Anke Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Έχω ένα Acer 5920G laptop, Κ Η ερώτηση μου είναι φυσιολογικό να έχει μονίμως αναμμένα τα φωτάκια δεξιά σαν να ηχογραφεί συνέχεια;
SPANK Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Σε ορισμένα laptop ειναι ανοιχτό το λαμπάκι του power ή καποιο αλλο για να δείχνει οτι εχει ρεύμα τωρα δεν ξέρω αν και το συγκεκριμένο συμπεριφέρεται ετσι , δηλαδη αν του κάνεις shut down κανονικα τα λαμπάκια ειναι ανοιχτά και αν το βγάλεις απο το ρεύμα με την μπαταρία επάνω ? Αν πάντως δεν παρουσιάζει κατι το μηχάνημα δεν νομίζω οτι υπάρχει πρόβλημα , αυτο το εκανε απο πάντα το laptop ή το παρουσίασε τώρα ? 1
Anke Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Σε ορισμένα laptop ειναι ανοιχτό το λαμπάκι του power ή καποιο αλλο για να δείχνει οτι εχει ρεύμα τωρα δεν ξέρω αν και το συγκεκριμένο συμπεριφέρεται ετσι , δηλαδη αν του κάνεις shut down κανονικα τα λαμπάκια ειναι ανοιχτά και αν το βγάλεις απο το ρεύμα με την μπαταρία επάνω ? Αν πάντως δεν παρουσιάζει κατι το μηχάνημα δεν νομίζω οτι υπάρχει πρόβλημα , αυτο το εκανε απο πάντα το laptop ή το παρουσίασε τώρα ? Το θέμα είναι ότι μικροφωνιζει Κ είναι σαν να κάνει εγγραφή συνέχεια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα