Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δεν μου λες κατι καινούργιο. Είναι γνωστό ότι πολλοι Apple users "βολεύονται" με ότι τους προσφέρει η μαμά-εταιρεία σε επίπεδο hardware και software. Ειτε αυτό είναι 1 ή 2GB RAM...είτε πρόκειται για 5,8 ή 12mp camera, είτε πρόκειται για "ανακάλυψη" του multitasking το 2015 και πολλων ακόμη λειτουργιων που προϋπήρχαν σε tweaks ή άλλα λειτουργικά. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν πιο απαιτητικοί ή ανήσυχοι χρήστες των οποίων τα χέρια λύνει το jailbreak. Από εκεί και πέρα το πως το χρησιμοποιεί ο καθένας, νόμιμα ή όχι , με ασφάλεια ή χωρις, είναι θέμα δικό του. Define: "απαιτητικοί". Για να ξέρω ρε παιδί μου αν είμαι απαιτητικός ή όχι!
Neg Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Η υποκρισια κ ο στρουθοκαμηλισμος ειναι εκδηλος σε μερικους. Πχ μεχρι το iOs 8 το jailbreak ηταν αχρειαστο, παρολο που ηταν ο μονος τροπος για να εχει adblock(να κοβεις τις διαφημισεις) στο iphone/ipad. Ηταν δηλαδη αχρηστο και αχρειαστο το adblock , παρολο που το εχουν στον προσωπικο υπολογιστη τους. Με το που βγηκε το iOs 9 που επιτρεπει adblock, ξαφνικα το adblock δεν ειναι αχρηστο/αχρειαστο στο iphone/ipad . Εμένα προσωπικά το Jailbreak εξακολουθεί να μου είναι αχρείαστο, ο μόνος λόγος που μου χρησίμευε ήταν για το Kodi το οποίο το βάζεις πλέον μέσω xCode στο iPad, όσο για adBlock στον WebBrowser του κινητού το βρίσκω περιττό όταν υπάρχει η λειτουργία αναγνώστη που συλλέγει αυτό που θες να διαβάσεις και αφαιρεί τα πάντα, για τα υπόλοιπα υπήρχαν και υπάρχουν οι εφαρμογές, eBay, Amazon μπλα μπλα. για ειδήσεις υπάρχει το Flipboard. Η υπερβολή μερικών, όπως και τα επαναλαμβανόμενα σχόλια κάποιων άλλων καταντούν κουραστικά και ανούσια.
haHa Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Εμφανιστηκε κ ο στρουθκαμηλισμος που λεγαμε!! Δεν χρειαζεται το adblock (παρολο που οι εφαρμογες adblock ειναι στα top charts..) και παρολο που το τρεχουν στον προσωπικο υπολογιστη τους αρκετοι χρηστες...
Neg Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Εμφανιστηκε κ ο στρουθκαμηλισμος που λεγαμε!! Δεν χρειαζεται το adblock (παρολο που οι εφαρμογες adblock ειναι στα top charts..) και παρολο που το τρεχουν στον προσωπικο υπολογιστη τους αρκετοι χρηστες... Συγκρίνεται το Web Browsing σε ένα κινητό που τρέχει χίλιες δυο εναλλακτικές εφαρμογές για κάθε site δίχως την ανάγκη να ανοίξεις τον Web Browser, με αυτό του υπολογιστή που ανοίγεις τα site καθαρά στον Web Browser; Μάλλον έχεις κάποιο θέμα εσύ δεν εξηγείται διαφορετικά, αλλά ξέχασα οι Ανδρουάδες και οι PC Masteraces χρειάζεστε AdBlock και στην πιο απλή εφαρμογή γιατί σας σπαμάρουν με διαφημίσεις Google και Microsoft ακόμα και μέσα στις εφαρμογές.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Εμφανιστηκε κ ο στρουθκαμηλισμος που λεγαμε!! Δεν χρειαζεται το adblock (παρολο που οι εφαρμογες adblock ειναι στα top charts..) και παρολο που το τρεχουν στον προσωπικο υπολογιστη τους αρκετοι χρηστες... Το ότι κάτι είναι στα top charts σημαίνει πως είναι και απαραίτητο? Θες να αναλύσουμε το top10 και τα apps?
Neg Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Το ότι κάτι είναι στα top charts σημαίνει πως είναι και απαραίτητο? Θες να αναλύσουμε το top10 και τα apps? Για τον ίδιο λόγο δηλαδή τους είναι απαραίτητο στο PlayStore Top 1 εφαρμογή το WhatsApp γιατί γυρίζω το νόμισμα και κράζω γιατί δεν έχουν υπηρεσία ανάμεσα στα τηλέφωνα τους όπως το iMessage και λοιπόν; το χρειάζονται όλοι ή το χρησιμοποιούν όλοι το WhatsApp;
haHa Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Το ότι κάτι είναι στα top charts σημαίνει πως είναι και απαραίτητο? Θες να αναλύσουμε το top10 και τα apps? Δεν ειναι απαραιτητο, αλλα δεν επιασες το point. Το point δεν ειναι αν ειναι περιττο ή οχι, αλλα ο στρουθοκαμηλισμος: καποτε ακουγαμε οτι δεν ενδιαφερει τους χρηστες το adblock(παρολο που μπορει να το εχουν στον υπολογιστη που εχει μειωμενη χρησιμοτητα σε σχεση με το ipad που του βελτιωνει αυτονομια, χρηση data,ταχυτητα) κ τωρα βλεπουμε οτι αρκετους χρηστες τους ενδιαφερει. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2015 από haHa
isspro Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Ακόμα ασχολούνται μ'αυτό το πράγμα;! Απορώ γιατί το αφήνει ακόμα η apple... Σιγά μη σ ρωτήσουν κ ολας. Καλα κάνουν. Όπως κ εγω, υπάρχει πολύς κόσμος π κ σπασμένες εφαρμογές κατεβάζει (ετσι χύμα) κ εχει πολλα καλούδια που κάνουν πιο εύχρηστο το κιν. Βλέπε quick lock κλπ...
haHa Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Συγκρίνεται το Web Browsing σε ένα κινητό που τρέχει χίλιες δυο εναλλακτικές εφαρμογές για κάθε site δίχως την ανάγκη να ανοίξεις τον Web Browser, με αυτό του υπολογιστή που ανοίγεις τα site καθαρά στον Web Browser; Μάλλον έχεις κάποιο θέμα εσύ δεν εξηγείται διαφορετικά, αλλά ξέχασα οι Ανδρουάδες και οι PC Masteraces χρειάζεστε AdBlock και στην πιο απλή εφαρμογή γιατί σας σπαμάρουν με διαφημίσεις Google και Microsoft ακόμα και μέσα στις εφαρμογές. iPad εχω, πως συμπερανες οτι εχω android tablet; Επειδη απλα δεν στρουθοκαμηλιζω; Btw,o browser στα tablet παραμενει η πιο συχνα χρησιμοποιουμενη εφαρμογη οσο και αν εσυ στρουθοκαμηλιζεις. Κ για το iPad εβαζα παντα adblock(μεσω jb) για να ειναι πιο γρηγορο, να βελτιωνει την αυτονομια του, να καταναλωνει λιγοτερα data, να ειναι λιγοτερο ενοχλητικο το browsing. Εσυ μπορει να λες οτι δεν θελεις adblock , αλλα ταυτοχρονα να εχεις adblock στον υπολογιστη σου. 1
Neg Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 iPad εχω, πως συμπερανες οτι εχω android tablet; Επειδη απλα δεν στρουθοκαμηλιζω; Btw,o browser στα tablet παραμενει η πιο συχνα χρησιμοποιουμενη εφαρμογη οσο και εσυ στρουθοκαμηλιζεις. Έχεις Mac, iPad και δεν ξέρω εγώ τι άλλο και μπαίνεις φυσικά να κράξεις, σε πιστεύω. Επειδή δεν κάνουν καλή δουλειά και τα Windows πχ είναι καλύτερα όπως έλεγες σε άλλο Post. Τοτε γιαυτό τα αγοράζεις. Btw τι παίζει με τις στρουθοκαμήλους; φετίχ; 1
haHa Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Έχεις Mac, iPad και δεν ξέρω εγώ τι άλλο και μπαίνεις φυσικά να κράξεις, σε πιστεύω. Επειδή δεν κάνουν καλή δουλειά και τα Windows πχ είναι καλύτερα όπως έλεγες σε άλλο Post. Τοτε γιαυτό τα αγοράζεις. Btw τι παίζει με τις στρουθοκαμήλους; φετίχ; Λογω φανατισμου, δεν μπορεις καν να διαβασεις κ μπερδευεσαι. Χαλαρωσε. Σε ποιο ποστ μου εδω εκραξα το iPad? Οποτε μην λες ανακριβειες λογω φανατισμου. Το αν δεν με πιστευει ενας φανατισμενος που δεν ξερει τι του γινεται, δεν με πολυενδιαφερει. Αν ηταν λιγοτερο φανατισμενος , τοτε θα μπορουσε να σκεφτει καθαρα κ θα εβλεπε ακομα κ screenshot/φωτο απο ποιες συσκευες εχω.
Neg Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Λογω φανατισμου, δεν μπορεις καν να διαβασεις κ μπερδευεσαι. Χαλαρωσε. Σε ποιο ποστ μου εδω εκραξα το iPad? Οποτε μην λες ανακριβειες λογω φανατισμου. Αναφέρθηκα στο πόστ που κράζεις τα Mac την στιγμή που λες οτι το λάπτοπ σου είναι Macbook και σε ρωτώ τότε γιατί συνεχίζεις να έχεις Apple προϊόντα αφού δεν σου κάνουν σωστά την δουλειά; 2
haHa Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Αναφέρθηκα στο πόστ που κράζεις τα Mac την στιγμή που λες οτι το λάπτοπ σου είναι Macbook και σε ρωτώ τότε γιατί συνεχίζεις να έχεις Apple προϊόντα αφού δεν σου κάνουν σωστά την δουλειά; Ok, δεκτο λοιπον οτι παρασυρεσαι κ λες ανακριβειες. Χαλαρωσε γιατι εισαι κ τελειως οφτοπικ.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Το καταλαβαίνετε πως μερικές φορές τα κείμενά σας είναι σαν από τη Λάμψη & Καλημέρα Ζωή που επαναλάμβαναν 10 φορές σε κάθε διάλογο τα ίδια πράγματα με ελάχιστες αλλαγές? 1
dimips Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Αν κανεις jailbreak υπάρχει τρόπος να γυρίσεις το κινητό σε έκδοση iOS 7 ή 8 ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα