dstilio Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μιας και εσπασα οθόνη και λειτουργεί η μισή αφή, και θέλουν 140-170 ευρώ για επισκευή τη στιγμή που βλέπω πως παίζει να χαλάσει η αδιαβροχοποίηση και τελικά να μην φτιαχτεί και 100% (εμπειρία γνωστών μου με παρόμοιες βλάβες samsung, iphone)... σκέφτομαι να αλλάξω. Χαρακτηριστικά εδώ: http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z3_compact-6538.php Μου άρεσε: - android 5.1.1 - νορμαλ μεγεθος (αν και θα την παλευα με κατι κοντα στις 5 ιντσες) - αδιάβροχο (λιγότερο άγχος για σκονη/νερο --> αλλά συμβιβάζομαι) - επιδόσεις (καθόλου lag, mutlitasking) - μπαταρία Δεν μου άρεσε: - ζεσταινόταν - γλυστρουσε (και έτσι εσπασε) - ακριβή επισκευή παναθεμα το! Χρήση με σειρα απαιτητικοτητας επιδοσεων: - gaming: heroes of order and chaos - viber, skype - youtube application - browsing - phone calls - να μην εχει προβλημα να κανει τα παραπανω ταυτοχρονα/εναλλαξ χωρις να κρασαρει/κολλάει Μπορείτε να μου προτείνετε μία λίστα από κινητά καλών επιδόσεων σε - Lumia που θα παρει Windows 10 (ή να περιμένω τα καινούργια μοντελα) - Android με καλές επιδόσεις (LG, Xiomi, Red-κάτι-κινέζικο, Asus, Lenovo, κτλ) και λογισμικό έκδοση 5 και πανω. Κατηγορία τιμής 200-400 ευρώ. Σας ευχαριστώ. Να συμπληρώσω πως θα αγοράσω μόνο από Ελλάδα (skroutz μαγαζιά δεν έχω πρόβλημα)
suffocater Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Επειδή το κοιτούσα(ψάχνοντας κινητο μικρο,γιατι σιχαθηκα τις παντοφλες),οταν λες οτι εσπασες,ήταν καθαρα απο πολύ δικια σου κακή χρήση,ή σου επεσε μια φορα ξερω γω απο υψος γραφειου και χαλασε η οθόνη?Επίσης,φαίνεται ραγισμα στο γυαλι,η απλα δεν λειτουργει η αφη?
corsair04 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Επειδή το κοιτούσα(ψάχνοντας κινητο μικρο,γιατι σιχαθηκα τις παντοφλες),οταν λες οτι εσπασες,ήταν καθαρα απο πολύ δικια σου κακή χρήση,ή σου επεσε μια φορα ξερω γω απο υψος γραφειου και χαλασε η οθόνη? Επίσης,φαίνεται ραγισμα στο γυαλι,η απλα δεν λειτουργει η αφη? μακριά το χειρότερο κινητό που μου έχουν φέρει για επισκευή μέσα σε ένα χρόνο χάλασε η οθόνη και ο αισθητήρας για τις κλίσεις μακριά αν και στην αρχή νόμιζα πως ήταν η συγκεκριμένη σειρά με ένα απλό ψάξιμο στο internet έχει πολλά τέτοιου είδους σχόλια !!!
dstilio Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Επειδή το κοιτούσα(ψάχνοντας κινητο μικρο,γιατι σιχαθηκα τις παντοφλες),οταν λες οτι εσπασες,ήταν καθαρα απο πολύ δικια σου κακή χρήση,ή σου επεσε μια φορα ξερω γω απο υψος γραφειου και χαλασε η οθόνη? Επίσης,φαίνεται ραγισμα στο γυαλι,η απλα δεν λειτουργει η αφη? Επειδή γλιστράει απίστευτα πολύ η επιφάνεια του, μου έφυγε από το χέρι, χτύπησε γωνία στο γραφείο μου (επαφή οθόνης με γωνίας ξύλινη), έσπασε η οθόνη με ράγισμα που φαίνεται, και έπαψε να λειτουργεί η αφή στο 1/3 της οθόνης. Καμία πρόταση; Δεν πάω στο ίδιο κινητό ξανά. Βέβαια δεν έχω ιδιαίτερα παράπονα από τη χρήση του. Ίσως πέρα από τα αρντηικά που έγραψα, να προσθέσω ότι λλόγω αδιαβροχοποίησης η ανοιχτή ακρόαση υπολοίπεται σε σχέση με άλλα κινητά.
Makeran Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Επειδή γλιστράει απίστευτα πολύ η επιφάνεια του, μου έφυγε από το χέρι, χτύπησε γωνία στο γραφείο μου (επαφή οθόνης με γωνίας ξύλινη), έσπασε η οθόνη με ράγισμα που φαίνεται, και έπαψε να λειτουργεί η αφή στο 1/3 της οθόνης. Καμία πρόταση; Δεν πάω στο ίδιο κινητό ξανά. Βέβαια δεν έχω ιδιαίτερα παράπονα από τη χρήση του. Ίσως πέρα από τα αρντηικά που έγραψα, να προσθέσω ότι λλόγω αδιαβροχοποίησης η ανοιχτή ακρόαση υπολοίπεται σε σχέση με άλλα κινητά. Lg g4?
Kadaz Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Μονο απο Ελλαδα ψαχνεις? Θα σε ενδιεφερε τιποτα σε Xiaomi κλπ ?
dstilio Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Μονο απο Ελλαδα ψαχνεις? Θα σε ενδιεφερε τιποτα σε Xiaomi κλπ ? Ναι μόνο από Ελλάδα. Lg g4? Το έχω εντοπίσει αλλά να σου πω την αλήθεια μου φαίνεται λίγο παντόφλα. Το έχω όμως στο τοπ της λίστας καθώς είναι και οικονομικά στο πάνω μέρος (200 με 400 ευρώ budget). Επίσης είδα το Hauwei P8 Lite (8πύρηνο με μπόλικη μνήμη) σε ενα media Markt που μου άρεσε σαν πιάσιμο. Δυστυχώς το είχε μόνο εκθεσιακό και δεν το ήθελα. Θα πάρω τηλέφωνο ίσως κανένα σκρουτζομάγαζο από Δευτέρα να δω αν το έχουν. Κανένα άλλο πέραν των LG G4 & P8 Lite? Είδα η Sony δίνει android 6 σε πολλά κινητά...αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θέλω να ξαναπάρω ίδιο κινητό. Ζεσταινόταν πολύ.
Fulgore Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Κατω των 300ευρω το https://www.skroutz.gr/s/7050290/Alcatel-OneTouch-Idol-3-16GB.htmlειναι καλο για τα λεφτα του και απο μεγαλη αλυσιδα Στις ναυαρχιδες μεχρι 400ευρω LG G4 και Huawei P8 https://www.skroutz.gr/s/6870822/Huawei-P8-16GB.html?from=catspan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα