akamaka98 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα σήμερα για κάποιο λόγο όταν πήγα να ανοίξω κανονικά μια εφαρμογή (YouTube) ξαφνικά μου εμφάνισε αυτό που έχω βγάλει screenshot είπα ότι θα είναι καμιά διαφήμιση στο YouTube αλλά μετά επέμενε πολύ και όταν ήμουν στην αρχική οθόνη και ότι και να κάνω οποία εφαρμογή και αν ανοίξω μου το εμφανίζει και όταν πατάω πάνω με πάει σε αυτήν την σελίδα. έκανα τα πάντα κατέβασα σχεδόν όλα τα antivirus (macafi,avg,avast κλπ) αν ξέρετε κάτι βοηθήστε με! ευχαριστώ το κινητό μου είναι το Samsung galaxy s4 τα screnshoot
saruman123 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Μέσω recovery mode, επιλέγουμε "Wipe data / factory reset". Τα δεδομενα να ξερεις θα χαθουν.
8elwADSL Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Μόνο εγώ κατάλαβα "ios στο android μου" λέω πως περιμένει να το κάνει αυτό 4
technology_guy Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Μόνο εγώ κατάλαβα "ios στο android μου" λέω πως περιμένει να το κάνει αυτό Κι εγώ αυτό κατάλαβα! Γι' αυτό έκανα τον κόπο να δω το θέμα...
akamaka98 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Μέσω recovery mode, επιλέγουμε "Wipe data / factory reset". Τα δεδομενα να ξερεις θα χαθουν. το ξέρω αυτό θα το έκανα άλλα το έβαλα για να δω αν υπάρχει λύση γιατί δεν θελω να κάνω format
iMarilina Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα σήμερα για κάποιο λόγο όταν πήγα να ανοίξω κανονικά μια εφαρμογή (YouTube) ξαφνικά μου εμφάνισε αυτό που έχω βγάλει screenshot είπα ότι θα είναι καμιά διαφήμιση στο YouTube αλλά μετά επέμενε πολύ και όταν ήμουν στην αρχική οθόνη και ότι και να κάνω οποία εφαρμογή και αν ανοίξω μου το εμφανίζει και όταν πατάω πάνω με πάει σε αυτήν την σελίδα. έκανα τα πάντα κατέβασα σχεδόν όλα τα antivirus (macafi,avg,avast κλπ) αν ξέρετε κάτι βοηθήστε με! ευχαριστώ το κινητό μου είναι το Samsung galaxy s4 τα screnshoot κάνε ένα hard reset (κράτα πατημένο το power μέχρι να σβήσει και να κάνει επανεκκίνηση
saruman123 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 κάνε ένα hard reset (κράτα πατημένο το power μέχρι να σβήσει και να κάνει επανεκκίνησηΓιατι με το hard reset δεν θα χαθουν τα δεδομενα!!!Γιατι δεν το λες!!!
Vangelis_D9 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Επειδή αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με το τάμπλετ (KitKat) και το σμάρτφον (Lollipop) μπορείτε να γίνετε πιο σαφείς στο να βρούμε τι φταίει, κάποιο πρόγραμμα είναι που με την τελευταία αναβάθμισή του μας πετάει popup, αντί να πετάτε κάθε φορά την εύκολη λύση "σβήστα όλα"; Γιατί πολύ απλά το πρόβλημα θα επανεμφανιστεί αν ξαναβάλουμε το ίδιο πρόγραμμα που ακόμα δεν ξέρουμε ποιο είναι. ΥΓ. Ο τίτλος του θρεντ είναι λάθος, δεν πρόκειται για ιό. 1
geo1st487 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Επειδή αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με το τάμπλετ (KitKat) και το σμάρτφον (Lollipop) μπορείτε να γίνετε πιο σαφείς στο να βρούμε τι φταίει, κάποιο πρόγραμμα είναι που με την τελευταία αναβάθμισή του μας πετάει popup, αντί να πετάτε κάθε φορά την εύκολη λύση "σβήστα όλα"; Γιατί πολύ απλά το πρόβλημα θα επανεμφανιστεί αν ξαναβάλουμε το ίδιο πρόγραμμα που ακόμα δεν ξέρουμε ποιο είναι. ΥΓ. Ο τίτλος του θρεντ είναι λάθος, δεν πρόκειται για ιό. Δεν μπορω να φανταστω να κανεις update απο το google play store μια εφαρμογη και μετα καθε εφαρμογη που ανοιγεις να σου πεταει popup. Αν συμβαινει αυτο τοτε δεν ελεγχονται καλα οι εφαρμογες που ανεβαινουν στο play store. Με την ευκαιρια να ρωτησω αν ξερει κανεις αν αυτο μπορει να συμβει και σε συσκευες που δεν ειναι root.
tsilitheo1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα σήμερα για κάποιο λόγο όταν πήγα να ανοίξω κανονικά μια εφαρμογή (YouTube) ξαφνικά μου εμφάνισε αυτό που έχω βγάλει screenshot είπα ότι θα είναι καμιά διαφήμιση στο YouTube αλλά μετά επέμενε πολύ και όταν ήμουν στην αρχική οθόνη και ότι και να κάνω οποία εφαρμογή και αν ανοίξω μου το εμφανίζει και όταν πατάω πάνω με πάει σε αυτήν την σελίδα. έκανα τα πάντα κατέβασα σχεδόν όλα τα antivirus (macafi,avg,avast κλπ) αν ξέρετε κάτι βοηθήστε με! ευχαριστώ το κινητό μου είναι το Samsung galaxy s4 τα screnshoot Τι ιος βρε φιλε..... Αν εβγαζες ολες τις σκατο-εφαρμογες που εγκατεστησες , δεν θα εβλεπες τιποτε... Και δεν "πιανω" και τις απαντησεις των παραπανω...που λενε για χαρντ ρεσετ...
saruman123 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Διαβαστε εδω για να δειτε γιατι τα λεμε αυτα:http://www.doctorandroid.gr/2015/09/remove-malware-android.html?m=0
Vangelis_D9 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δεν μπορω να φανταστω να κανεις update απο το google play store μια εφαρμογη και μετα καθε εφαρμογη που ανοιγεις να σου πεταει popup. Αν συμβαινει αυτο τοτε δεν ελεγχονται καλα οι εφαρμογες που ανεβαινουν στο play store. Με την ευκαιρια να ρωτησω αν ξερει κανεις αν αυτο μπορει να συμβει και σε συσκευες που δεν ειναι root. 1. Αυτό ισχύει, κάποιες εφαρμογές μπορεί να ξεφύγουν από την τσιμπίδα του play store κατά τη φάση των αναβαθμισμένων εκδόσεων. 2. Οι συσκευές μου δεν είναι root κι αυτό σημαίνει πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με ευθύνη του play store. 3. Είχα πολύ καιρό να εγκαταστήσω καινούρια εφαρμογή και μόνο από το Play store άρα κάποια παλιά εφαρμογή "πονήρεψε". Το ζητούμενο είναι ποιά. UPDATE ...και μόλις βρήκα το πρώτο ύποπτο πρόγραμμα γιατί θυμήθηκα ότι παλιότερα μπορεί να μου δημιουργούσε θέμα. Premium Wallpaper HD. Στα σχόλια Site: της σελίδας , ελλήνων και ξένων: - Disappointing Very disappointing! The last update puts ads on desktop! - Ads Please remove the desktop ads from last update. - The app is great but whenever I put a wallpaper ads appear on my phone. - ...But now a small ad strip is continuously appearing on my screen. Και τώρα έβλεπα μέσα από τα στατιστικά των μπαταριών ότι το πρόγραμμα ήταν μόνιμα ενεργοποιημένο. Έκανα απεγκατάσταση και τα παρακολουθώ τώρα αν θα επανεμφανιστούν τα ads.
dancer_69 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Τα ads δεν είναι ιοί, είναι ένας τρόπος να πληρώνονται οι δημιουργοί των δωρεάν εφαρμογών. Έτσι λοιπόν μην περιμένεις η google να απαγορεύει την εγκατάσταση τέτοιων εφαρμογών, αφού και η ίδια έχει αντίστοιχη υπηρεσία(το admob) γι' αυτή τη δουλειά. Τώρα αν σ' ενοχλούν οι διαφημίσεις ή αγοράζεις την έκδοσή της εφαρμογής χωρίς ads ή την απεγκαθιστάς(υπάρχει και η μέση λύση αλλά χρειάζεται root).
geo1st487 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Και τώρα έβλεπα μέσα από τα στατιστικά των μπαταριών ότι το πρόγραμμα ήταν μόνιμα ενεργοποιημένο. Έκανα απεγκατάσταση και τα παρακολουθώ τώρα αν θα επανεμφανιστούν τα ads. Εγω αν θελω να δω ποιες εφαρμογες τρεχουν στο background πηγαινω Ρυθμίσεις->Εφαρμογες και επιλεγω την καρτελα Εκτελείται. Νομιζω οτι ειναι πιο σιγουρος τροπος απο το να βλεπεις στατιστικα της μπαταριας.
Vangelis_D9 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Τα ads δεν είναι ιοί, είναι ένας τρόπος να πληρώνονται οι δημιουργοί των δωρεάν εφαρμογών. Έτσι λοιπόν μην περιμένεις η google να απαγορεύει την εγκατάσταση τέτοιων εφαρμογών, αφού και η ίδια έχει αντίστοιχη υπηρεσία(το admob) γι' αυτή τη δουλειά. Τώρα αν σ' ενοχλούν οι διαφημίσεις ή αγοράζεις την έκδοσή της εφαρμογής χωρίς ads ή την απεγκαθιστάς(υπάρχει και η μέση λύση αλλά χρειάζεται root). Πολύ σωστά μόνο που το πρόβλημα είναι ότι το ads κατσικώνεται πρώτη μούρη παντού κι αυτό είναι είναι παράνομο, απεχθές, επονείδιστο, μη βιώσιμο . Και μέχρι στιγμής που έχω το χρόνο τώρα - από χτες εμφανίστηκε όπως και του φίλου που άνοιξε το θρεντ - και παίζω συνέχεια τις συσκευές μου, δεν μου ξαναεμφανίστηκε ads. Μέχρι αργά το βράδυ θα ξέρω σίγουρα ότι φταίει το συγκεκριμένο apk που προείπα. Εγω αν θελω να δω ποιες εφαρμογες τρεχουν στο background πηγαινω Ρυθμίσεις->Εφαρμογες και επιλεγω την καρτελα Εκτελείται. Νομιζω οτι ειναι πιο σιγουρος τροπος απο το να βλεπεις στατιστικα της μπαταριας. Ναι αλλά σου δείχνει δεκάδες εφαρμογές περιλαμβανομένων και των google services και γι αυτό ξεκίνησα πρώτα από τα στατιστικά της μπαταρίας. Όταν είδα και στις δυο συσκευές το συγκεκριμένο, κατάλαβα ότι είναι ο βασικός ύποπτος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα