Fulgore Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 σε razer deathadder δεν σε ενδιαφερει? το εχω 2 χρονια και ειμαι πληρως ευχαριστημενος.. πολυ βολικο και ξεκουραστο στο χερι + το οτι σαν σχεδιο μοιαζει πολυ στο steelseries sensei (που αρχικα εβλεπες) Οπως το βλεπω.. Προφανως και μακρια απο Razer. Οχι μονο γιατι ειναι θεμα αποκλειστικα τυχης στο ποσα χρονια θα σου κρατησει το ποντικι(ασε τα πολλα προβληματα ειδικα με double click κλπ)αλλα και το after sales της εταιριας ειναι στην καλυτερη μετριο. Στο σχεδιο και στο πακεταρισμα κερδιζουν τον κοσμο ειναι αληθεια αυτο
HALF EVIL Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δλδ. για το Roccat όλοι λέτε όχι. Να καταλήξω στο rival ή στο Sensei. Εδώ που είμαι πάντως μόνο public υπάρχει. Θα πάω Δευτέρα να δω από κοντά αν έχουν κάποιο, πράγμα δύσκολο γιατί συνήθως δεν έχουν τίποτε.
sakks80 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 εγω σαυτα τα λεφτα που δινεις θα επαιρνα το παρακατω logitech.φοβερο ποντικι. https://www.skroutz.gr/s/4762124/Logitech-G502-Proteus-Core.html
HALF EVIL Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ φίλε μου. Όντως πολύ καλό ποντίκι, μόλις το πούλησα γιατί δεν με βόλευε στο μέγεθος. Παρεπιπτόντως ισχύει ότι για gaming τα optical είναι καλύτερα από τα laser ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα