redhotstef Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Εδώ δεν έχουμε βρει τρόπο να επικοινωνούμε με τα ζώα, με τους γκριζοπρασινους λαγούς θα επικοινωνήσουμε;
Kostasspil Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Εδώ δεν επικοινωνούμε μεταξύ μας μερικές φορές. 4
gogos47 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) παιδια αφηστε της χαζομαρες αυτα τα πραγματα ειναι σοβαρα υπαρχουν εξωγηινοι εγω εχω δει εναν... Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2016 από gogos47
doubtful Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Εδώ δεν επικοινωνούμε μεταξύ μας μερικές φορές. μερικες....
star12 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 παιδια αφηστε της χαζομαρες αυτα τα πραγματα ειναι σοβαρα υπαρχουν εξωγηινοι εγω εχω δει εναν... εγω παντως καθε μερα βλεπω πολλα ουφο 1
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 'Οταν μιλάνε ό,τι και να λέμε εδώ είναι περιττό 1
Vapir Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 'Οταν μιλάνε ό,τι και να λέμε εδώ είναι περιττό τον είχα δει με ένα μηχανάκι πίσω απ το λεωφορείο μου (είναι απο Πάτρα) κ έβγαλα μια κραυγή μεταξύ γέλιου κ κλάματος που γύρισαν όλοι και με κοίταξαν (περίπου την εποχή που είχε πάει στη Δρούζα , άντε να ήταν 1-2 χρόνια μετά) παλιά πήγαινε στο γυμναστήριο μου και απότι έμαθα όντως τα πίστευε αυτά , δεν πήγε εκεί για πλάκα
Unabomber Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Γατακια!!!! , εδω εχουν και παιδια με γηινες.... 'It was a super primal sexual experience': Group of women make extraordinary claim that they have hybrid 'ALIEN' children who (conveniently) live on giant spaceships http://www.dailymail.co.uk/news/article-3408500/It-super-primal-sexual-experience-Group-women-make-extraordinary-claim-hybrid-children-fathered-ALIENS-live-giant-spaceships-say-best-sex-ever.html ps: θελω και γω απο αυτο που πινουν οι κορασιδες του αρθρου.... 3
alan2 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 το τελευταίο στοιχείο που βρήκα. http://www.ted.com/talks/tabetha_boyajian_the_most_mysterious_star_in_the_universe?utm_campaign=social&utm_medium=referral&utm_source=facebook.com&utm_content=talk&utm_term=science
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα