Alex-V Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα. Μια φιλη μου εχει windows 10 και το office 2013 plus. Επειδη το λαπτοπ της εχει χαλασμενο πληκτρολογιο, πρεπει να πατας δυνατα τα κουμπια, πηρε ενα ασυρματο logitech. Τι γινεται τωρα. Οταν γραφει ενα κειμενο, μπορει να πατησει το γραμμα π για παραδειγμα και αυτο να γραφει συνεχομενα το π χωρις σταματημο. Εβγαλε το πληκτρολογιο το ασυρματο και εκανε παλι τα ιδια. Τι μπορει να φταιει?
eliasjuve Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μήπως έχει κολλήσει το πληκτρολόγιο του λάπτοπ;
Alex-V Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Να σας πω την αληθεια δεν εχω το λαπτοπ μπροστα μου και δεν μου ειπε αν το κανει μονο στο word. Θα δοκιμασω πρωτα να βγαλω την καλωδιοταινια τελειως απτο πληκτρολογιο και αν συνεχιζει θα σας ενημερωσω.
Alex-V Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Ενταξει παιδες λυθηκε το προβλημα. Το εσωτερικο πληκτρολογιο εφταιγε. Εβγαλα την καλωδιοταινια απο μεσα και ολα μια χαρα. Ευχαριστω για τις απαντησεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα