GIOVINCO Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δεν ηξερα που να ρωτησω οποτε ανοιγω ενα θεμα, αν υπαρχει αντιστοιχο τοπικ ας μεταφερθει παρακαλω. Λοιπον θελω να αγορασω τα εξης : Rocket League : Steam Fifa 16 : Origin Journey : PS Store. Που βρισκομαστε με τα capital? Τι γινεται με τις Paysafe? Υπαρχει καποιος σιγουρος τροπος να ξεκινησω μια διαδικασια (πχ PayPal) ετσι ωστε να αγορασω και τα τρια απο αυτη τη διαδικασια?
SoFGR Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 ασε τις gaysafe debit card or gtfo origin + ps store δεν ξερω τι παιζει αλλα ο gaben τις δεχεται κανονικα τις χρεωστικες. 1
GoDRiC- Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 καλησπερα εχω ηδη μια pay εγω των 25 κιολας και την θελω καθαρα για steam, μπορω να την περασω καπως; θα ανοιξω λογαριασμο paypal λογικα οταν παω τραπεζα, παρω την καρτα δηλαδη... επειδη θα ανοιξω ετσι κι αλλιως γιατι θα μπω φανταρος, μπορω να περασω την paysafe μου στην paypal και να την χρησιμοποιησω steam;
Metaksas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Για steam εγω με πειραιως visa δεν ειχα θεμα. origin δεν εχω δοκιμασει ακομα παντως σε κανενα δεν δεχονται το paypal!
giorgos147 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 καλησπερα εχω ηδη μια pay εγω των 25 κιολας και την θελω καθαρα για steam, μπορω να την περασω καπως; θα ανοιξω λογαριασμο paypal λογικα οταν παω τραπεζα, παρω την καρτα δηλαδη... επειδη θα ανοιξω ετσι κι αλλιως γιατι θα μπω φανταρος, μπορω να περασω την paysafe μου στην paypal και να την χρησιμοποιησω steam; Όχι, δεν μπορείς να περάσεις την PaySafe στο PP.
axouu Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 καλησπερα εχω ηδη μια pay εγω των 25 κιολας και την θελω καθαρα για steam, μπορω να την περασω καπως; θα ανοιξω λογαριασμο paypal λογικα οταν παω τραπεζα, παρω την καρτα δηλαδη... επειδη θα ανοιξω ετσι κι αλλιως γιατι θα μπω φανταρος, μπορω να περασω την paysafe μου στην paypal και να την χρησιμοποιησω steam; Αγόρασε ότι θες από site του τύπου g2a.com για να μην πάει χαμένη η Paysafe
Moderators Praetorian Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Υπάρχει ήδη θέμα για τα capital controls και τις αγορές εξωτερικού -που καλύπτουν και τις αγορές παιχνιδιών- και είναι αρκετά ενεργό. Το παρόν κλειδώνεται: http://www.insomnia.gr/topic/574635-capital-controls-paypal-ebay-αγορές-εξωτερικού/page-453#entry54334117 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις