john2gr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Εδώ και μερικές ώρες τα websites που είναι στο Cloudflare έχουν πρόβλημα με τις συνδέσεις του ΟΤΕ. Τα websites αργούν απίστευτα να φορτώσουν. Μέχρι στιγμής το πρόβλημα το επιβεβαίωσαν άτομα σε Ηράκλειο Κρήτης, Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Sites που μπορείτε να τεστάρετε: www.insomnia.gr (αισθητή καθυστέρηση αλλά όχι ΤΟΣΟ μεγάλη όσο στα παρακάτω websites) www.n4g.com www.dsogaming.com www.dualshockers.com Να σημειωθεί ότι όλα τα παραπάνω sites ανοίγουν κατευθείαν με τους άλλους πάροχους. Μιας και το Insomnia.gr είναι από τα μεγαλύτερα Ελληνικά forums, άνοιξα το θέμα εδώ σε περίπτωση που το δει κάποιος από τον ΟΤΕ (μιας και δεν σηκώνει κανείς το τηλέφωνο στο 13888).
Mitsos_The_Great Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Το επιβεβαιώνω και εγώ. Με ΟΤΕ έχω το ίδιο πρόβλημα ακριβώς και με Cosmote Internet On The Go υπάρχει κανονικά πρόσβαση.
john2gr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Resolved. Βλέπω ότι όλα πλέον μπαίνουν κανονικά
Shyn Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Παντως εμενα χθες και σημερα δεν φορτωνει (ή αργει υπερβολικα) συγκεκριμενα site.. Πχ http://forums.archeagegame.com/ http://www.twitch.tv/ Δεν ξερω αλλα κουραστηκα με ΟΤΕ, συνεχεια προβληματα εχω..
kostasgr78 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Επιβεβαιώνω το πρόβλημα με ΟΤΕ. Άσχετα με τα παραπάνω sites, αλλά τα μισά sites στατιστικά που μπαίνω αργούν πάρα πολύ, ενώ τα υπόλοιπα πάνε σφαίρα. Δεν υπάρχει συσχέτιση μεταξύ τους, είναι άσχετα. Σίγουρα όμως παίζει να υπάρχει θέμα συνδεσιμότητας με συγκεκριμένα IP ranges.
newlynx Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μάλλον πρέπει να υπάρχει σήμερα κάποιο πρόβλημα (είμαι Πάτρα). Πολλές σελίδες αργούν υπερβολικά και άλλες δεν φορτώνουν καθόλου πχ nba2k.com .
Shyn Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Επειδη το προβλημα ειχε γινει ανυποφορο και στον ΟΤΕ μου ελεγαν μπαρουφες, βρηκα την λυση σε ενα αλλο φορουμ. Αλλαξα το username απο [email protected] σε [email protected] και πλεον δουλευει μια χαρα!
Vasilius Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 βλέπω πως με πρόλαβε ο Shyn Από πλευράς gaming φίλοι ανέφεραν 800 + ms σταθερά . Το πρόβλημα εντοπίζεται σε routing πλευρά από τον carrier Level 3 . Με το suffix ipv6ote.gr το router λαμβάνει IP από άλλο Pool που δεν έχει πρόβλημα . 1
Shyn Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 βλέπω πως με πρόλαβε ο Shyn Από πλευράς gaming φίλοι ανέφεραν 800 + ms σταθερά . Το πρόβλημα εντοπίζεται σε routing πλευρά από τον carrier Level 3 . Με το suffix ipv6ote.gr το router λαμβάνει IP από άλλο Pool που δεν έχει πρόβλημα . Δεν πειραζει! Ανελυσες και την πηγη του προβληματος! Thank you
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα