petrosvel Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα σας, πρόσφατα έχασα τον φορτιστή του iphone μου....Σκεφτόμουν να αγοράσω ένα καινούριο γνήσιο και όχι από τον "δρόμο" γιατί ξέρω χαλάνε πολύ γρήγορα και μπορεί να προκαλέσει και ζημιά στο τηλέφωνο....Το θέμα είναι πως είδα ότι κάνει 25 το καλώδιο και 25 το κουτί.....με λίγα λόγια θα μου βγει κανένα 50αρικο.... υπόψιν οτι μπορεί να το βρεις και κανένα 40αρι από αλλού! Το θέμα είναι ότι μου φαίνονται πολλά! Τι προτείνεται να κάνω?Εχω βρει σε διάφορα μαγαζιά μάρκες άκυρες με 15 ευρώ κτλπ... Τι προτείνεται?
corsair04 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα σας, πρόσφατα έχασα τον φορτιστή του iphone μου....Σκεφτόμουν να αγοράσω ένα καινούριο γνήσιο και όχι από τον "δρόμο" γιατί ξέρω χαλάνε πολύ γρήγορα και μπορεί να προκαλέσει και ζημιά στο τηλέφωνο....Το θέμα είναι πως είδα ότι κάνει 25 το καλώδιο και 25 το κουτί.....με λίγα λόγια θα μου βγει κανένα 50αρικο.... υπόψιν οτι μπορεί να το βρεις και κανένα 40αρι από αλλού! Το θέμα είναι ότι μου φαίνονται πολλά! Τι προτείνεται να κάνω?Εχω βρει σε διάφορα μαγαζιά μάρκες άκυρες με 15 ευρώ κτλπ... Τι προτείνεται? Δεν χρειάζεται να πάρεις κάτι τόσο ακριβό μπορείς να πας σε κάποιο κατάστημα να πάρεις ένα καλώδιο προσεγμένο εννοείται ότι δεν περνούμε καλώδια από πλανόδιους γιατί προκαλούν φθορά στο βύσμα τροφοδοσίας και όσα γλυτώσαμε από το καλώδια μακροπρόθεσμα τα δίνουμε στην επισκευή. μια καλή επιλογή είναι αυτό έχω δυο απολυτά ευχαριστημένος και σωστή τοποθέτηση χωρίς ζόρι . τωρα εαν θες και το μπριζακι μια καλή επιλογή είναι αυτή
ChimairaX Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Και φορτιστή της Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Motorola, Microsoft, Lenovo, Huawei να βάλεις το κινητό αρκεί να είναι από 1.2Α και κάτω θα φορτίζει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα... Όσα πιο λίγα Α = πιο αργή φόρτιση. Μη πάρεις με περισσότερα γιατί με τον καιρό θα σου τρώει την μπαταρία. Τώρα όσον αφορά το lighting μπορείς να κοιτάξεις για οικονομικά - δε θα πάθουν κάτι ούτε αυτά ούτε το κινητό. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2015 από ChimairaX
kostakiss Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 μη παρεις lighting που δεν ειναι MFI ,τσαμπα θα πεταξεις 5ευρω.το οτι εκατσαν καλα σε μερικους,ειναι θεμα τυχης.. δωσε κατι παραπανω να χεις το κεφαλι σου ησυχο,και θα σου μεινει κιολας μιας και ειναι καλυτερα και απ τα μαμα... πχ http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/ipad-tablet-accessories/148456-belkin-2.4-%CE%B1-lightning-1.2-m-white?cmicc=skroutzμε 2 χρονακια εγγυηση
Babis12 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά έχω ένα iphone 5 κλειδωμένο στη sim κ δεν ξερό πως να το ξεκλειδωσο ξέρει κανείς καπιο τρόπο βεβαι έχω χρησιμοποίηση κ την r-sim 10 alla δεν εβγαλα κάποια άκρη ξέρει καπιος τη πρέπει να κανό ??
corsair04 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά έχω ένα iphone 5 κλειδωμένο στη sim κ δεν ξερό πως να το ξεκλειδωσο ξέρει κανείς καπιο τρόπο βεβαι έχω χρησιμοποίηση κ την r-sim 10 alla δεν εβγαλα κάποια άκρη ξέρει καπιος τη πρέπει να κανό ?? Εαν μας πεις σε ποιο δίκτυο είναι κλειδωμένο μπορεί να κάνουνε κάτι ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα