Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Έχω ενα lg g2-d802 το οποίο μου έχει εμφανίσει μία περιοχή στην οθόνη σαν να ασκείτε πίεση σε εκείνο το σημείο.

Η ανταπόκρηση της οθόνης σε όλη την επιφάνεια είναι όπως θα έπρεπε να είναι.

Μερικές φορές παρόλα αυτά, η οθόνη σταματάει να ανταποκρίνεται στην περιοχή που εμφανίζονται τα προγράμματα (λειτουρργούν μόνο τα κουμπία πίσω,αρχικης οθόνης).

Άν κλείσω την οθόνη απο το κουμπί τροφοδοσίας (Power button) και το ξαναπατήσω για να ανοίξει τότε η οθόνη λειτουργεί πάλι καλά μέχρι να σταματίσει πάλι κάποια στιγμή να ανταποκρίνεται.

Μήπως το έχει συναντίσει κανένας αυτό;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Έχω ενα lg g2-d802 το οποίο μου έχει εμφανίσει μία περιοχή στην οθόνη σαν να ασκείτε πίεση σε εκείνο το σημείο.

Η ανταπόκρηση της οθόνης σε όλη την επιφάνεια είναι όπως θα έπρεπε να είναι.

Μερικές φορές παρόλα αυτά, η οθόνη σταματάει να ανταποκρίνεται στην περιοχή που εμφανίζονται τα προγράμματα (λειτουρργούν μόνο τα κουμπία πίσω,αρχικης οθόνης).

Άν κλείσω την οθόνη απο το κουμπί τροφοδοσίας (Power button) και το ξαναπατήσω για να ανοίξει τότε η οθόνη λειτουργεί πάλι καλά μέχρι να σταματίσει πάλι κάποια στιγμή να ανταποκρίνεται.

Μήπως το έχει συναντίσει κανένας αυτό;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Λαθος κατηγορια αλλα αν εχεις εγγυηση ειναι εντος εγγυησης και η lg θα σε καλυψει αμεσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...