρωσε αλλα ακομα αργει καμμια φορα να φορτώσει το inbox. Μου εμφανισε και ως νεα μερικα μαιλ 2 χρόνων οταν ξαναδουλεψε ο συγχρονισμός. Αργει επισης να φορτωσει σπαμ και κάδο, ειδικα σε yahoo. Πριν απ αυτο δεν ειχα κανενα πρόβλημα παντως, δε ξερω τι φταιει. Εχω 2gb στο κιν, μεχρι στιγμής δε μου χει κρασαρει.
tetra82 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Το Yahoo κάνει καλές κινήσεις τελευταία. Ηταν όμως για πολύ καιρό τραγικό με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να έχουμε είτε gmail ή outlook. Προσωπικά έχω βασικό το gmail, δευτερεύον (κυρίως για office 365 και one drive) το outlook και εχω και ενα μούφα yahoo για site πουδεν θελω να δίνω τα κανονικά στοιχεία
damoclesword Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 @damoclesword Πριν 3 βδομαδες περίπου μου κόλλαγε ο συγχρονισμός σε yahoo και hotmail και τον ειχα κλείσει για 2-3 μερες, μετα εστρωσε αλλα ακομα αργει καμμια φορα να φορτώσει το inbox. Μου εμφανισε και ως νεα μερικα μαιλ 2 χρόνων οταν ξαναδουλεψε ο συγχρονισμός. Αργει επισης να φορτωσει σπαμ και κάδο, ειδικα σε yahoo. Πριν απ αυτο δεν ειχα κανενα πρόβλημα παντως, δε ξερω τι φταιει. Εχω 2gb στο κιν, μεχρι στιγμής δε μου χει κρασαρει. Μια από τα ίδια. Όσα ανέφερες τα έχει πάθει κι εμένα. Με αποκορύφωμα το σημερινό: αργούσε τρομερά να φορτώσει τα εισερχόμενα του Outlook και ξαφνικά γεμίζουν τα εισερχόμενα με καμιά 200αριά αδιάβαστα κενά μηνύματα, με αποστολέα τον εαυτό μου (!) και ημερομηνία 1/1/1970 (!!!). Πλέον έχω καλέσει παπά για εξορκισμό!
flik Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Cloudmagic, απλο,ελαφρύ και ποτέ κανένα προβλημα. 1
ploumouris Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Native client mail της Samsung. Υποστηρίζει όλα τα μέϊλ και κάνει τα πάντα. Ομαλή και καλογραμμένη και ας λένε ότι θέλουν κάμποσοι.
lagman Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Το gmail app ας λεει η google οτι δουλευει με microsoft λογαριασμούς απλα δεν δουλευει σωστά...
kostanen Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Χρησιμοποιώ το Yahoo Mail ως βασικό γιατί στην desktop έκδοση του έχει λειτουργία να ανοίγει πολλά emails και να τα κρατάει ανοιχτά σε tabs. Γλυτωνω απίστευτο χρόνο για να συνδυάζει πληροφορίες δεν χρειάζεται να ανοιγω/κλεινω/ξανά ανοίγω τα ίδια Mail. Της Microsoft δεν το κάνουν, ποιος άλλος Mail provider το κάνει? Να κατηγορεί κάνεις είναι πολύ εύκολο...
jmirko15 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Χρησιμοποιώ το Yahoo Mail ως βασικό γιατί στην desktop έκδοση του έχει λειτουργία να ανοίγει πολλά emails και να τα κρατάει ανοιχτά σε tabs. Γλυτωνω απίστευτο χρόνο για να συνδυάζει πληροφορίες δεν χρειάζεται να ανοιγω/κλεινω/ξανά ανοίγω τα ίδια Mail. Της Microsoft δεν το κάνουν, ποιος άλλος Mail provider το κάνει? Να κατηγορεί κάνεις είναι πολύ εύκολο... Thunderbird.
damoclesword Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 @flik Μόλις εγκατέστησα cloudmagic, άψογο. Ξηλωσα ήδη το Gmail app και το αντικατεστησα! Να είσαι καλά φίλε! 1
fanourisfz6 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 εμενα μου κανει εντυπωση παιδια απο τους πεντε λογ. eimail που εχω λογο δουλειας στο yahoo ειναι στο μοναδικο που μου στελνουν spam και ηλεκτρονικο ψαρεμα ( να αλλαξω η να τσεκαρω τραπεζικους λογ. μου ) τυχαιο δεν νομιζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα