Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θέλω να πάρω μνήμες δδρ4 Και είμαι σε δίλημμα... Καλύτερα πχ 2666_2800mhz cas 16 ή 2133_2400 cas 13?

Δημοσ.

Νομίζω ισχύει οτι και στις ddr3 δεν θα δείς ουσιαστικές διαφορές σε οτι ταχύτητα και να αγοράσεις

• Like 2
Δημοσ.

νμζ οτι υπερτερει για λιγο το CAS...δλδ η δευτερη περιπτωση που εχεις ειναι καλυτερη!η ας πουμε αν λεγαμε μια μνημη 1333 CAS 9 με μια 1866CAS 11 καλυτερα την πρωτη...το καλο θα ηταν βεβαια το ενδιαμεσο σταδιο που λεει 1600 με CAS9

Δημοσ.

Ψυχολογικό είναι πιο πολύ να θες το χαμηλότερο cas η τα περισσότερα mhz στην πραγματικότητα δεν βλέπεις καμία διαφορά.

• Like 2
Δημοσ.

κάνουμε το εξής "κόλπο"

στοχεύουμε σε "συγκεκριμένα" ΜΗΖ που να αντέχουμε οικονομικά.

μετά ψάχνουμε στο συγκεκριμένο target group (ίδια MHZ) και τσεκάρουμε ποια έχει το χαμηλότερο CAS και αγοράζουμε αυτές.

• Like 1
Δημοσ.

Κάπου είχα διαβάσει και αυτό βέβαια για DDR3/ Intel-AMD CPU  ότι οι ΙΝΤΕΛ  ευνοούνται από χαμηλά latencies Και οι AMD  από υψηλά MHZ..

Παντως στην παρούσα φάση εγώ κρατάω επιφυλάξεις για το πόσο πιο γρήγορη είναι μια DDR4@2400@CAS14  από μια DDR3@2100@cas10....

Δημοσ.

Διαφορά πέρα από benches γενικά δεν θα δείτε.Κατα τα άλλα συμφωνώ με τον προλάλησαντα

jgeorgiou (" κάνουμε το εξής "κόλπο"

στοχεύουμε σε "συγκεκριμένα" ΜΗΖ που να αντέχουμε οικονομικά.

μετά ψάχνουμε στο συγκεκριμένο target group (ίδια MHZ) και τσεκάρουμε ποια

έχει το χαμηλότερο CAS και αγοράζουμε αυτές.")

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...