Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά!

Όπως φαίνεται στην υπογραφή μου έχω ένα κουίζ για android.

Σκέφτομαι να δώσω την επιλογή να περνάει το σκορ σε μια ονλαιν λίστα μαζί με τα σκορ των υπόλοιπων παιχτών για να υπάρχει ένα είδος ανταγωνισμού.

Τα δεδομένα που θα χρειάζεται να δώσει ο χρήστης είναι ένα username και ένα password και το σκορ που το παίρνει αυτόματα.

Έχω σκεφτεί να τα περνάω σε απλό αρχείο κειμένου (παρόλο που δεν παρέχεται ασφάλεια) με ajax και php γιατί η εφαρμογή έχει φτιαχτεί με html και javascript.

Επίσης δεν έχω λεφτά να πληρώσω σέρβερ για αυτό κ σκέφτομαι να αποθηκεύσω τα php αρχεία και το αρχείο κειμένου στο δωρεάν hosting που μου έδωσε το papaki με την "αγορά" του moviequiz.gr όπου και έχω ανεβασμένο και το αντίστοιχο σάιτ της εφαρμογής.

Μπορέι κάποιος να μου πει κατά πόσο είναι δυνατό αυτό ή γενικά τη γνώμη του;

Δημοσ.

καταρχας πανε σε αλλο free hosting αυτα ειναι τελειως μαπα
η πιο σωστη λυση ειναι με βαση δεδομενων 

και πιστευω δεν χρειαζετε καν username pass γιατι λιγοι θα κανουν λογαριασμο 

Δημοσ.

καταρχας πανε σε αλλο free hosting αυτα ειναι τελειως μαπα

η πιο σωστη λυση ειναι με βαση δεδομενων 

και πιστευω δεν χρειαζετε καν username pass γιατι λιγοι θα κανουν λογαριασμο 

Όπως σου είπα δεν υπάρχει μία... και τα free hosting τα περισσότερα δεν υποστηρίζουν ελληνικά.

Επίσης και το password να μην υπάρχει πρέπει να υπάρχει στάνταρ το username (και θα πρέπει να γίνεται έλεγχος μήπως υπάρχει το username ήδη).

Τώρα θα μου πεις σιγά τον κόσμο που θα έχει η εφαρμογή αλλά οκ.

Η μόνη λύση που μπορώ να σκεφτώ είναι η sqlite αλλά και πάλι δε νομίζω να υποστηρίζεται στο free hosting πρόγραμμα.

(mysql εκτός ότι δεν υποστηρίζεται είναι κάτι τόσο μικρό που δεν θα ήταν υπερβολή).

Άλλη λύση ίσως να είναι η xml αλλά και πάλι τι αρχείο κειμένου, τι xml...

Δημοσ.

παραδειγμα η hostinger εχει και ελληνικη αντιπρωσοπια ειναι στα ελληνικα ολα και υποστηριζει και mysql

με τι εφτιαξες το app? γιατι αν το ειχες κανει με java μπορουσες να παιρνεις ως id το android id ετσι λεγετε νομιζω που ειναι ξεχωριστο για καθε συσκευη 

δινει και τζαμπα domain .xyz :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσες φορές προσπάθησα να δουλέψω με hostinger δε δούλεψε τίποτα δυστυχώς...

Την εφαρμογή την έχω φτιάξει κατά κύριο λόγω με html + javascript (jquery) αλλά υπάρχει ως γέφυρα η java μιας που το android αυτή τρέχει.

Οκ με την id αλλά ποιος ξέρει ποια είναι η id του κινητού του; :P

Επεξ/σία από rafinos
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος λόγος να μη χρησιμοποιήσεις τα Google Play Services που σου δίνουν δυνατότητες για leaderboards (το σκορ που θες να αποθηκεύεις για συναγωνισμό) αλλά και achievements; Έχω ένα αντίστοιχο με το δικό σου game στο Play Store, το  Link.png Site: RetroQuiz:VideoGames όπου χρησιμοποιώ τα εν λόγω services. Θα σου πρότεινα να τους ρίξεις μια ματιά προτού πας σε μια δικιά σου custom λύση. Α και είναι free...

Δημοσ.

Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος λόγος να μη χρησιμοποιήσεις τα Google Play Services που σου δίνουν δυνατότητες για leaderboards (το σκορ που θες να αποθηκεύεις για συναγωνισμό) αλλά και achievements; Έχω ένα αντίστοιχο με το δικό σου game στο Play Store, το  Link.png Site: RetroQuiz:VideoGames όπου χρησιμοποιώ τα εν λόγω services. Θα σου πρότεινα να τους ρίξεις μια ματιά προτού πας σε μια δικιά σου custom λύση. Α και είναι free...

Νομίζω πως δεν είναι δυνατό να χρησιμοποιήσω το web api στην εφαρμογή μου (δε θέλω το android api) γιατί η εφαρμογή είναι φτιαγμένη σε webview (html+javascript και όχι με java).

Δημοσ.

αφου το app ειναι σε webview και ειναι καθαρα website μπορεις να το κανεις να εισαγει ο χρηστης username και με php θα τσεκαρεις αν υπαρχει ειδη στην βαση

οσο αφορα το host υπαρχουνα παρα πολλα δωρεαν googlαρε 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...