thanasismen76 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Ήρθε η ώρα για αντικατάσταση του Defy Mini. Ψάχνουμε ΑΥΣΤΗΡΑ : 1.Android (Υπάρχει και Lumia 640XL οπότε δε θέλω 2ο Windows Phone) 2.έως 4,5" - 4,7'' οθόνη 3.τιμή 100 - 150€ 4.κατάστημα αγοράς με δόσεις πιστωτικής ( Public,E-Shop,tokinito.gr,Κωτσόβολος,You ) 5.ικανοποιητική μπαταρία 6.Τουλάχιστον 1GB Ram Μέχρι στιγμής επιλογές : 1.MOTO G 8GB 4G από E-shop στα 149€ 2.MOTO E 2ND GEN 4G από E-shop στα 122€ 3.LG LEON 4G 8GB από tokinito.gr στα 101,35€ 4.Lenovo A2010 (8GB) από You,Public,Κωτσόβολο στα 109€ Ιδανικά θα προτιμούσα το Moto G αλλά μου έρχεται λίγο ακριβό.Δε ξέρω αν τα LG και Lenovo ρολάρουν το ίδιο καλά με το Moto E λόγω stock android.Θα ήθελα εννοείται απροβλημάτιστη λειτουργία.Λύσεις από εξωτερικό απορρίπτονται λόγω κριτηρίου Νο.4 και γενικά απορρίπονται όλα όσα δε πληρούν και τα 6 κριτήρια.Πέραν των 4 τηλεφώνων που αναφέρω δε ξέρω αν υπάρχει κάτι άλλο στην αγορά. 1
Pseudonumo Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Πάντως όχι Moto G. Δεν αξίζει να πας σε κινητό 2ετίας. Σκέψου και αυτό! Samsung galaxy s4mini Plus Επίσης σκέψου να θυσιάσεις τη μικρότερη οθόνη για μεγαλύτερη, αφού υπάρχουν 5ιντσα σε καλύτερες τιμές.Οπότε θα βάλω κάποια ακόμα και βλέπεις... Lenovo A6000 Και αν βρεις στην τιμη που θες και με δόσεις Lg G4c. Υπάρχει και αυτό Vodafone Smart Prime 6. Πάντως για τις δόσεις ρώτα,μπορεί να κάνουν και να μην το γράφουν. Κατά τη γνώμη μου, το καλύτερο είναι το s4 mini plus επειδή έχει 1.5gb ram και δεν ξεφεύγει πολύ. Για μπαταρία κάτσε ψάξτα γιατί και τα mah είναι "ονομαστικά". Δηλαδή, μπορεί να χει μεγάλη μπαταρία αλλά να κάνει κακή διαχείρηση, Αυτά απο μένα! 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Thanasi από τα 4 που έβαλες δαγκωτό το moto g και αν μπορείς να ανέβεις για moto g(2nd gen)! Το leon καλό το βρίσκω απλά πρμν να το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος! Για το Vodafone smart prime 6 που έβαλε ο ψευδώνυμος δε θα το πρότεινα λόγω 5gb εσωτερικού χώρου και το ότι η Vodafone βάζει bloatware μέσα! (αν δεν κάνω λαθος)..Για το LG g4c διάβασε κριτικές! *έλεος με κάτι galaxy grand neo όλη την ώρα!!
Makeran Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Thanasi από τα 4 που έβαλες δαγκωτό το moto g και αν μπορείς να ανέβεις για moto g(2nd gen)! Το leon καλό το βρίσκω απλά πρμν να το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος! Για το Vodafone smart prime 6 που έβαλε ο ψευδώνυμος δε θα το πρότεινα λόγω 5gb εσωτερικού χώρου και το ότι η Vodafone βάζει bloatware μέσα! (αν δεν κάνω λαθος)..Για το LG g4c διάβασε κριτικές! *έλεος με κάτι galaxy grand neo όλη την ώρα!! Έλεος πια, μια χαρά τηλέφωνο είναι.
ChimairaX Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Έλεος πια, μια χαρά τηλέφωνο είναι. Κάτι κινητά σαν το Grand Neo έχουν βγάλει το όνομα στην Samsung και την λένε Lagsung... 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Έλεος πια, μια χαρά τηλέφωνο είναι.Χμ I don't think soGalaxy grand neo:TFT capacitive screen,ανάλυση:480x800 ,android:νομίζω ότι είναι ακόμα kitkat, 5mp camera πίσω και μπροστά 2mp ,1gb ram συν και το σάπιοtouchwiz όπου θα κολλάει λόγω λίγης ram! και 186 ppi pixel density Moto g (2nd gen):IPS LCD capacitive screen (touchscreen) ,αναλυση:1280x720, android:Lollipop 5,8mp camera πίσω και μπροστά 2mp,1gb ram και συν το ότι είναι stock android (οπότε δεν έχει bloatware και δεν θα κολλαει) και 294 ppi pixel density (όπου δεν θα 'ματωνουν' τα ματάκια μας) και gorilla glass 3!! Αυτά! 3
thanasismen76 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Για να μην το κουράζουμε όμως....Δε θέλω 5ιντσο,δε θέλω να ανέβω πάνω από 150€(το τηλέφωνο θα είναι για σχετικά απλή χρήση,λίγο απ'όλα δηλαδή).Το κινητό ας είναι και 5τίας,με ενδιαφέρει να κάνει καλή διαχείρηση μπαταρίας.Tώρα ανάμεσα στα 2 Moto που ξέρω τι παίζει από επιδόσεις κτλ ενδεχομένως να με κάλυπτε και το E.Δε ξέρω τα άλλα 2 αν "τρέχουν καλά" και πάντα σε σχέση με την τιμή τους. 1
The Lord K. Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 LG Leon. Ο επεξεργαστής του είναι καλύτερος από τα υπόλοιπα που κοιτάς, RAM και internal στα ίδια επίπεδα με τα υπόλοιπα. Το έχω πάρει στη μάνα μου και δεν έχει παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα. Βέβαια η μάνα μου μόνο για facebook, browsing και κανά τηλέφωνο-μήνυμα το χρησιμοποιεί, αλλά σκέψου ότι το έχει όλη μέρα με το wi-fi ανοιχτό και η μπαταρία της φτάνει για 1.5 μέρα και βάλε! 1
Makeran Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Για να μην το κουράζουμε όμως....Δε θέλω 5ιντσο,δε θέλω να ανέβω πάνω από 150€(το τηλέφωνο θα είναι για σχετικά απλή χρήση,λίγο απ'όλα δηλαδή).Το κινητό ας είναι και 5τίας,με ενδιαφέρει να κάνει καλή διαχείρηση μπαταρίας.Tώρα ανάμεσα στα 2 Moto που ξέρω τι παίζει από επιδόσεις κτλ ενδεχομένως να με κάλυπτε και το E.Δε ξέρω τα άλλα 2 αν "τρέχουν καλά" και πάντα σε σχέση με την τιμή τους. http://www.skroutz.gr/s/5291442/Sony-Xperia-E3-4GB.html Χμ I don't think so Galaxy grand neo:TFT capacitive screen,ανάλυση:480x800 ,android:νομίζω ότι είναι ακόμα kitkat, 5mp camera πίσω και μπροστά 2mp ,1gb ram συν και το σάπιοtouchwiz όπου θα κολλάει λόγω λίγης ram! και 186 ppi pixel density Moto g (2nd gen):IPS LCD capacitive screen (touchscreen) ,αναλυση:1280x720, android:Lollipop 5,8mp camera πίσω και μπροστά 2mp,1gb ram και συν το ότι είναι stock android (οπότε δεν έχει bloatware και δεν θα κολλαει) και 294 ppi pixel density (όπου δεν θα 'ματωνουν' τα ματάκια μας) και gorilla glass 3!! Αυτά! Το touchwiz δεν είναι σάπιο και δε θα κολλάει λόγω λίγης μνήμης ram. Ανάλυση: Δύσκολα καταλαβαίνεις διαφορά, Android Kitkat=καλύτερο android ever-Android Lollipop: Χειρότερο Android ever. Αφού όμως δε θέλει 5ιντσο...
thanasismen76 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δε χρειάζεται να πάω σε Moto G 2nd Gen.Το πρώτο Moto G έχει και αυτό ανάλυση 1280Χ720 με 329 ppi pixel density.Η κάμερα πραγματικά δε με απασχολεί αφού υπάρχει η 13Mp του Lumia που με καλύπτει απόλυτα.Επειδή το θέλω για σχετικά απλή χρήση τα 150€ τα θεωρώ το ανώτατο που θα έδινα αυτή τη στιγμή γι'αυτό και θέλω να συγκρίνω κάτι φθηνότερο αλλά εξίσου αξιόλογο με το Moto. 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δε χρειάζεται να πάω σε Moto G 2nd Gen.Το πρώτο Moto G έχει και αυτό ανάλυση 1280Χ720 με 329 ppi pixel density.Η κάμερα πραγματικά δε με απασχολεί αφού υπάρχει η 13Mp του Lumia που με καλύπτει απόλυτα.Επειδή το θέλω για σχετικά απλή χρήση τα 150€ τα θεωρώ το ανώτατο που θα έδινα αυτή τη στιγμή γι'αυτό και θέλω να συγκρίνω κάτι φθηνότερο αλλά εξίσου αξιόλογο με το Moto.Ωραία τότε! Αν πάρεις Moto g σκέτο πάρε το 4G είναι πιο φθηνό στο skroutz απτό 3g! http://www.skroutz.gr/s/5083685/Motorola-Moto-G-4G-8GB.html http://www.skroutz.gr/s/4291402/Motorola-Moto-G-8GB.html http://www.skroutz.gr/s/6317018/Motorola-Moto-E-2nd-Gen-4G-8GB.html# (φθηνότερο)
thanasismen76 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Από skroutz βλέπω έκδοση EU και από E-Shop GR.Η τιμή με δόσεις είναι ίδια πανω-κάτω.Τι να προτιμήσω? 1
Pseudonumo Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Θα διάλεγα το GR αν δεν υπάρχει διαφορά (π.χ. είναι 2-3 ευρώ). Αλλιώς το πιο φθηνό. 1
GianniSM Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Φίλε για Moto E είσαι. Κάτι Makeran είναι οι νέες μασκότες του φόρουμ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα