Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακόμα ασχολούνται μ'αυτό το πράγμα;! Απορώ γιατί το αφήνει ακόμα η apple...

Εισαι καλα???? Ξερεις τι ειναι το Cydia?

Δεν ειναι να κλεβεις εφαρμογες αγαπητε. Μπορεις και παραμετροποιεις οπως θες το κινητο σου ή το tablet σου (αφου εχεις σκασει πολλα λεφτα πριν). ΑΡΑ μαλλον δεν εχεις ιδεα ποσο ευχρηστο ειναι να κανεις jb μια συσκευη.

Τωρα βεβαια θα μου πεις πολλοι κανουν αναβαθμιση αμεσα το λειτουργικο χωρις να ξερουν καν τι προσφερει (και αν προσφερει το νεο OS της apple :) :P :P) και μετα κλαινε γιατι το ακριβο κινητο τους κολλαει. αχχαχα

ΥΓ. ipad air 2 128gb και σε μενα παει σφαιρα με iOS 9.0.2 with jb.

• Like 1
  • Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τς, τς, τς... Μεγάλη η προσφορά της JB κοινότητας στην ασφάλεια του iOS, δωρεάν ανακάλυψη τρυπών ασφαλείας έχει η Apple, σιγά μην τη χαλάει το JB!

Όσο για τη χρησιμότητά του, μερικά tweaks είναι πραγματικά απίστευτα. Με πειρατικές εφαρμογές δεν ασχολήθηκα ποτέ, δεν με ενδιαφέρει.

Δημοσ.

Με καθυστέρηση σχεδόν 2 ημερών η είδηση στο insomnia. Μου κάνει πραγματικά μεγάλη εντύπωση.

Επί της ουσίας θεωρώ απαραίτητο το jb σε κάθε Apple συσκευή. Καλύπτει αρκετές αυτονητες λειτουργίες που θα έπρεπε να υπάρχουν by default στο ios. Απλά προσοχή ποια tweaks θα χρησιμοποιήσετε, γιατί τα περισσότερα δεν έχουν αναβαθμιστεί ακόμη για ios 9.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Μου αρέσει που το 90% των οπαδών του jailbreak, βαφτίζει το "τζαμπατζιλίκι" ...απελευθέρωση! :P

• Like 1
Δημοσ.

Μου αρέσει που το 90% των οπαδών του jailbreak, βαφτίζει το "τζαμπατζιλίκι" ...απελευθέρωση! :P

Έχω την εντύπωση ότι πλεον υπάρχουν τρόποι να εγκαταστήσεις εφαρμογές από τον "θείο" και χωρίς jb οποτε αυτό που λες δεν ισχύει απολυτα.

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι πλεον υπάρχουν τρόποι να εγκαταστήσεις εφαρμογές από τον "θείο" και χωρίς jb οποτε αυτό που λες δεν ισχύει απολυτα.

Για να εγκαταστήσεις δίχως JB πρέπει να έχεις τον Source Code της εφαρμογής να τον ανοίξεις στο xCode 7 να το κάνεις Compile και έπειτα να το περάσεις στην συσκευή σου, δίχως Source Code δεν μπαίνει στο κινητό. Πάντως το JB αξίζει για τα Tweak αν και ανοίγει τρύπα ασφαλείας αφού δίνει Root πρόσβαση στα Tweak. 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Πάντως το JB αξίζει για τα Tweak αν και ανοίγει τρύπα ασφαλείας αφού δίνει Root πρόσβαση στα Tweak. 

Και το προσπερνάμε έτσι απλά το θέμα του root (και οι περισσότεροι δεν αλλάζουν καν το default pass)? Έχω στο κινητό μου όλα τα emails της δουλειάς, web banking κλπ και θα ρισκάρω για να έχω την "ελευθερία" των tweaks? No way! Δεν μου λείπει κάτι από τις λειτουργίες που έχει by default το ios 9. :)

• Like 4
Δημοσ.

Το iOS είναι υπερπλήρες όπως είναι. Ο μόνος λόγος που το έχω jailbreak, είναι η εμμονή της apple να μην βάλει το kodi στο App Store. 

