chousi Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Γεια σας insomniacs καταρχήν θα ήθελα τα φώτα σας έχω ενα samsung galaxy note 3 neo έχει το εξής πρόβλημα δεν ανοίγει το wi-fi, στη συνεχεία να σας αναφέρω το κινητό εχει γίνει root οχι απο εμένα γιατι θα ήξερα και να το ξανακανω, και έπειτα παρουσιαστικε το πρόβλημα αυτό, καποιο παιδί απο εδω μέσα μου ειπε να ξαναπεράσω ξανα το μόντεμ αλλα δύστυχος δεν ξερω να το κανω γιαυτό θα ηθελα τα φωτα σας ευχαριστω παρα πολυ
marmarasm Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Για σου φίλε μου. Για αρχή κατέβεις το Samsung kies για τους drivers. Μετά μπες στο sammobile και κάνε λογοριασμο για να μπορέσεις να κατέβασες rom για το μοντέλο σου .εκεί θα βρεις και το odin.αν δης και κάνα βιδεακι στο YouTube θα βγάλεις άκρη. Γράψε μας τι κατάφερες. Καλά ξετελα!!!
chousi Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου να εισαι καλα, εχω κανει το εξης μεχρι στιγμής, κατεβασα το samsung kies, εκανα λογαριασμο στο sammobile κατεβαζω αυτο το firmware Site: firmware και η ερωτηση μου ειναι η εξης οταν κατεβει, τι κανω ? ευχαριστω παρα πολυ καλο βραδυ
marmarasm Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα φίλε μου. Όταν κατέβη το ξεζιπαρης με ένα πρόγραμμα unzip έχει πολλά δωρεάν στο ίντερνετ .προσοχή το ξεζιπαρης στο ίδιο φάκελο που κατέβηκε το ζιπαρισμενο αρχείο στα download . Μετά άνοιξε το odin γύρνα το κινητό σου σε download και κούμπωσε το .στο odin θα γίνει μπλε το πρώτο τετράγωνο αριστερά. Τώρα είναι έτοιμο για φλασαρισμα. πάτα στο APκαι θα σου εμφανίσει το φάκελο που ξεζιπαρης πάτα πάνω στο φάκελο και θα στον πέραση στο AP .πάτα το start καί είσαι έτοιμος. Καλή επιτυχία! Καλό θα είναι να δεις και κανένα βίδεακι θα σε βοηθήσει. Ευχαριστώ! !
chousi Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου θα προσπαθησω να το κανω απλα ηθελα να ξερεισ κατεβασα αυτο το firmware ειναι σωστω και τελευταιο? Site: firmware
marmarasm Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Για σου φιλέ μου. πίσω από την μπαταρία έχει το μοντέλο σού. προσοχή μην φλασαρης από άλλο μοντέλο γιατί θα το χαλάσεις .Μπορείς να βάλεις οποία rom θέλεις από οποία χώρα μόνο να είναι για το μοντέλο σού. Ευχαριστώ
chousi Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 φιλε μου γραφει sm-n7505 αν αυτο εννοεις μπορεις να μου επισύναψης το λινκ να κανω το σωστο download, σε περίπτωση που κανει λαθος κάποιος τι επιπτώσεις θα εχει το τηλεφωνο ευχαριστω παρα πολυ
marmarasm Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Για σού φίλε μου αν βρήκες την rom για το μοντέλο σού είσαι οκ .αν είναι άλλη θα το κατά στρέψης για αυτό πρόσεχε μόνο την rom για το κινητό σου περνά! !
chousi Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Site: το μοντελο μου ειναι SM-N7505 θελω να περασω την ποιο καινουρια αν σου ειναι ευκολο να μου βρεις εσυ την ποιο καινουρια rom γιατι φοβαμαι να μην το χαλασω model SM-N7505
marmarasm Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Για σού φίλε μου. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε κάτι άλλο. βάλε το θέμα σου στο Mobile software συγουρα θα σε βοηθήσουν και από εκεί. Καλή συνέχεια. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα