tboy Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Γεια σας φιλοι μου!ειμαι καινουργιος κ θα θελα να ρωτησω κατι που με απασχολει καθως ειμαι ασχετος ...εχω ενα λαπτοπ το οποιο απο καιρο ειχε προβλημα ταχυτητας, ανταποκρισης κλπ.μια μερα το σβησα απο το κουμπι κ πλεον δε ξανανοιγε..το πηγα σε τεχνικο κ μ πε οτι θελει αλλαγη σκληρου καθως ο παλιος εχει καταστραφει σε καποια σημεια..κ συμφωνησα να μου τον αλλαξει...οταν λοιπον εκλεισα τον υπολογιστη ειχα ηδη αρκετες καρτελες ανοιχτες κ γενικα ο,τι δεδομενα προσωπικα υπηρχαν απο αναζητηση στο web μεχρι εικονες κ βιντεο που δν μπορεσα να σβησω αφου ο υπολογιστεις δν μου ανοιγε...αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν κατα τη διαρκεια που ο τεχνικος εβγαλε απο κατω το σκληρο για να τον επεξεργαστει κ να κανει τη δει τι εχει, ειχε παραλληλα τη δυνατοτητα να δει τα παραπανω δεδομενα μου.?..ακομα κ αθελα του χωρις δηλαδη να το επιδιωξει..μπορει να ακουγεται χαζη η ερωτηση αλλα δν εχω ιδεα πως προβαλλονται τα δεδομενα ενος σκληρου?ας μου απαντησει καποιος αν γνωριζει..θα το εκτιμουαα πολυ!ευχαριστω εκ των προτερων!
corsair04 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Γεια σας φιλοι μου!ειμαι καινουργιος κ θα θελα να ρωτησω κατι που με απασχολει καθως ειμαι ασχετος ...εχω ενα λαπτοπ το οποιο απο καιρο ειχε προβλημα ταχυτητας, ανταποκρισης κλπ.μια μερα το σβησα απο το κουμπι κ πλεον δε ξανανοιγε..το πηγα σε τεχνικο κ μ πε οτι θελει αλλαγη σκληρου καθως ο παλιος εχει καταστραφει σε καποια σημεια..κ συμφωνησα να μου τον αλλαξει...οταν λοιπον εκλεισα τον υπολογιστη ειχα ηδη αρκετες καρτελες ανοιχτες κ γενικα ο,τι δεδομενα προσωπικα υπηρχαν απο αναζητηση στο web μεχρι εικονες κ βιντεο που δν μπορεσα να σβησω αφου ο υπολογιστεις δν μου ανοιγε...αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν κατα τη διαρκεια που ο τεχνικος εβγαλε απο κατω το σκληρο για να τον επεξεργαστει κ να κανει τη δει τι εχει, ειχε παραλληλα τη δυνατοτητα να δει τα παραπανω δεδομενα μου.?..ακομα κ αθελα του χωρις δηλαδη να το επιδιωξει..μπορει να ακουγεται χαζη η ερωτηση αλλα δν εχω ιδεα πως προβαλλονται τα δεδομενα ενος σκληρου?ας μου απαντησει καποιος αν γνωριζει..θα το εκτιμουαα πολυ!ευχαριστω εκ των προτερων! Εννοείται πως μπορεί να προσπελάσει ότι πληροφορία θέλει από τον παλιό σκληρό και τις περιστέρες φόρες για λόγο περιέργειας αλλά μην ανησυχείς και να τα είδε δεν θα καρφωθεί δεν θα σου πει κάτι. Εκτός και εάν ο σκληρός έχει καεί που και πάλι γίνεται αλλά δεν ασχολείται ο άλλος και αφού είχες ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα έπρεπε να ζητήσεις τον παλιό σκληρό πίσω μόλις άφησες τον υπολογιστή για επισκευή 1
tboy Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Εννοείται πως μπορεί να προσπελάσει ότι πληροφορία θέλει από τον παλιό σκληρό και τις περιστέρες φόρες για λόγο περιέργειας αλλά μην ανησυχείς και να τα είδε δεν θα καρφωθεί δεν θα σου πει κάτι. Εκτός και εάν ο σκληρός έχει καεί που και πάλι γίνεται αλλά δεν ασχολείται ο άλλος και αφού είχες ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα έπρεπε να ζητήσεις τον παλιό σκληρό πίσω μόλις άφησες τον υπολογιστή για επισκευή αρχικα σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση! Οσον αφορα το σκληρο δν ηξερα οτι θα χε προβλημα..αυτος μ το πε αφοτου εξετασε το λαπτοπ κ τον ιδιο το σκληρο φυσικα..τον οποιο θα τον παρω πισω βεβαια..απλως ηθελα να ξερω αν ας πουμε δν ειχε την περιεργεια π λες κ απλως τον επεξεργαστηκε κατα το τυπικο(το δισκο) να δει τι εχει...αν τα δεδομενα, κυριως, καρτελες κ ιστορικο ηταν εμφανη στα ματια του χωρις καποια προσπαθεια εκ μερους του..μ πε ακομη οτι οσα.δεδομενα σωθηκαν τα περασε στο καινουργιο..σε αυτη τη περιπτωση να φανταστω πως ειδε ακριβως αυτα που περνουσε ε?
corsair04 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 αρχικα σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση! Οσον αφορα το σκληρο δν ηξερα οτι θα χε προβλημα..αυτος μ το πε αφοτου εξετασε το λαπτοπ κ τον ιδιο το σκληρο φυσικα..τον οποιο θα τον παρω πισω βεβαια..απλως ηθελα να ξερω αν ας πουμε δν ειχε την περιεργεια π λες κ απλως τον επεξεργαστηκε κατα το τυπικο(το δισκο) να δει τι εχει...αν τα δεδομενα, κυριως, καρτελες κ ιστορικο ηταν εμφανη στα ματια του χωρις καποια προσπαθεια εκ μερους του..μ πε ακομη οτι οσα.δεδομενα σωθηκαν τα περασε στο καινουργιο..σε αυτη τη περιπτωση να φανταστω πως ειδε ακριβως αυτα που περνουσε ε? ε ναι όσα πέρασε στον καινούριο τα είδε τα υπόλοιπα όχι αλλά μην ανησυχείς κανείς δεν μιλάει για αυτά που βλέπει εκτός και εάν δεν είναι στα όρια του νόμου . 1
tboy Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 ε ναι όσα πέρασε στον καινούριο τα είδε τα υπόλοιπα όχι αλλά μην ανησυχείς κανείς δεν μιλάει για αυτά που βλέπει εκτός και εάν δεν είναι στα όρια του νόμου . καλα δε μιλαμε για κατι τετοιο..αλιμονο...απλως ηθελα να ξερω τι μπορει να δει ο αλλος μεσα απο ενα σκληρο χωρις να κανει πολλα πολλα...με γυμνο ματι να το πω !!χαχα οπως κ να χει χιλια ευχαριστω !!
Millennium Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Καλό θα ήταν να έβαζες περιγραφικό τίτλο και να ήταν πιο ευανάγνωστο το μήνυμα σου και όχι wall of text.Πράγματα που είναι στους κανονισμούς του forum.Φιλικά πάντα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα