Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν παίζω λολ η οθόνη παγώνει η εικόνα μόνο ήχος ακούγεται κανονικά άμα πατήσω alt tab κ βγω από το παιχνίδι κ ξανά μπω όλα είναι ολ! Συνήθως το κάνει όταν υπάρχει πολύ "κόσμος" μαζεμένος στα team fights που είναι κ λίγο πιο γεμάτη η εικόνα!

Σε κανένα άλλο παιχνίδι δν έχω θέμα παίζω cod mw3 σχεδόν σε high setting και δν μ δημιουργεί πρόβλημα ούτε το dota 2 ούτε fallout 3!

Τι μπορεί να φταει oι drives λογικά έτσι?

Να δοκιμάσω να τους ξανακάνω reinstall?

Laptop

i7 3630QM

NVIDIA gt 640 m 2gb

8ram

Ssd

Δημοσ.

Καλημέρα !

Φίλε όπως το περιγράφεις φαίνεται να είναι πρόβλημα του ίδιου του παιχνιδιού. Ούτε της κάρτας γραφικών, ούτε του H/Y, ούτε τίποτα. Εκείνο που θα έκανα εγώ στη θέση σου είναι να απεγκαταστήσω όλα μα όλα τα patches που έχω τυχόν βάλει ή θα έκανα καθαρή επανεγκατάσταση στο παιχνίδι.

Το πρόβλημα το έχει πάρα πολύς κόσμος. Για του λόγου το αληθές, δες αν θέλεις τον παρακάτω σύνδεσμό : http://forums.euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=326757

Καλή τύχη,

Νιάαααου!

Ο Άσπρος Γάτος

Δημοσ.

Τα έχω τσελαρισμενα μέχρι 78 ανεβάζει που είναι το συνηθισμένο του λαπτοπ μου!

Έχω κάνει ένα δικό μ laptop cooler και πριν από αυτό έπιανε και 90αρια οποτε είναι σχετικά δροσερό από αυτήν τν άποψη!

Επδ ννζω μετά το driver update μου το κάνει δν ξέρω θα δοκιμάσω reinstall game κ αν όχι reinstall drivers!

Δημοσ.

Ναι σε ενα custom cooling pad που εκανα εγω που κανει παρα πολυ καλη δουλεια !
αυτο θα δοκιμασω τωρα τους προηγουμενους drivers να βαλω! Αλλα πρεπει να κανω unistall αυτα που εχω τωρα η απλα τα περναω απο πανω??

Βσκα εκανα clean install drivers και reinstall το lol τωρα και αυριο θα το δοκιμασω και ελπιζω να λυθει το προβλημα!

Δημοσ.

Ναι σε ενα custom cooling pad που εκανα εγω που κανει παρα πολυ καλη δουλεια !

αυτο θα δοκιμασω τωρα τους προηγουμενους drivers να βαλω! Αλλα πρεπει να κανω unistall αυτα που εχω τωρα η απλα τα περναω απο πανω??

Βσκα εκανα clean install drivers και reinstall το lol τωρα και αυριο θα το δοκιμασω και ελπιζω να λυθει το προβλημα!

Αν δεν σου είναι κόπος ρίξε μια φώτο από το cooling pad

Δημοσ.

Αν δεν σου είναι κόπος ρίξε μια φώτο από το cooling pad

εχω ανοιξει και ποστ με ολη την διαδικασια και τα αποτελεσματα που εκανα!

w8 ενα λεπτο να το βρω!

http://www.insomnia.gr/topic/583330-κατασκευη-custom-cooling-pad-φθηνοτερο-με-πολυ-κλτρες-επιδοσε/

found it!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...