HALF EVIL Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 http://www.skroutz.gr/s/402171/SteelSeries-Sensei.html Υπάρχουν γνώμες για το συγκεκριμένο ποντίκι; Δεν είχα ποτέ steelseries προϊόν , αλλά γενικά έχω ακούσει θετικά σχόλια. Επίσης ισχύει ότι είναι αρκετά μεγάλο και βολικό; Η έλλειψη ρύθμισης βάρους αποτελεί μειονέκτημα σοβαρό; Για το ασύρματο μοντέλο (που είναι βέβαια και στην διπλάσια τιμή) για gaming να μην ασχοληθώ ;
Fulgore Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 http://www.skroutz.gr/s/402171/SteelSeries-Sensei.html Υπάρχουν γνώμες για το συγκεκριμένο ποντίκι; Δεν είχα ποτέ steelseries προϊόν , αλλά γενικά έχω ακούσει θετικά σχόλια. Επίσης ισχύει ότι είναι αρκετά μεγάλο και βολικό; Για το ασύρματο μοντέλο (που είναι βέβαια και στην διπλάσια τιμή) για gaming να μην ασχοληθώ ; Ασυρματο και gaming οντως δεν ειναι και οτι το καλυτερο. Καλο και γνωστο το συγκεκριμενο ποντικι αλλα δεν μου αρεσει που ανεβηκε τοσο η τιμη του,ειδικα στα γνωστα μαγαζια.
HALF EVIL Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Το Corsair M60 και το Logitech Proteus G502 που έχω , καλά και χρυσά, αλλά μου φαίνονται μικρά και λίγο άβολα στο χέρι και δεν θα έλεγα ότι έχω ιδιαίτερα μεγάλη παλάμη. Σ' αυτό το θέμα θυμάμαι μου είχε κάτσει πολύ καλά το MX Performance. Απ' ότι μπορώ να καταλάβω το steel έχει περίπου το ίδιο μέγεθος. Κατά τα άλλα ;
xagiouken Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Προσωπική γνώμη και εμπειρία πάνω σε Steelseries Rival, Razer Chroma Deathadder και Roccat Kone. Το Steelseries Rival είναι μακράν το καλύτερο για gaming και φθηνότερο. http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=43790&cat=29&sub=0&pmanuf=160&sort=undefined&step=undefined 2
HALF EVIL Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ φίλε, αλλά εγώ λέω για το Sensei.
βασίλης33 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Φιλε δεν το ξερω το συγκεκριμενο αλλα οσων αφορα την ποιοτητα ειναι απλα κορυφαια. το πρωτο μου ποστ εδω στο φορουμ αφορουσε την αγορα ποντικιου. Μου προτειναν συμφωνα παντα με τα θελω μου. το steelseries rival. Πραγματικα απιστευτο απο ολλες τις αποψεις! ποιοτητα κατασκευης ποιοτητα κυλισης και γενικα πολυ στοιβαρο. αυτα οσων αφορα την εταιρια και την ποιοτητα που αναφερθικες. εννοειται απο εμενα go for it
dimitrisOP Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 +1 στο rival , το εχω 1 χρονο+ και ειναι φοβερο για τα χρηματα του
βασίλης33 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Και μολις ηδα οτι η τιμη του εχει ανεβει ακετα παντως... Εγω το τσιμπισα στα 49 ευρω
HALF EVIL Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Τελικά παιδιά είδα και το Roccat Kone xtd και κατέληξα σε αυτό. Έκανα καλά?
Zergoulini Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Το συκγεκριμενο βγαινει σε 2 εκδοσεις. Η lazer και η optical εκδοση. Ποιο απο τα 2 πηρες?
βασίλης33 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 τα roccat ποτε δέν τα συμπάθησα. βασικά ποιό πολύ coolermaster μου θυμίζουν σε εμφάνιση και σε ποιότητα στα περιφεριακά της... όσων αφορά την επιλογή σου τώρα. διαβάζοντας το πρώτο σου πόστ είδα οτι θέλεις ένα ποντίκι μεγάλο. κανένα απο τα roccat δεν είναι και μάλιστα στις τιμές που παίζουν είναι κάτι παραπάνω απο απογοήτευση. το μεγάλο του μειονέκτιμα είναι οτι δέν φέρει πλαινό grip με αποτέλεσμα να γλυστράει το χέρι αλλά και να ιδρώνει. το μεγεθός του είναι κανονικό (και όχι μεγάλο όπως το ήθελες). κάποιοι έχουν παραπονεθεί οτι υπήρχε ένα πρόβλημα στον σένσορα του ποντικιού με αποτέλεσμα να "παίζει" λίγο αριστερά και δεξιά μόνο του. στα γράδω συτά γιατί πρίν καιρό έκανα τρελλή έρευνα αγοράς για ποντίκι οπότε έμαθα κάποια πράγματα. όπως και να εχει καλορίζικο και γράψε μας και κάνα review άν θέλεις 1
HALF EVIL Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ. Σε αρκετά reviews που είδα μου φάνηκε αρκετά μεγάλο, εξ ίσου με το Sensei. Όσο για τα πλαϊνά grips τα θέλω λεία για λόγους καθαριότητας. Αυτά που δεν είναι λεία μαζεύουν του κόσμου την βρωμιά σύντομα. Το συκγεκριμενο βγαινει σε 2 εκδοσεις. Η lazer και η optical εκδοση. Ποιο απο τα 2 πηρες? Την optical.Up date. Μόλις μου έστειλαν mail ότι το Roccat δεν είναι διαθέσιμο και ακύρωσα την παραγγελία. Τι κάνω τώρα ?:-?
ekans Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 σε razer deathadder δεν σε ενδιαφερει? το εχω 2 χρονια και ειμαι πληρως ευχαριστημενος.. πολυ βολικο και ξεκουραστο στο χερι + το οτι σαν σχεδιο μοιαζει πολυ στο steelseries sensei (που αρχικα εβλεπες) Οπως το βλεπω..
HALF EVIL Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ αλλά δεν θα ήθελα να πάω σε razer. 1
Prospector8 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Το Rival θα στο προτεινα και εγω ευκολα,μιας και το εχει φιλος 2 χρονια και ειναι FULL ευχαριστημενος,αλλα μονο αμα εχεις μεγαλα χερια..Αμα σου φαινονται μικρα αυτα που ανεφερες τοτε και το sensei θα σου φανει πολυ μικρο. Επισης μπορεις να πας απο Μedia Markt ή Public που εχουν εξω και να δοκιμασεις ποιο θα σου κατσει καλυτερα στα χερια.. Ας πουμε,εμενα εκατσε τελεια το χερι μου σε αυτο εδω http://www.skroutz.gr/s/3823397/Logitech-G700s.html?keyphrase=g700sτο οποιο γινεται και ασυρματο και ενσυρματο! Κατι μου λεει παντως οτι το Rival ειναι το ποντικι που ψαχνεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα