MilouTheDog Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα! Θα ήθελα να μια βοήθεια για αγορά του Xiaomi mi4c. Έχω υπόψιν μου online καταστήματα όπως το vickmall, minideal, aliexpress. Είναι ασφαλές να κάνω την αγορά σε κάποιο απ' αυτά; Ποιο προτείνετε εσείς; Με paypal θα αντιμετοπίσω κάποιο θέμα λόγω cc; Ευχαριστώ!
corsair04 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα! Θα ήθελα να μια βοήθεια για αγορά του Xiaomi mi4c. Έχω υπόψιν μου online καταστήματα όπως το vickmall, minideal, aliexpress. Είναι ασφαλές να κάνω την αγορά σε κάποιο απ' αυτά; Ποιο προτείνετε εσείς; Με paypal θα αντιμετοπίσω κάποιο θέμα λόγω cc; Ευχαριστώ! καλησπέρα πρόσφατα αγόρασα κάποια κινητά ίδια από το minideal -tinydeal έμεινα απολυτά ευχαριστημένος με την αγορά απλά πρόσεχε να είναι το κινητό από eu warehouse για να μην περάσουν τελωνείο τώρα σχετικά με το paypal που ρωτάς εάν έχεις χρήματα στο balance μπορείς να κανείς αγορά κανονικά . εάν πάλι δεν έχεις μπορείς να δεις εδώ έναν οδηγό για να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τα capital control . 1
2.1Ohm Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Εννοειται ειναι ασφαλες και τα 3 αλλα στο aliexpress δν θα μπορεσεις λγκα να ξες!Εγω απο minideal εκανα παραγγελια την παρασκευη με καρτα εθνικης κανονικα και με την πρωτη!Νμζω οτι και εσυ θα μπορεσεις! 1
corsair04 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 θα πρότεινα η αγορά να γίνει από το paypal για πιο μεγάλη ασφάλεια αλλά όχι ότι η τράπεζα δεν σου δίνει ασφάλεια άπλα έχει πιο χρονοβόρα διαδικασία 2
newsformobiles Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα! Θα ήθελα να μια βοήθεια για αγορά του Xiaomi mi4c. Έχω υπόψιν μου online καταστήματα όπως το vickmall, minideal, aliexpress. Είναι ασφαλές να κάνω την αγορά σε κάποιο απ' αυτά; Ποιο προτείνετε εσείς; Με paypal θα αντιμετοπίσω κάποιο θέμα λόγω cc; Ευχαριστώ! Υπόψιν βάση του Kimovil, τις καλύτερες τιμές τις έχει πρώτα το Spemall και μετά το Coolicοοl, που απ' όσο ξέρω είναι καλά μαγαζιά. 1
MilouTheDog Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Σας ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά! Θα δω όλες τις επιλογές και θα ενημερώσω τι έκανα!
2.1Ohm Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 θα πρότεινα η αγορά να γίνει από το paypal για πιο μεγάλη ασφάλεια αλλά όχι ότι η τράπεζα δεν σου δίνει ασφάλεια άπλα έχει πιο χρονοβόρα διαδικασία Στην ουσια ολες οι αγορες μεσο paypal γινονται σε αυτα τα μαγαζια! Η paypal ειναι ο μεσολαβητης τις τραπεζας και μαγαζιου και η ασφαλια /εγγυηση σου οτι θα εχεις μια ασφαλη αγορα! Οποτε δν ειναι πιο χρονοβορα ειναι ακριβως το ιδιο! Στην περιπτωση του refound ειναι πιο χρονοβορο γιατι το μαγαζι κανει refoynd στην paypal και η paypal με την σειρα της στην τραπεζα οποτε σου περνει 2-3 μερες παραπανω! 2
MilouTheDog Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μια τελευταία ερώτηση: Πόσος καιρός περίπου απαιτείται από τη μέρα που θα πληρώσω μέχρι τη μέρα που θα έρθει το κινητό στα χέρια μου; Υ.Γ. Μάλλον τείνω προς minideal.net
newsformobiles Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μια τελευταία ερώτηση: Πόσος καιρός περίπου απαιτείται από τη μέρα που θα πληρώσω μέχρι τη μέρα που θα έρθει το κινητό στα χέρια μου; Υ.Γ. Μάλλον τείνω προς minideal.net Απ' ότι βλέπω το mi4c το minideal το έχει στα 247€, όταν το Coolicοοl το έχει στα 241€ βάση το kimovil, που το κάνει το πιο φθηνό, αξιόπιστο μαγαζί. Το Spemall το έχει στα 234€, αλλά γράφει ότι έχει 10€ μεταφορικά, οπότε στο τέλος είναι πιο ακριβά, γιατί βγαίνει στα 244€. Με τα 6€ μπορείς να πάρεις θήκη ή ζελατίνα. Για το χρονικό διάστημα χρειάζεται 15-20 μέρες συνήθως. 1
doctorkostis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Vickmall 251€ με θηκη. Παντα με paypal. Ο πιο ασφαλης συνδυασμος τροπου αγορας και καταστηματος. Κατα τα αλλα το τηλεφωνο φαινεται να σπερνει. Ψηνομαι και εγω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα