techn00b Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα! Πρόσφατα αγόρασα το Meizu M2 Note απο Amazon Αμερικής. Το κινητό είναι αυθεντικό, ήρθε με όλα τα σχετικά. Το μόνο που έκανα ήταν να εγκαταστήσω την international version. Ενώ γενικά το κινητό ανταποκρίνεται πολύ καλά σε όλα ( ούτε lag ούτε τίποτα άλλο), αντιμετωπίζω πρόβλημα με το σήμα, ειδικά εντός σπιτιού, σε σημείο άλλοι να μη μπορούν να με καλέσουν διότι φαίνεται απενεργοποιημένο ( ενώ δεν είναι), είτε να μιλάω και να μην ακούω τον άλλο, ή να μη με ακούει αυτός, με το πρόβλημα να περιορίζεται όταν βγαίνω εκτός σπιτιού. Επίσης πρόβλημα υπάρχει και με το wifi, γιατί όταν ενεργοποιώ το wifi του Meizu στο σπίτι, η σύνδεση γίνεται πολύ κακή στα υπόλοιπα περιφερειακά ( άλλοι 2 υπολογιστές), με αποτέλεσμα να κολλάει πολύ η σύνδεση. Τί μπορεί να φταίει πιστεύετε; Υπάρχει τρόπος να το λύσω χωρίς να στείλω το κινητό για service; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
mary Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Με άλλο κινητο ειχες προβλημα με το σημα του παροχου;
techn00b Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δυστυχώς όχι... Να αναφέρω ακόμα ότι το πρόβλημα με το WiFi μου είχε προκύψει και με το S3 και κάπως το είχα επιλύσει με κάποιες εντολές dialer, αλλά πάει καιρός και δε θυμάμαι πως. Το σημαντικό όμως είναι με το σήμα, δημιουργεί μεγάλο θέμα.
mary Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μήπως να ξαναπερνουσες από την αρχή την i rom; για ρώτα και στο διπλα φόρουμ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=417232&page=1
techn00b Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Παιδια τιποτα.. Εγκατεστησα την 4.5.4Ι, και παλι ομως σε κλειστους χωρους δεν εχει σημα καλο. Δοκιμασα και διαφορετικο παροχο, και παλι τιποτα. Να υποθεσω φταιει η ιδια η συσκευη...
Runner25 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 με το wifi εχω και εγω θεμα ενω ολες οι αλλες οι συσκευες δουλευεουν κανονικα το μιζου σερνεται αλλα σε αλλα wifi πηγαινει κανονικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα