zio10 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μπορεί κάποιοι να τους βλέπουν βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις!
ADHD Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Κοίταξε αν είναι περαστικοί μπορούν άνετα να καταλάβουν σε τι επίπεδο είμαστε, πάντως όχι στο δικό τους. Αν έχουν τρόπο και συνδεθούν στο δικό μας ίντερνετ μπορούν να καταλάβουν άνετα που βρίσκεται τεχνολογικά ο πλανήτης κοινωνικά ηθικά όλα.... Ακόμα και αν πριν 1500 χρονιά είδαν μια Γη άλλα 1500 χρονιά πίσω και ξεκίνησαν να κάνουν ένα ταξίδι 1500 χρόνων θα ξέρουν σίγουρα ότι άλλα δεδομένα θα συναντήσουν μετά από 3000 χρόνια που πέρασαν από αυτό που είδαν. Επίσης μην θεωρείς δεδομένο ότι αν είναι κάπου κοντά θα το ξέρουμε γιατί μπορεί να είναι έξω από το ηλιακό μας σύστημα που θεωρητικά είναι εδώ κοντά... και να μην τους δούμε ποτέ. Σαν παράδειγμα το είπα! Σίγουρα μπορεί να μην είναι έτσι. Ναι πιθανο αλλα μπορει να δουν στο internet ομως για την ομαδα Ε το Μπεβατρον και τα υπεροπλα της Ελλαδος και να κανουν πισω.. 1
defacer Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Το ορατό φως ταξιδευει με την ιδια ταχύτητα με ένα άλλο φως άλλου μήκους κύματος; Όταν η ακτινοβολία διαδίδεται στο κενό, ναι, το μήκος κύματος δεν παίζει ρόλο. 1
xristos97 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Πάντως... και μόνο το πατατράκ που θα πάθουν οι θρησκείες (πέρα του βουδισμού και του Sikhism) είναι όντως κάτι για να περιμένει με αγωνία κανείς! μπαα. εμενα τα πιο πολλα μελη της οικογενειας μου και με τα ιδια τους τα ματια να τους δουν τους εξωγηινους δεν θα πιστεψουν οτι υπαρχουν (ειναι μαρτυρες του ιεχωβα), ξερω τι λεω. 1
Apoll Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Υποθετικα εαν υπαρχουν και θελουν να ερθουν με αγριες διαθεσεις θα αντιμετωπισουν μια γη εκατομμύρια ετη πιο εξελιγμένη ετσι δεν ειναι?? Θελω να πω εαν ηταν "καπου κοντα" θα το ξεραμε ετσι δεν ειναι?? Οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να σκασουν μυτη αυριο ουτε στη γενια μας ουτε σε πολλες επομενες ετσι δεν ειναι? Δεδομένου ότι είναι 1400 έτη φωτός μακρυά, βλέπουμε την τεχνολογία τους 1400 χρόνια πίσω, και υποθέτωντας ότι ταξιδεύουν τουλάχιστον με την ταχύτητα του φωτός, θα είναι εδώ σε μία γη 1400 ετών από την στιγμή που αυτοί ξεκινήσουν. Όχι εκατομμυρίων. Και αν ξεκίνησαν πριν 1400 χρόνια, θα είναι στην Γή σήμερα....
george_gr1 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Εγώ αυτο που δε θέλω, είναι να γίνω κατοικίδιο καμιας εξωγηινιτσας.
Apoll Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Εγώ αυτο που δε θέλω, είναι να γίνω κατοικίδιο καμιας εξωγηινιτσας. Δυστυχώς με τα μυαλά που έχουμε ως πολιτισμός φυσικά. Για να πάμε μπροστά ως πλανήτης χρειάζεται μία σοβαρή παγκοσμιοποίηση. Αλλά δυστυχώς.....
vsl Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Εγώ αυτο που δε θέλω, είναι να γίνω κατοικίδιο καμιας εξωγηινιτσας. Μπορεί να 'χει βυζγιά
deesnider Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Μπορεί να 'χει βυζγιά ...πιθανότατα δε, περισσότερα απ' όσα θα περίμενε κανείς... 2
vsl Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 ...πιθανότατα δε, περισσότερα απ' όσα θα περίμενε κανείς... 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Αν δε κάνω λάθος .Αν υποθέσουμε οτι όντως υπαρχει πολιτισμός εκει πέρα ,Αυτοί απέχουν 1480 έτη φωτός οποτε δεν μπορουν να μας δουν γιατι 1480 ετη πριν δεν είχαμε ηλεκρική ενέργεια αρα ούτε φωτισμό και επίσης δεν είχαμε καμμία εκπομπή σημάτων /ραδιοσημάτων και φωτο εκπομπες. 2
Zein Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Μα και ραδιοκυμματα να ειχαμε πριν 2000 χρονια , ποιος μας λεει πως θα ψαχνουν στα ρανταρ τους κατι τοσο πρωτογονο αντι για τιποτα warp-signatures ή αλλη Χ ανακαλυψη/τεχνολογια ?
Apoll Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Αν δε κάνω λάθος .Αν υποθέσουμε οτι όντως υπαρχει πολιτισμός εκει πέρα ,Αυτοί απέχουν 1480 έτη φωτός οποτε δεν μπορουν να μας δουν γιατι 1480 ετη πριν δεν είχαμε ηλεκρική ενέργεια αρα ούτε φωτισμό και επίσης δεν είχαμε καμμία εκπομπή σημάτων /ραδιοσημάτων και φωτο εκπομπες. Σωστά, ήτοι βλέπουν την Γη του ~535, όπου α) ο Ιουστιανιανός έστειλε τον Βελισσάριο να πάρει πίσω την Ιταλία από τους Οστρογότθους και ξεκίνησε τους Γοτθικούς πολέμους. β) Τελεινώνει ο εμφύλιος της Βόρειας Δυναστείας των Wei, και μοιράζεται η βόρεια Κίνα σε Aνατολική Wei και Δυτική Wei. Βέβαια πολύ πιθανόν να δουν καμμιά λάμψη από το Κρακατόα που είχε έκρηξη εκείνη την χρονιά......... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα