Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά λόγο δουλειάς έχω 3 κινητά lumia 925, iPhone 6, Xiaomi mi4, ένα από όλες τις πλατφόρμες και αν ήμουν αναγκασμένος να έχω μόνο ένα αυτό θα ήταν το Xiaomi, όμως για κάποιον μπορει να ήταν ισοπαλία η επιλογή αλλα να ήθελε και παραμετροποίηση οπότε το jb + iPhone είναι Καλή επιλογή

Σεβαστό αλλά προσωπικά δεν θα εμπιστευόμουν jb iphone για σοβαρές δουλειές. Παρακάμπτεις όλη την ασφάλεια της εταιρείας και εμπιστεύεσαι κάποιους που βγάλανε ένα σπάσιμο...δεν θα το έκανα!

• Like 1
  • Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κανένας δεν θα έπρεπε να κάνει JB για λόγους ασφαλείας, να γιατί

άμα θέλετε παραμετροποιήσεις αγοράστε android και κάνετε όσες θέλετε :-D

Jailbreaks can potentially be unstable, too. The jailbreak itself may cause issues on your phone, or tweaks you install — which mess with iOS in ways normally not possible — may cause problems with your system and cause apps to crash or the phone to reboot more often.

Δημοσ.

Σεβαστό αλλά προσωπικά δεν θα εμπιστευόμουν jb iphone για σοβαρές δουλειές. Παρακάμπτεις όλη την ασφάλεια της εταιρείας και εμπιστεύεσαι κάποιους που βγάλανε ένα σπάσιμο...δεν θα το έκανα!

Τον υπολογιστη, γιατι τον εμπιστευομαστε τοτε?

Με την εννοια οτι στην πλειονοτητα των υπολογιστων εχουμε root access, δηλαδη ουσιαστικα αυτο που κανει το jailbreak στο iphone/ipad .

Δημοσ.

Τον υπολογιστη, γιατι τον εμπιστευομαστε τοτε?

Με την εννοια οτι στην πλειονοτητα των υπολογιστων εχουμε root access, δηλαδη αυτο που κανει το jailbreak στο iphone/ipad .

Εγώ το παρομοιάζω με το να τρέχω σπασμένα windows στον υπολογιστή μου. Για σοβαρή δουλειά θα προτιμούσα γνήσια!

Δημοσ.

Εγώ το παρομοιάζω με το να τρέχω σπασμένα windows στον υπολογιστή μου. Για σοβαρή δουλειά θα προτιμούσα γνήσια!

Nαι, αλλα δεν εχει σχεση με τι το παρομοιαζουμε, αλλα με ττο τι ειναι . Το jailbreak επιτρεπει root access στο iphone/ipad, κατι που εχουν σχεδον ολοι οι υπολογιστες που χρησιμοποιουμε.(ζητωντας μας τον κωδικο πχ για να βαλουμε μια εφαρμογη στα win vista/7/8/10 ή στο mac os x).

Δημοσ.

Nαι, αλλα δεν εχει σχεση με τι το παρομοιαζουμε, αλλα με ττο τι ειναι . Το jailbreak επιτρεπει root access στο iphone/ipad, κατι που εχουν σχεδον ολοι οι υπολογιστες που χρησιμοποιουμε.(ζητωντας μας τον κωδικο πχ για να βαλουμε μια εφαρμογη στα win vista/7/8/10 ή στο mac os x).

Δεν έχει την έγκριση της κατασκευάστριας εταιρείας και δεν πληροί τις προδιαγραφές της. Προσωπικά δεν θα το εμπιστευόμουνα (προσωπικά ξαναλέω). Είσαι πιο ευάλωτος, χάνεις τα updates, δεν έχεις αξιόπιστα backup κλπ

Δημοσ.

Δεν έχει την έγκριση της κατασκευάστριας εταιρείας και δεν πληροί τις προδιαγραφές της. Προσωπικά δεν θα το εμπιστευόμουνα (προσωπικά ξαναλέω). 

Το ιδιο ισχυει και οταν κανεις sudo στο mac os x ή τρεχεις εφαρμογη δινοντας της root access(οταν δηλαδη σου ζηταει κωδικο ή επιβεβαιωση για το τρεξιμο της σε win vista/7/8/10 ή στο mac os x) .

Ενδεικτικα:

Bypassing-Gatekeeper_Pic3.png

loginscreen2.png

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ! Είναι θέμα επιλογής, αρκεί να ξέρεις τι είναι αυτό που κάνεις!

(βέβαια νομίζω δεν είναι ακριβώς το ίδιο να σου δίνει την επιλογή η ίδια η εταιρεία από το να στη δίνει κάποιος τυχαίος)

Δημοσ.

Συμφωνώ! Είναι θέμα επιλογής, αρκεί να ξέρεις τι είναι αυτό που κάνεις!

(βέβαια νομίζω δεν είναι ακριβώς το ίδιο να σου δίνει την επιλογή η ίδια η εταιρεία από το να στη δίνει κάποιος τυχαίος)

Mα το προβλημα με το jailbreak ή το να τρεχεις εφαρμογες στον υπολογιστη σου με root access , δεν ειναι ποιος σου εδωσε την επιλογη να τρεχεις εφαρμογες με root δικαιωματα, αλλα στο ιδιο το γεγονος οτι τρεχεις εφαρμογη με root δικαιωματα.

Mε απλα λογια:

στο mac os x, η apple σου δινει την δυνατοτητα να τρεχεις εφαρμογες με root access.

στο ios, η apple ΔΕΝ σου δινει την δυνατοτητα να τρεχεις εφαρμογες με root access κ για αυτο χρειαζεται το jailbreak.

Αυτο δεν σημαινει οτι στην πρωτη περιπτωση αν τρεξεις μια κακοβουλη εφαρμογη με root access δεν θα εχεις προβλημα, επειδη η apple(κ οχι καποιος αλλος) σου εδωσε τη δυνατοτητα να τρεχεις εφαρμογες με root access.

Δημοσ.

Mα το προβλημα με το jailbreak ή το να τρεχεις εφαρμογες στον υπολογιστη σου με root access , δεν ειναι ποιος σου εδωσε την επιλογη να τρεχεις εφαρμογες με root δικαιωματα, αλλα στο ιδιο το γεγονος οτι τρεχεις εφαρμογη με root δικαιωματα.

Mε απλα λογια:

στο mac os x, η apple σου δινει την δυνατοτητα να τρεχεις εφαρμογες με root access.

στο ios, η apple ΔΕΝ σου δινει την δυνατοτητα να τρεχεις εφαρμογες με root access κ για αυτο χρειαζεται το jailbreak.

Αυτο δεν σημαινει οτι στην πρωτη περιπτωση αν τρεξεις μια κακοβουλη εφαρμογη με root access δεν θα εχεις προβλημα, επειδη η apple(κ οχι καποιος αλλος) σου εδωσε τη δυνατοτητα να τρεχεις εφαρμογες με root access.

Ε για να μη σου δίνει το δικαίωμα κάποιο λόγο θα έχει, αυτό λέω :)

Δημοσ.

Ε για να μη σου δίνει το δικαίωμα κάποιο λόγο θα έχει, αυτό λέω :)

Κ αυτος ο λογος παυει να ισχυει για το mac os x κ τους υπολογιστες, που συνηθως εχουν περισσοτερη κ πιο sensitive πληροφορια/δεδομενα;

Οχι, αλλα εκει το επιτρεπει.

Αυτο ειναι το point:

μην δαιμονοποιουμε το root access στο iphone/ipad, αλλα να μην εχουμε κανενα προβλημα με αυτο σε mac os x,windows κλπ.

Τελος, στο iphone/ipad δεν επιτρεπει(επισημα) εφαρμογες εκτος app store. Στο mac os x(ή και στα windows) το επιτρεπουν. Γιατι δεν ενοχλει apple/MS να βαζουμε εφαρμογες εκτος store σε mac os x/windows, αλλα ενοχλει/δεν επιτρεπει στο iphone/ipad?

• Like 1
Δημοσ.

Κ αυτος ο λογος παυει να ισχυει για το mac os x κ τους υπολογιστες, που συνηθως εχουν περισσοτερη κ πιο sensitive πληροφορια/δεδομενα;

Οχι, αλλα εκει το επιτρεπει.

Αυτο ειναι το point:

μην δαιμονοποιουμε το root access στο iphone/ipad, αλλα να μην εχουμε κανενα προβλημα με αυτο σε mac os x,windows κλπ.

Δεν ξέρω ακριβώς με ποια λογική το κάνουν, πιθανώς επειδή είναι τελείως διαφορετικές συσκευές και πρέπει το software να είναι πιο ελεγχόμενο. Δεν ξέρω όμως σίγουρα το λόγο!

Δημοσ.

Δεν ξέρω ακριβώς με ποια λογική το κάνουν, πιθανώς επειδή είναι τελείως διαφορετικές συσκευές και πρέπει το software να είναι πιο ελεγχόμενο. Δεν ξέρω όμως σίγουρα το λόγο!

Αυτο σου λεω, δεν υπαρχει κανενας λογος να δαιμονοποιουμε το root access και τις εφαρμογες εκτος store στο iphone/ipad και να μην το κανουμε στο mac os x/windows.

Η εταιρια εχει τους λογους της κ βασικος λογος ειναι το 30% ποσοστο που παιρνει απο πωλησεις εντος store.

Οποτε απο τεχνικης αποψης, δεν υπαρχει ιδιαιτερη δαιφορα στην ασφαλεια μεταξυ ενος jailbroken iphone(δηλαδη με root access) κ ενος υπολογιστη με mac os/windows που εχουν σχεδον παντα root access.

• Like 1
Δημοσ.

Σχετικά με το downgrade από iOS 9 σε 6.1.3 στο iPhone 4S πέτυχε, οποίος το χρειαστεί, το μόνο που χρειάζεται είναι ενεργό jailbreak στην 9.0.2 και να ακολουθήσει τις οδηγίες από το παρακάτω βίντεο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...