Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ok, δεκτο λοιπον οτι παρασυρεσαι κ λες ανακριβειες. Χαλαρωσε γιατι εισαι κ τελειως οφτοπικ.

Εσύ είσαι αυτός που λέει ανακρίβειες σε κάθε Post της Apple, και έχεις δίκιο δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε την ίδια συζήτηση.

Το καταλαβαίνετε πως μερικές φορές τα κείμενά σας είναι σαν από τη Λάμψη & Καλημέρα Ζωή που επαναλάμβαναν 10 φορές σε κάθε διάλογο τα ίδια πράγματα με ελάχιστες αλλαγές? :P

Δεν έχεις άδικο :P

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι πραγματικά άδικο να υπάρχει ακόμα η εντύπωση ότι κάνουμε JB για να "κατεβάζουμε τσάμπα εφαρμογές".

K το αστειο ειναι οτι δαιμονοποιουνται οι χρηστες που μπορει να κανουν κατι τετοιο απο χρηστες που βλεπουν παρανομα ταινιες κλπ.

Επιλεκτικα ευαισθητοι στο τι ειναι παρανομο/κατακριτεο κλπ...

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Αν κανεις jailbreak υπάρχει τρόπος να γυρίσεις το κινητό σε έκδοση iOS 7 ή 8 ;

Nope, τα συγκεκριμενα firmware δεν υπογραφονται πια απο την Apple.

Δημοσ.

Incoming hating από Apple haters... ακόμα και εδώ; *Sigh*

Από την στιγμή που κάποιος έχει iPhone, είναι δικό του. Ας το σπάσει και ανεβάσει video στο yt... δικό του είναι. Οπότε, ας κάνει JB εάν τον ΒΟΛΕΥΕΙ και του ΑΡΕΣΕΙ.

Σε μερικούς αρέσει, σε άλλους όχι. 

Προσωπικά δεν μου αρέσει/βολεύει... αλλά αυτό είναι εντελώς προσωπικό. 

Οπότε, καλύτερα να ακούσουμε την άποψη όσων το κάνουν... να μας πούνε τα καλά, να μας πούνε και τα κακά για να ενημερωθούμε πιο πλήρως και εμείς... 

Δημοσ.

Εισαι καλα???? Ξερεις τι ειναι το Cydia?

Δεν ειναι να κλεβεις εφαρμογες αγαπητε. Μπορεις και παραμετροποιεις οπως θες το κινητο σου ή το tablet σου (αφου εχεις σκασει πολλα λεφτα πριν). ΑΡΑ μαλλον δεν εχεις ιδεα ποσο ευχρηστο ειναι να κανεις jb μια συσκευη.

Τωρα βεβαια θα μου πεις πολλοι κανουν αναβαθμιση αμεσα το λειτουργικο χωρις να ξερουν καν τι προσφερει (και αν προσφερει το νεο OS της apple :) :P :P) και μετα κλαινε γιατι το ακριβο κινητο τους κολλαει. αχχαχα

ΥΓ. ipad air 2 128gb και σε μενα παει σφαιρα με iOS 9.0.2 with jb.

Σιγά μη σ ρωτήσουν κ ολας. Καλα κάνουν. Όπως κ εγω, υπάρχει πολύς κόσμος π κ σπασμένες εφαρμογές κατεβάζει (ετσι χύμα) κ εχει πολλα καλούδια που κάνουν πιο εύχρηστο το κιν. Βλέπε quick lock κλπ...

Οι ενστάσεις μου είναι δύο. Καταρχήν, όπως έγραψα το θεωρώ περίεργο που η apple δεν θέλει ή δεν μπορεί να το σταματήσει! Μιλάμε για μια εταιρεία που θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο στο πως θα δουλέψει μια συσκευή της, γι'αυτό και δεν δίνει κανένα λειτουργικό της σε άλλες εταιρείες ας πούμε!