• Like 1
Δημοσ.

Και το προσπερνάμε έτσι απλά το θέμα του root (και οι περισσότεροι δεν αλλάζουν καν το default pass)? Έχω στο κινητό μου όλα τα emails της δουλειάς, web banking κλπ και θα ρισκάρω για να έχω την "ελευθερία" των tweaks? No way! Δεν μου λείπει κάτι από τις λειτουργίες που έχει by default το ios 9. :)

Θα στα κλέψουν οι Κινέζοι, σωστά.

• Like 1
Δημοσ.

Το iOS είναι υπερπλήρες όπως είναι. Ο μόνος λόγος που το έχω jailbreak, είναι η εμμονή της apple να μην βάλει το kodi στο App Store. 

Αυτό! αν και διάβασα ότι, μπορείς να φορτώσεις το Source Code του Kodi από το GitHub στο xCode 7 και να τον κάνεις Compile και μέσω του xCode να το βάλεις στο iPad/iPhone

Δημοσ.

Δεν μου λες κατι καινούργιο. Είναι γνωστό ότι πολλοι Apple users "βολεύονται" με ότι τους προσφέρει η μαμά-εταιρεία σε επίπεδο hardware και software. Ειτε αυτό είναι 1 ή 2GB RAM...είτε πρόκειται για 5,8 ή 12mp camera, είτε πρόκειται για "ανακάλυψη" του multitasking το 2015 και πολλων ακόμη λειτουργιων που προϋπήρχαν σε tweaks ή άλλα λειτουργικά.

Το θέμα είναι ότι υπάρχουν πιο απαιτητικοί ή ανήσυχοι χρήστες των οποίων τα χέρια λύνει το jailbreak. Από εκεί και πέρα το πως το χρησιμοποιεί ο καθένας, νόμιμα ή όχι , με ασφάλεια ή χωρις, είναι θέμα δικό του.

• Like 1
Δημοσ.
Για να εγκαταστήσεις δίχως JB πρέπει να έχεις τον Source Code της εφαρμογής να τον ανοίξεις στο xCode 7 να το κάνεις Compile και έπειτα να το περάσεις στην συσκευή σου, δίχως Source Code δεν μπαίνει στο κινητό.
Υπάρχουν έτοιμα τέτοια εργαλεία σε στυλ market απευθείας απο το κινητό και χωρίς JB φυσικά.

Σε αυτά τα εργαλεία που ανέφερα , υπάρχουν και πολλές εφαρμογές του Cydia όπως το Kodi , αρκεί οι εφαρμογές να μην ζητάνε root
Δημοσ.

Δεν μου λες κατι καινούργιο. Είναι γνωστό ότι πολλοι Apple users "βολεύονται" με ότι τους προσφέρει η μαμά-εταιρεία σε επίπεδο hardware και software. Ειτε αυτό είναι 1 ή 2GB RAM...είτε πρόκειται για 5,8 ή 12mp camera, είτε πρόκειται για "ανακάλυψη" του multitasking το 2015 και πολλων ακόμη λειτουργιων που προϋπήρχαν σε tweaks ή άλλα λειτουργικά.

Το θέμα είναι ότι υπάρχουν πιο απαιτητικοί ή ανήσυχοι χρήστες των οποίων τα χέρια λύνει το jailbreak. Από εκεί και πέρα το πως το χρησιμοποιεί ο καθένας, νόμιμα ή όχι , με ασφάλεια ή χωρις, είναι θέμα δικό του.

Η υποκρισια κ ο στρουθοκαμηλισμος ειναι εκδηλος σε μερικους.

Πχ μεχρι το iOs 8 το jailbreak ηταν αχρειαστο, παρολο που ηταν ο μονος τροπος για να εχει adblock(να κοβεις τις διαφημισεις) στο iphone/ipad.

Ηταν δηλαδη αχρηστο και αχρειαστο το adblock , παρολο που το εχουν στον προσωπικο υπολογιστη τους.

Με το που βγηκε το iOs 9 που επιτρεπει adblock, ξαφνικα το adblock δεν ειναι αχρηστο/αχρειαστο στο iphone/ipad .

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...