Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημέρα,καλό φαινεται,εγώ στη τιμή που μάλλον κυμαίνεσαι γύρω στα 150€ θα έπαιρνα αυτό που είναι και 3G και ας έχει λίγουλάκι παραπάνω.

http://www.skroutz.gr/s/6040926/MLS-iQTab-Premium-3G-8-16GB.html

*δεν είχα ποτέ MLS tablet αλλά σημαντικη δυνατότητα το 3G

http://www.skroutz.gr/comparelists/1105?compare=6040926%2C5466335

Επεξ/σία από Athens44
  • Like 1
Δημοσ.

Εγω πάλι που έχω mls δεν ξέρω αν θα ξαναέπαιρνα... Καλό το Ελληνικό λογισμικό αλλά η ποιότητα κατασκευης τους με προβληματίζει... Nομίζω υπάρχουν καλύτερες περιπτώσεις εκτός αν θες το πιο ειδικό λογισμικό που έχουν..

• Like 1
Δημοσ.

Μακρια απο μλς(mls ή και μ@λ@κιες αν θες).... Περα απο την πλακα... Ο,τι και να σου παθει, το πιο απλο ,αλλαγη της ρομ επειδη η παλια καταστραφηκε(συχνο στα μλς) πρεπει να παει στην μαμα για φτιαξιμο ενω σε "επωνυμες" μαρκες απλα κατεβαζεις την ρομ απο το νετ και την περνας... Συμβουλη μου , δες κατι πιο επωνυμο

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μακρια απο μλς(mls ή και μ@λ@κιες αν θες).... Περα απο την πλακα... Ο,τι και να σου παθει, το πιο απλο ,αλλαγη της ρομ επειδη η παλια καταστραφηκε(συχνο στα μλς) πρεπει να παει στην μαμα για φτιαξιμο ενω σε "επωνυμες" μαρκες απλα κατεβαζεις την ρομ απο το νετ και την περνας... Συμβουλη μου , δες κατι πιο επωνυμο

Θα συμφωνήσω απόλυτα φίλε 1000 τα εκατό μαζί σου αυτό έγραψα και εγώ στο δικό μου θέμα που αντιμετωπίζω με ένα mls που έχω ,και πραγματικά δεν θα ξανά πάρω πότε και φίλε μου σου συνιστώ να μην το πάρεις .Ψάξε για κάποιο επώνυμο LG SAMSUNG κτλπ

Επεξ/σία από alex52
  • Like 1
Δημοσ.

Και εγω mls tablet εχω εδω και τρεις μηνες χωρις να μου εχει δημιουργησει καποιο προβλημα,βεβαια το εχω μονο για internet και καμια ταινια.Δεν μπορω να σου πω με σιγουρια να το παρεις απλα τα mls ειναι πιο φθηνα απτα επωνυμα.Αν μπορεις να δωσεις λιγα λεφτα παραπανω θα σου ελεγα να παρεις samsung που εχουν αρκετα καλα tablet.

• Like 1
Δημοσ.

Εγινέ!!! Θα το ψάξω!! Απλά θα ήθελα να έχει και κάρτα σιμ για να μπαίνω στο νετ και ας μην έχει wifi γι αυτό με έψησε... Επίσης άμα έχει καλή κάμερα που επίσης θέλω να έχει, πάει πολύ πιο ακριβά.. Αλλά αμα δεν αξίζει θα πάρω κάτι άλλο!!! Ευχαριστώ πολύ!!! :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγινέ!!! Θα το ψάξω!! Απλά θα ήθελα να έχει και κάρτα σιμ για να μπαίνω στο νετ ..

Κάνε το κινητό σου hotspot και θα έχεις σήμα ακόμα και στο σινεμά για να κάνεις τσεν ιν με το γκομενάκι   :wub: -τρώγοντας ποπ κορν. 

Επεξ/σία από xristoforos89
Δημοσ.

Κάνε το κινητό σου hotspot και θα έχεις σήμα ακόμα και στο σινεμά για να κάνεις τσεν ιν με το γκομενάκι   :wub: -τρώγοντας ποπ κορν.

Ενταξει... Εσυ το "αφοδευσες" το θεμα....

Εγινέ!!! Θα το ψάξω!! Απλά θα ήθελα να έχει και κάρτα σιμ για να μπαίνω στο νετ και ας μην έχει wifi γι αυτό με έψησε... Επίσης άμα έχει καλή κάμερα που επίσης θέλω να έχει, πάει πολύ πιο ακριβά.. Αλλά αμα δεν αξίζει θα πάρω κάτι άλλο!!! Ευχαριστώ πολύ!!! :)

Ποσα φραγκα δινεις;;;. Υπαρχουν ταμπλετς να αγορασεις που να προσφερουν αυτα που θες.... Απλα δωσε τιμη...

Δημοσ.

Ποσα φραγκα δινεις;;;. Υπαρχουν ταμπλετς να αγορασεις που να προσφερουν αυτα που θες.... Απλα δωσε τιμη...

200 Το πάρα πολύ... Μάλλον ζητάω πολλά για τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω...  :unsure:

Δημοσ.

Στο newsletter του eshop υπάρχει το Lenovo A5500, που και φτηνότερο και καλύτερο (μάλλον, ως πιο επώνυμο) είναι.

Έχει και 3G που χρειάζεσαι.

http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-151015_62198.html?&utm_campaign=newsletter151015&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=other&utm_content=other

• Like 1
Δημοσ.

Στο newsletter του eshop υπάρχει το Lenovo A5500, που και φτηνότερο και καλύτερο (μάλλον, ως πιο επώνυμο) είναι.

Έχει και 3G που χρειάζεσαι.

http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-151015_62198.html?&utm_campaign=newsletter151015&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=other&utm_content=other

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ με κάλυψες!!!!!!!  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...