Η άλλη ένστασή μου είναι ότι για μένα δεν κολλάει να είσαι και apple fan και να κάνεις jb! Ή σου αρέσει αυτό που σου προσφέρει η εταιρεία και το χρησιμοποιείς όπως προβλέπεται ή πας σε κάτι άλλο. Δηλαδή σου αρέσει μια συσκευή με το μήλο στην πλάτη αλλά θες να τρέχει κάτι άλλο κι όχι το επίσημο λειτουργικό της εταιρείας...δεν μου κολλάει προσωπικά!

Και κάτι ακόμα, καλό θα είναι όποιος κάνει jb να ξέρει τι είναι και τι πιθανούς κινδύνους έχει...δεν ξέρω πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα αλλά θυμάμαι πως ούτε backup από jb συσκευή δεν έπρεπε να επαναφέρεις, άρα για ποια ευκολία και απελευθέρωση μιλάμε;

Δημοσ.
Είναι πραγματικά άδικο να υπάρχει ακόμα η εντύπωση ότι κάνουμε JB για να "κατεβάζουμε τσάμπα εφαρμογές".

Μα γιατι , αφού η συντριπτική πλειοψηφία μαζί με ενα δυο tweaks κατεβάζει και καμία 20αρα εφαρμογές και παιχνίδια.

Λίγοι έχουν σπασμένα στο PC ? γιατι να κολώσουν στο iphone

• Moderators
Δημοσ.

[..]Η άλλη ένστασή μου είναι ότι για μένα δεν κολλάει να είσαι και apple fan και να κάνεις jb! [..]

Μια ενσταση στην ενσταση: Οποιος αγοραζει κατι δεν μετατρεπεται αυτοματα σε οπαδο της εταιρειας το προιον της οποιας αγορασε. Καποιοι ισως, καποιοι ομως σιγουρα οχι.

Εdit:

Τωρα σχετικα με το γεγονος πως η Apple "αφηνει" να γινεται jailbreak, διαφωνω καθετα. Δεν το θελει το jailbreak και κανει οτι περναει απο το χερι της για να το αποτρεψει. Απλο δειγμα αυτου, η απιστευτη πολυπλοκοτητα του προκειμενου να επιτευχθει στις μερες μας και πως αυτη εχει αυξηθει εκθετικα ανα τις εκδοσεις του iOS (btw στην 9.1 beta ηδη δεν δουλευει).

Η πλεον λογικη και απλη εξηγηση για την υπαρξη του, χωρις θεωριες συνωμοσιας, ειναι πως ανθρωποι το γραφουν το iOS και ακομα και εαν ειναι θεοι στη δουλεια τους, δεν παυουν να παραμενουν ανθρωποι και αρα να κανουν λαθη. Και παραλληλα υπαρχουν αλλοι εξυπνοι ανθρωποι με τεχνικες γνωσεις που δουλευουν εκτος Apple, οι οποιοι βρισκουν τροπους να εκμεταλευτουν αυτα τα λαθη.

• Like 2
Δημοσ.

Μια ενσταση στην ενσταση: Οποιος αγοραζει κατι δεν μετατρεπεται αυτοματα σε οπαδο της εταιρειας το προιον της οποιας αγορασε. Καποιοι ισως, καποιοι ομως σιγουρα οχι.

Σίγουρα έτσι είναι, γι'αυτό γράφω πως για μένα δεν κολλάει...θα μου φαινόταν πιο λογικό να πάει σε άλλη εταιρεία και άλλο λειτουργικό από το κάνει jb!

Δημοσ.

Σιγά μην έσκαγα χιλιάρικο και να ήμουν περιορισμένος στο ελάχιστα παραμετροποιήσιμο OS της Apple.

Θεωρώ πως ένας advanced χρήστης κάνει JB και μπορεί να κοντρολάρει τα θέματα ασφαλείας που προκύπτουν από αυτό. Άλλωστε ποιο OS είναι απόλυτα ασφαλές;

Τι μου θυμίσατε βρε μπαγάσες. iPhone 2G και Cydia. Νόμιζες πως ήσουν ο χάκερ του αιώνα κάνοντας JB ένα smartphone όταν οι περισσότεροι στην Ελλάδα δεν ήξεραν καν τι σημαίνει smartphone. :D

• Like 1
Δημοσ.

Αν κανεις jailbreak υπάρχει τρόπος να γυρίσεις το κινητό σε έκδοση iOS 7 ή 8 ;

Διαβασα καπου οτι καποιος καταφερε να κανει downgrade ενα iphone 4s σε 6.1.3 με την εφαρμογη beehind. Δεν ξερω τι και πως και αν ισχυει, αν θελεις στειλε pm να σου δωσω λινκ

Δημοσ.

Διαβασα καπου οτι καποιος καταφερε να κανει downgrade ενα iphone 4s σε 6.1.3 με την εφαρμογη beehind. Δεν ξερω τι και πως και αν ισχυει, αν θελεις στειλε pm να σου δωσω λινκ

Τι λες τώρα! Το βρήκα το ανάλογο βίντεο και ισχύει, θα το δοκιμάσω σε ένα 4S που έχω στο σπίτι, να δει και λίγο ταχύτητα γιατί μετά το iOS 7 έχει πάθει σοκ.

Δημοσ.

Σίγουρα έτσι είναι, γι'αυτό γράφω πως για μένα δεν κολλάει...θα μου φαινόταν πιο λογικό να πάει σε άλλη εταιρεία και άλλο λειτουργικό από το κάνει jb!

Μπορεί να εκπλαγείς αλλά υπάρχουμε αρκετοί που βλέπουμε τα κινητά ως εργαλεία και ποσώς μας ενδιαφέρει ποια εταιρεία βγάζει τα εργαλεία αυτά. Δεν είναι "θρησκεία" ούτε έχουν το αλάθητο. Θα προτιμήσω την καλύτερη συσκευή με αντικειμενικά κριτήρια σύμφωνα με τις ανάγκες μου και αν μπορώ να έχω κάτι παραπάνω κάνοντας jb τότε ίσα το κάνω. σιγά μην στεναχωρηθω αν παρεξηγηθεί η apple.
  • Like 1
Δημοσ.

Μπορεί να εκπλαγείς αλλά υπάρχουμε αρκετοί που βλέπουμε τα κινητά ως εργαλεία και ποσώς μας ενδιαφέρει ποια εταιρεία βγάζει τα εργαλεία αυτά. Δεν είναι "θρησκεία" ούτε έχουν το αλάθητο. Θα προτιμήσω την καλύτερη συσκευή με αντικειμενικά κριτήρια σύμφωνα με τις ανάγκες μου και αν μπορώ να έχω κάτι παραπάνω κάνοντας jb τότε ίσα το κάνω. σιγά μην στεναχωρηθω αν παρεξηγηθεί η apple.

Όχι δεν θα εκπλαγώ ακριβώς, σίγουρα υπάρχει κοινό! Μου κάνει εντύπωση όμως γιατί να επιλέξεις apple με jb και όχι μια άλλη συσκευή με άλλο λειτουργικό, αφού αυτή προφανώς δεν σε καλύπτει! Τέλος πάντων, είναι όπως το βλέπει ο καθένας :)

Δημοσ.

Όχι δεν θα εκπλαγώ ακριβώς, σίγουρα υπάρχει κοινό! Μου κάνει εντύπωση όμως γιατί να επιλέξεις apple με jb και όχι μια άλλη συσκευή με άλλο λειτουργικό, αφού αυτή προφανώς δεν σε καλύπτει! Τέλος πάντων, είναι όπως το βλέπει ο καθένας :)

Προσωπικά λόγο δουλειάς έχω 3 κινητά lumia 925, iPhone 6, Xiaomi mi4, ένα από όλες τις πλατφόρμες και αν ήμουν αναγκασμένος να έχω μόνο ένα αυτό θα ήταν το Xiaomi, όμως για κάποιον μπορει να ήταν ισοπαλία η επιλογή αλλα να ήθελε και παραμετροποίηση οπότε το jb + iPhone είναι Καλή επιλογή. ουσιαστικά μπορείς να κάνεις το smartphone, mini υπολογιστή
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...