vdeseris Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Νομίζω εννοεί το πρόγραμμα HeavyLoad. https://www.jam-software.com/heavyload/ Αν εννοεί αυτό,είναι πιο ελαφρύ από prime και ibt σε όσα pc το έχω δοκιμάσει.Στην ουσία δουλεύει το 90% της cpu. Δεν το ήξερα αυτό το προγραμματάκι. Θα το δοκιμάσω το απόγευμα στον 4770K να ψήσω καμιά μπριζολίτσα 1
spgkolem Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δεν το ήξερα αυτό το προγραμματάκι. Θα το δοκιμάσω το απόγευμα στον 4770K να ψήσω καμιά μπριζολίτσα Μην περιμένεις και πολλά.Στον δικό μου είναι σαν να παίζω κάποιο cpu intensive game.Καλό προγραμματάκι για να δεις real life συνθήκες πάντως
sotos gtx 650 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 με το heavy load προγραμα ειναι .. cod advance
jgeorgiou Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 i3 4170 με μαμα ψύκτρα ΜΑΧ 58c σε μητρική Η81 των 45ευρώ. σε παιχνίδια καινουρια που πουσαρουν επεξεργαστή GTA , WITCHER μετά από 1 ώρα χρήσης σε προγράμματα εξειδικευμένα για στρες δεν έχω δοκιμάσει και μάλλον δεν υπάρχει λόγος. Πάντως αν τον πουσάρετε ασυνήθιστα και υπερβολικά το 70αρι το θεωρω πιθανό.
sotos gtx 650 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 τοσο ειναι στα παιχνίδια με ιντελ γκραφικς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα