Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ηξερα που να ρωτησω οποτε ανοιγω ενα θεμα, αν υπαρχει αντιστοιχο τοπικ ας μεταφερθει παρακαλω.

Λοιπον θελω να αγορασω τα εξης :

Rocket League : Steam

Fifa 16 : Origin

Journey : PS Store.

Που βρισκομαστε με τα capital? Τι γινεται με τις Paysafe?

Υπαρχει καποιος σιγουρος τροπος να ξεκινησω μια διαδικασια (πχ PayPal) ετσι ωστε να αγορασω και τα τρια απο αυτη τη διαδικασια?

Δημοσ.

ασε τις gaysafe 

debit card or gtfo 

origin + ps store δεν ξερω τι παιζει αλλα ο gaben τις δεχεται κανονικα τις χρεωστικες. 

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα εχω ηδη μια pay εγω των 25 κιολας και την θελω καθαρα για steam, μπορω να την περασω καπως; θα ανοιξω λογαριασμο paypal λογικα οταν παω τραπεζα, παρω την καρτα δηλαδη... επειδη θα ανοιξω ετσι κι αλλιως γιατι θα μπω φανταρος, μπορω να περασω την paysafe μου στην paypal και να την χρησιμοποιησω steam;

Δημοσ.

καλησπερα εχω ηδη μια pay εγω των 25 κιολας και την θελω καθαρα για steam, μπορω να την περασω καπως; θα ανοιξω λογαριασμο paypal λογικα οταν παω τραπεζα, παρω την καρτα δηλαδη... επειδη θα ανοιξω ετσι κι αλλιως γιατι θα μπω φανταρος, μπορω να περασω την paysafe μου στην paypal και να την χρησιμοποιησω steam;

Όχι, δεν μπορείς να περάσεις την PaySafe στο PP.

Δημοσ.

Αγόρασε ότι θες από site του τύπου g2a.com για να μην πάει χαμένη η Paysafe

• Moderators
Δημοσ.

Υπάρχει ήδη θέμα για τα capital controls και τις αγορές εξωτερικού -που καλύπτουν και τις αγορές παιχνιδιών- και είναι αρκετά ενεργό. 

Το παρόν κλειδώνεται:

http://www.insomnia.gr/topic/574635-capital-controls-paypal-ebay-αγορές-εξωτερικού/page-453#entry54334117

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...