kosmasdel Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Ήρθε η ώρα για αντικατάσταση του Defy Mini. Ψάχνουμε ΑΥΣΤΗΡΑ : 1.Android (Υπάρχει και Lumia 640XL οπότε δε θέλω 2ο Windows Phone) 2.έως 4,5" - 4,7'' οθόνη 3.τιμή 100 - 150€ 4.κατάστημα αγοράς με δόσεις πιστωτικής ( Public,E-Shop,tokinito.gr,Κωτσόβολος,You ) 5.ικανοποιητική μπαταρία 6.Τουλάχιστον 1GB Ram Μέχρι στιγμής επιλογές : 1.MOTO G 8GB 4G από E-shop στα 149€ 2.MOTO E 2ND GEN 4G από E-shop στα 122€ 3.LG LEON 4G 8GB από tokinito.gr στα 101,35€ 4.Lenovo A2010 (8GB) από You,Public,Κωτσόβολο στα 109€ Ιδανικά θα προτιμούσα το Moto G αλλά μου έρχεται λίγο ακριβό.Δε ξέρω αν τα LG και Lenovo ρολάρουν το ίδιο καλά με το Moto E λόγω stock android.Θα ήθελα εννοείται απροβλημάτιστη λειτουργία.Λύσεις από εξωτερικό απορρίπτονται λόγω κριτηρίου Νο.4 και γενικά απορρίπονται όλα όσα δε πληρούν και τα 6 κριτήρια.Πέραν των 4 τηλεφώνων που αναφέρω δε ξέρω αν υπάρχει κάτι άλλο στην αγορά. Αν δεν πηρες ακομα κινητό τσεκαρε και Huawei Y5 ή αλλιώς Huawei Honor Bee. Στον γερμανο με 99€. 1
lifeowner771 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Πηρα το moto g 1st gen 4g, και εχω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Ειχα το lumia 640 και ηθελα να το αλλαξω με κατι μικροτερο. Το μεγεθος του σε συνδιασμο με βαρος ειναι τελειο, εχει πολυ καλη οθονη, ειναι γρηγορο με lollipop 5.1, παιρνει καρτα μνημης και η μπαταρια απο οσο εχω δει ειναι αρκετα καλη. Και τελος, ειναι οτι πιο κοντινο υπαρχει σε pure android. Βασικα ειναι pure android, με μερικες λεπτομεριες απο την motorola. Γνωμη μου ειναι, πως απο την στιγμη που εχεις το υπερβολικα μεγαλο lumia 640 xl, ενα μικρο κινητο ειναι οτι καλυτερο. 1
exelliution Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Σε αυτο το budget το Moto G υπερτερει σε ολα. 1
panos- Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Samsung Galaxy Core 2? Για να το πετάξει από το παράθυρο Ναι, ξέρουμε ή Samsng είναι τοπ μάρκα και την έχουν ολοι οι συμμαθητές σου. Απλά κοβω το κεφάλι μου ότι δεν έχεις πιάσει ποτέ σου 2
Makeran Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Για να το πετάξει από το παράθυρο Ναι, ξέρουμε ή Samsng είναι τοπ μάρκα και την έχουν ολοι οι συμμαθητές σου. Απλά κοβω το κεφάλι μου ότι δεν έχεις πιάσει ποτέ σου Το core 2 είναι τετραπύρηνο και τα 768mb ram εξασφαλίζει μια συσκευή χωρίς lag. Μάλλον πρέπει να το κόψεις το κεφάλι σου, καθώς, ενώ δεν είχα ποτέ Samsung, βλέπω τους φίλους μου και αυτό αρκεί.
Pseudonumo Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Ισως, αν κανεις ενα πραγμα καθε φορα,αλλα σε multitasking αστο....
Fulgore Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Το core 2 είναι τετραπύρηνο και τα 768mb ram εξασφαλίζει μια συσκευή χωρίς lag. Μάλλον πρέπει να το κόψεις το κεφάλι σου, καθώς, ενώ δεν είχα ποτέ Samsung, βλέπω τους φίλους μου και αυτό αρκεί. Το τερματισες αγαπητε Γιαυτο και τα S3 και S4 ή ακομα και το S5 με 2gb ram λαγκαρουν??? Ελεος δηλαδη με αυτα που διαβαζουμε. 3
Makeran Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Το τερματισες αγαπητε Γιαυτο και τα S3 και S4 ή ακομα και το S5 με 2gb ram λαγκαρουν??? Ελεος δηλαδη με αυτα που διαβαζουμε. Γιατί? Τα S3, S4 και S5 δε lagάρουν, παρά μόνο αν τα έχεις υπερφορτώσει. Το core 2, εξάλλου, έχει πιο ελαφρύ touchwiz.
olimpiakos 7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Το τερματισες αγαπητε Γιαυτο και τα S3 και S4 ή ακομα και το S5 με 2gb ram λαγκαρουν??? Ελεος δηλαδη με αυτα που διαβαζουμε.Ωπα και το s5 lag?Το ειχα στα χερια για λιγο καιρο και δε κολλαγε τοσο τραγικα (δηλαδη να κατεβαζεις 'βρισιες') αποσο θυμαμαι!(εαν εννοεις κολλημα με το να ειναι στην εκδοση 5.χχ lollipop δε ξερω τι να σου πω!το συγκεκριμενο ηταν 4.χχ κατι(πιστευω οτι πηγαινε καλα)!Το μειονεκτημα ηταν οτι έβγαζε σκοτεινες ναι μεν καθαρες φωτο,με το φλασ κατι γινονταν!
Makeran Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Ωπα και το s5 lag?Το ειχα στα χερια για λιγο καιρο και δε κολλαγε τοσο τραγικα (δηλαδη να κατεβαζεις 'βρισιες') αποσο θυμαμαι!(εαν εννοεις κολλημα με το να ειναι στην εκδοση 5.χχ lollipop δε ξερω τι να σου πω!το συγκεκριμενο ηταν 4.χχ κατι(πιστευω οτι πηγαινε καλα)!Το μειονεκτημα ηταν οτι έβγαζε σκοτεινες ναι μεν καθαρες φωτο,με το φλασ κατι γινονταν! Μια χαρά είναι το s5. Ο Fulgore δεν ξέρει τι γράφει.
Fulgore Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Ωπα και το s5 lag?Το ειχα στα χερια για λιγο καιρο και δε κολλαγε τοσο τραγικα (δηλαδη να κατεβαζεις 'βρισιες') αποσο θυμαμαι!(εαν εννοεις κολλημα με το να ειναι στην εκδοση 5.χχ lollipop δε ξερω τι να σου πω!το συγκεκριμενο ηταν 4.χχ κατι(πιστευω οτι πηγαινε καλα)!Το μειονεκτημα ηταν οτι έβγαζε σκοτεινες ναι μεν καθαρες φωτο,με το φλασ κατι γινονταν! Μια χαρά είναι το s5. Ο Fulgore δεν ξέρει τι γράφει. Σε συσκευη που θεωρειται ναυαρχιδα για το 2014,που ηταν το S5 τα περι lag ειναι απλα απαραδεκτα. Και το ιδιο λενε και κατοχοι του κινητου απο προσφορα που ειχε παιξει πριν μηνες στα 260ευρω απο Kaizershop και οντως καποιοι ανεφεραν οτι το κινητο οντως κολλαγε. Δεν μιλαμε για ακραια πραγματα αλλα οταν εχεις κινητο με πολυ καλα specs σαν του S5 και σου ψιλο κολλαει,ενω αλλα του ανταγωνισμου οπως της HTC δεν κολλανε(προφανως και φταιει το Touchwiz της Samsung)οσο να ναι ξενερωνεις την ζωη σου. Ακομα και το G3 εχει θεματα με το lag. Δεν πειραζει εδω δεν ξερω τι γραφω και ας το λενε ολοι οι υπολοιποι. Και οσον αφορα τα Android μιας και το εφερε η κουβεντα. Για καντε μια βολτα στο διαδικτυο να δειτε ποια θα παρουν την νεα αναβαθμιση σε Android 6 για να γελασουμε ποσα μενουν απ εξω. 1
Makeran Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Σε συσκευη που θεωρειται ναυαρχιδα για το 2014,που ηταν το S5 τα περι lag ειναι απλα απαραδεκτα. Και το ιδιο λενε και κατοχοι του κινητου απο προσφορα που ειχε παιξει πριν μηνες στα 260ευρω απο Kaizershop και οντως καποιοι ανεφεραν οτι το κινητο οντως κολλαγε. Δεν μιλαμε για ακραια πραγματα αλλα οταν εχεις κινητο με πολυ καλα specs σαν του S5 και σου ψιλο κολλαει,ενω αλλα του ανταγωνισμου οπως της HTC δεν κολλανε(προφανως και φταιει το Touchwiz της Samsung)οσο να ναι ξενερωνεις την ζωη σου. Ακομα και το G3 εχει θεματα με το lag. Δεν πειραζει εδω δεν ξερω τι γραφω και ας το λενε ολοι οι υπολοιποι. Και οσον αφορα τα Android μιας και το εφερε η κουβεντα. Για καντε μια βολτα στο διαδικτυο να δειτε ποια θα παρουν την νεα αναβαθμιση σε Android 6 για να γελασουμε ποσα μενουν απ εξω. Οι περισσότεροι όμως λένε ότι είναι ένα πολύ καλό κινητό που πάει σφαίρα. Το ποια θα πάρουν την αναβάθμιση, θα δεις για το s5 αντιφατικά πράγματα, οπότε ο μόνος τρόπος να το μάθεις είναι να περιμένεις.
Fulgore Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μα αυτο ακριβως λεω και εγω. Ειναι βλακεια να αγοραζεις την τοτε ναυαρχιδα και να λαγκαρει εστω και λιγο μετα Specs που εχει ειτε το S5 ειτε το G3. Και αυτα τα λεω σαν πληρης ικανοποιημενος απο το M8 που ειχα που ετρεχε σφαιρα χωρις ιχνος lag Με specs ιδια με των S5 και G3. 1
GianniSM Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μα αυτο ακριβως λεω και εγω. Ειναι βλακεια να αγοραζεις την τοτε ναυαρχιδα και να λαγκαρει εστω και λιγο μετα Specs που εχει ειτε το S5 ειτε το G3. Και αυτα τα λεω σαν πληρης ικανοποιημενος απο το M8 που ειχα που ετρεχε σφαιρα χωρις ιχνος lag Με specs ιδια με των S5 και G3. Ε όχι ίδια με του G3, 2k οθόνη, αυτή είναι η αιτία για κάποια ψιλολάγκ, κατά τα άλλα είμαι fan του Makeran, φανατικός κιόλας. Αν δεν διαβάσω μια βλακεία του την μέρα νιώθω ένα μεγάλο κενό μέσα μου 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα