teokarafou1992 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Mε 700 παίρνεις και s6 edge+!!!!! ή Note 5
Abudi Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Γουστάρω πολύ το stock android (μετά από την γλυκόπικρη εμπειρία που έχω με το S5) και σκεφτόμουν πολύ σοβαρά το Nexus 6 όταν ήταν να πάρω κινητό. Αλλά ρε παιδιά, άμα το πάτε 5,7" (~6" ήταν το 6) το ελάχιστο, ε είπαμε. Να χωράει και σε καμιά τσέπη
adtakhs Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Mε 700 παίρνεις και s6 edge+!!!!! ή Note 5 Για πες μου πως βλέπεις το Marshmallow στο S6 edge ? Με τα ......................... :-D Γιατί εγώ στο παλαιό πλέον nexus 6 απολαμβάνω ... 4
vrwmiaris Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Για πες μου πως βλέπεις το Marshmallow στο S6 edge ? Με τα ......................... :-D Γιατί εγώ στο παλαιό πλέον nexus 6 απολαμβάνω ... Το γεγονός ότι το βλέπεις σε β διαλογής αμολεντ δεν σε πειράζει; φοράς και γυαλιά μήπως; 1
stratus.stratus Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 εάν κρίνω την ποιότητα nexus από το 5 και μετά και το nexus 9 το μόνο που τους έμεινε είναι το καθαρό android με τις ενημερώσεις
adtakhs Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Το γεγονός ότι το βλέπεις σε β διαλογής αμολεντ δεν σε πειράζει; φοράς και γυαλιά μήπως; Απέναντι σε Note 4 το οποίο το βλέπω καθημερινά, διαφορές ουσίας δεν υπάρχουν . Ελάχιστα διαφέρουν στην χρωματική παλέτα, ενώ το Nexus 6 έχει πολύ μα πάρα πολύ καλύτερες γωνίες θέασης . Θα μου πεις δεν σε νοιάζει η γωνία και θα σου πω πως συμφωνώ, απλά το αναφέρω για περιγράψω την πραγματικότητα .
Golden_Boy Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 και γιατί να μην πάρει κανείς ένα note 3 και με το πενάκι και με micro sd ? Μιλάω πάντα από την μεριά hardware!! Γιατί εγώ έχω κινητό 3 ετών της Google και έχω στη διάθεση μου διαρκώς εδώ και 3 χρόνια ό,τι καλύτερο από πλευράς λογισμικού Android. Εσύ θα έχεις ένα κινητό, το οποίο σε 6 μήνες θα έχει "παλιώσει"... 1
Napoleon23 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Xiaomi redmi note 2 prime.....8πυρηνο,δικαρτο, με 4g και στις δύο κάρτες ταυτόχρονα,13mp/κάμερα,3.100/μπαταρια,5,5 ίντσες,32 giga χορητικοτητα,2g μνημη,ψήνει καφέ βγάζει το.σκυλι βόλτα και αυτή τη στιγμη κοστίζει σε προσφορά 150/ευρώ.....ναι εκατόν πενήντα ευρώ καλά διαβαστε......δεν λεω κάτι άλλο δεν χρειάζεται πιστεύω....ακου 650 ευρώ.... Και βγαζει 49000 στο Antutu, ακριβως διπλα στο G4.. Για να ερθω στο θεμα, τα nexus ειναι οπως το αντροιντ θα επρεπε να λειτουργει, αυτο παντως δεν μου αρεσει ιδιαιτερα, μαλλον θυμιζει και κατι απο ΖΤΕ grand s οπως ακουγεται..
yimmiyimmi Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δυνατό αλλά το μόνο αρνητικό για μένα είναι το σημείο που είναι η camera... «παχαίνει» το κινητό. 1) Γρήγορα updates του Android 2) Δεν είναι φορτωμένο με bloatware κατσε ρε φιλε μαζι σου το μονο θετικο ειναι η εγγυηση αλλιως εχεις ενα σωρο κινητα με custom roms,αλλα σε αυτη τη τιμη πρεπει να γυρισουμε στο 12 και στο 13 με το 4αρι και το 5αρι που επερνες ναυαρχιδα με σωστη τιμη,τωρα αυτο ειναι φαρσοκωμωδια με τα καινουρια nexus καλυτερα one plus ή zenfone
pittas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Απέναντι σε Note 4 το οποίο το βλέπω καθημερινά, διαφορές ουσίας δεν υπάρχουν . Ελάχιστα διαφέρουν στην χρωματική παλέτα, ενώ το Nexus 6 έχει πολύ μα πάρα πολύ καλύτερες γωνίες θέασης . Θα μου πεις δεν σε νοιάζει η γωνία και θα σου πω πως συμφωνώ, απλά το αναφέρω για περιγράψω την πραγματικότητα . Κάποιο πρόβλημα έχεις με την όραση σου. Η κάνεις σύγκριση με κανένα κλώνο του ΝΟΤΕ4 1
pittas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Με τα κινητά που κυκλοφορούν και κάνουν παπάδες με 200-300 ευρώ, είναι θέμα χρόνου να κόψουν το ανέκδοτο με τα 600αρια/700αρια άνευ λόγου και αιτίας. Μόνο η απλ θα μπορεί να πουλήσει υπεραξια σε λίγο καιρό, θα το δείτε. Όχι επειδή είναι καλή, λόγω μάρκετινγκ που εδραιωθηκε και καλά σαν Η πριμιουμ Εταιρεια 1
heavyrain Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Με τα κινητά που κυκλοφορούν και κάνουν παπάδες με 200-300 ευρώ, είναι θέμα χρόνου να κόψουν το ανέκδοτο με τα 600αρια/700αρια άνευ λόγου και αιτίας. Μόνο η απλ θα μπορεί να πουλήσει υπεραξια σε λίγο καιρό, θα το δείτε. Όχι επειδή είναι καλή, λόγω μάρκετινγκ που εδραιωθηκε και καλά σαν Η πριμιουμ Εταιρεια Πληροφοριακα: δεν ειναι ΚΑΙ ΚΑΛΑ premium brand, ΕΙΝΑΙ premium brand. Για πες μου πως βλέπεις το Marshmallow στο S6 edge ? Με τα ......................... :-D Γιατί εγώ στο παλαιό πλέον nexus 6 απολαμβάνω ... Για πες δηλαδη τι ακριβως παραπανω "απολαμβανεις" με την marshmellow που δεν το εχει το note4 η το s6 edge; μιας και τα αναφερεις. Την καλυτερη καμερα; Την καλυτερη οθονη; Την καλυτερη κατασκευη; Τις καλυτερες επιδοσεις;
Fulgore Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 3 μερες δουλευει το κινητο,δεν εχει χρησιμοποιησει την καμερα,και ουτε καν γινεται αναφορα στα υπαρχοντα S6,G4,One Plus two που ειναι φθηνοτερα, αλλα κατα τα αλλα το προτεινει στα 600$ στην ουσια γιατι ετσι..Σοβαρο review οχι αστεια.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα