Προς το περιεχόμενο

samsung j5 αξιζει?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ενδιαφερομαι για αυτο το τηλεφωνο το εχω ψαξει πολυ το θεμα και μεχρι 200 ευρω καταληγω εδω !!!188 skroutz εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο?δεν παω προς κινα λογω μεγαλης αναμονης και μη υποστηριξης μετα υπαρχει και το lenovo s90 εσεις τ λετε παιδια?

Δημοσ.

Ναι στο J5 από μένα.

Το πιο VFM αυτήν την περίοδο σε κατασκευαστή όπως η Sam. (με καλή αντιπροσωπεία - σέρβις - υποστήριξη στην Ελλάδα)

Δημοσ.

Πολύ κομπλέ για τα λεφτά του και έχει και καλές κάμερες! Αν το budget σου δεν πάει παραπάνω είναι καλή επιλογή

Δημοσ.

ευχαριστώ πολυ παίδες για την βοήθεια Δευτέρα το παραγγέλνω αν έχει κανείς άλλος κάποια ένσταση καλύτερα πριν την Δευτέρα αλλιώς μετά μόνο κακό θ κάνει χαχα

Δημοσ.

Ενισταμαι διοτι υπαρχει το lenovo Α7000 με 199 ευρω και ανωτερα χαρακτηριστικα

μιση ιντσα μεγαλυτερη οθονη,πολυ πιο δυνατο επεξεργαστη,2 γκιγκα ραμ,μπαταρια 2900 mah

http://www.skroutz.gr/s/6969651/Lenovo-A7000-8GB.html

Έχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα η Lenovo;

Δημοσ.

Ενισταμαι διοτι υπαρχει το lenovo Α7000 με 199 ευρω και ανωτερα χαρακτηριστικα

μιση ιντσα μεγαλυτερη οθονη,πολυ πιο δυνατο επεξεργαστη,2 γκιγκα ραμ,μπαταρια 2900 mah

http://www.skroutz.gr/s/6969651/Lenovo-A7000-8GB.html

Μόνο εμένα με ενοχλεί η σχετικά χαμηλή ανάλυση του στις 5.5 ίντζες; είναι η μόνη μου ένσταση, κατά τα άλλα και εγώ το προτιμώ.

Δημοσ.

Δες και αυτο.

Δες και το Moto g 3rd gen. Αδιαβροχο, ιδιες καμερες, και σιγουρα θα παρει android 6.0 . Η μνηνη 1 gb δεν του φαινεται λογω ελαφρυτερου ui.

Δημοσ.

lenovo OP μπορω να πω αλλα με χαλαει οπως ειμαι ο φιλος και η αναλυση επισης δεν μπορω να χονεψω τα κινεζικα εικονιδια στις εφαρμογες δεν ξερω δεν μου καθονται καλα !απλα μαρεσει πολυ η amoled οθονη!το ιδιο ισχυει για το moto g3 θεωρω μικρη την αναλυση οπως και την ram ασχετα με το stock android

Δημοσ.

το πήρα παιδιά ευχαριστώ πολυ για τα σχόλια σας εξαιρετικές κάμερες τόσο μπροστινή οσο και πισινή !!!!πολυ καλή οθόνη είναι οτι καλύτερο υπάρχει για τα λεφτά του !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...