Προς το περιεχόμενο

Επισκευή ψυγείου υδρόψυξης

alldaynews

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα στην παρέα.Μετά την βλακεία που έκανα χθές το βράδυ στο σφίξιμο της βίδαςτου ανεμιστήρα,τρύπησα το τριπλό ψυγείο της οροφής.Υπάρχει τρόπος επισκευής του.Τα φώτα σας παιδιά γιατί χανόμαστε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

με κολλητήρι και καλαι μπορει να επισκευαστει και για εχτρα ασφαλεια απο πανω μετα μπορεις να βαλεις και λιγη σιλικονη,παντος καλο ειναι αν ειναι για το top του κουτιου να το αλαξεις γιατι ειναι η ποιο επικυνδινη θεση,εκτος αν μπορεις απλως να το μεταφερεις να μην το εχεις πανω απο το hardware σου

Καλημερα φιλε

Τωραδεν ξερω αμα κανει την δουλεια ενα προιον που ριχνουμε στο ψυγειο για να κλεισει διαροες,το ριχνεις μεσα στο ψυγειο και σφραγιζει.Το θεμα ειναι οτι ειναι για ψυγεια αυτοκινητων και δεν γνωριζω αν κανει την δουλεια σου

Το εχω χρησημοποιησει και εδω και χρονια παπαλα διαρροη.

Καλυτερα ψαξτω απο να κανεις επισκευες κολληματα κτλ.

Αλλα επεναλαμβανω ειναι για κινητηρα

ισως και καμια καλη εποξικη κολλα σε κανει αν οπως λες ειναι μια τρυπα. και οχι χτυπημα-σκισιμο πουθενα

Ναι έχω άλλο ένα τριπλό σο πάτωμα και τα κάνω τράμπα και ένα διπλό που ήθελα να βάλω ακόμη στο loop.Θα βάλω και το το διπλό προς το παρών και θα κοιτάξω για την επισκευή του

Βρήκα και αυτό το βίντεο και το κολλάει με καλάι.

Ναι με κόλληση μπορείς να κάνεις την δουλειά σου, αλλά αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως το κατάφερες ;) νομίζω ίδια ψυγεία έχουμε έχουν πατουρα που τερματίζει η βίδα.

Συμβουλή μετά την κόλληση να κάνεις μια πλύση γιατί θα αφήσει σίγουρα καλάι μέσα.

Άσχετο αλλά και σχετικό έχω κάνει την πατέντα με το καλάι σε αντλία βενζίνης αφού έκανε πατάτα ένας βοηθός μηχανικού και εκεί που έπρεπε να αλλάξω όλη την γραμμή με κόστος πάνω από 200€ έκανα την δουλειά μου με 0€. Το λέω μιας και ή πίεση που δουλεύουν είναι πολύ μικρότερη οπότε καμία ανησυχία.

Η λαλακία είναι πως έπεσε και λίγο υγρό πάνω στην κάρτα.Σήμερα που θα το βγάλω και θα βάλω θα δώ πόσο θα κλαίω

Εκτός ότι μπορεί να στο επισκευάσει θα μπορέσει μετά να στο πρεσσαρη για να δει αν έχεις καμία διαρροή τουλάχιστον όταν το βάλεις στη θέση του να είσαι σίγουρος

αν εχεις χρονο και είσαι κοντά πετάξου

Κατερίνης 3 βοτανικός 2103456089 Βιψαμ η εταιρεία

• Like 1

Ευχαριστώ  sotos1 αλλα λόγω της δουλειάς δύσκολο.Μόλις έβαλα πάνω το διπλό και θα δω τι θα κάνω.Το θέμα είναι μην κλαίω και την 290.Το βράδυ θα την δοκιμάσω και βλέπω

• Like 2

Δεν μπορούσα να περιμένω το βράδυ και δοκίμασα την κάρτα.Ολα καλά δεν την κλαίμε :-D :-D.Οσο αφορά για το ψυγείο θα πάρω εποξικό στόκο και θα το φτιάξω το βραδάκι οπότε θα μπεί και αυτό στο σύστημα

• Like 1

Καλημερα φιλε

Τωραδεν ξερω αμα κανει την δουλεια ενα προιον που ριχνουμε στο ψυγειο για να κλεισει διαροες,το ριχνεις μεσα στο ψυγειο και σφραγιζει.Το θεμα ειναι οτι ειναι για ψυγεια αυτοκινητων και δεν γνωριζω αν κανει την δουλεια σου

Το εχω χρησημοποιησει και εδω και χρονια παπαλα διαρροη.

Καλυτερα ψαξτω απο να κανεις επισκευες κολληματα κτλ.

Αλλα επεναλαμβανω ειναι για κινητηρα

ισως και καμια καλη εποξικη κολλα σε κανει αν οπως λες ειναι μια τρυπα. και οχι χτυπημα-σκισιμο πουθενα

Φοκια μαλλον πρεπει να λες

Δυστυχώς η φράση της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά είναι αληθής, ποτέ μην ρισκάρετε εργασίες στο pc νύχτα, εκτός βέβαια αν είναι ανάγκη B). Οι γκάφες δεν γλυτώνονται απλά, ειδικά αν είσαι νυσταγμένος. Και μην ξεχνάμε και με το φως της ημέρας οι δουλειές στο pc γίνονται πιο άνετα :P.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...