KatalanosGR Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Ο υπολογιστης κανει εναν θορυφο οταν ξεκιναει σαν να ''βρισκει'' καπου το ανεμιστηρακι αλλα οχι τοσο εντονο και μετα απο 1-2 λεπτα αφ'οτου ανοιξει ο υπολογιστης ο θορυφος σταματαει.Χθες ο υπολογιστης μου εκλεισε ξαφνικα ενω επαιζα ενα παιχνιδι και μου ζητησε ελεγχο του σκληρου δισκου.Ο ελεγχος εγινε μεχρι το 50% και μετα ο υπολογιστης ανοιξε καπως αποτομα.Κατεβασα το hd sentimel αλλα δεν μου βρηκε κατι στον σκληρο,Τι μπορει να ειναι ?Επισης θα κανω ενα backup καλου κακου.Το λαπτοπ ειναι toshiba το αναφερω μηπως εχει καποιο ιστορικο σε αυτο η μαρκα.
corsair04 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Ο υπολογιστης κανει εναν θορυφο οταν ξεκιναει σαν να ''βρισκει'' καπου το ανεμιστηρακι αλλα οχι τοσο εντονο και μετα απο 1-2 λεπτα αφ'οτου ανοιξει ο υπολογιστης ο θορυφος σταματαει.Χθες ο υπολογιστης μου εκλεισε ξαφνικα ενω επαιζα ενα παιχνιδι και μου ζητησε ελεγχο του σκληρου δισκου.Ο ελεγχος εγινε μεχρι το 50% και μετα ο υπολογιστης ανοιξε καπως αποτομα.Κατεβασα το hd sentimel αλλα δεν μου βρηκε κατι στον σκληρο,Τι μπορει να ειναι ?Επισης θα κανω ενα backup καλου κακου.Το λαπτοπ ειναι toshiba το αναφερω μηπως εχει καποιο ιστορικο σε αυτο η μαρκα. είναι ολοφάνερο ότι είναι θέμα με το ανεμηστηρακι θέλει αλλαγή ή καθάρισμα έκλεισε ο υπολογιστής λόγο θερμοκρασίας κάπου κομπλάρει και σταματά να δουλεύει πες μας το μοντέλο να σου βρούμε συμβατό ανταλλακτικό
SPANK Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Λογικά οπως το περιγράφεις ειναι καποιο θέμα με την θερμοκρασία αλλα για να σιγουρευτούμε δες θερμοκρασίες με το hwmonitor , το ανεμιστηράκι ισως θέλει αλλαγή
KatalanosGR Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.Εχω το toshiba satellte c55 a-196
corsair04 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.Εχω το toshiba satellte c55 a-196 εδώ είσαι μπορείς επίσης να το πάρεις και από Ελλάδα ή και να βάλεις μια αγγελία στην ενότητα των ανταλλακτικών 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα